Нашите кухни - тема 53

• 94 757
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Това са брой комплекти най-вероятно. Броят се пакетчетата. В едно пакетче има 4 крака.

# 586
В@ня, не се бях сетила за този вариант, но факт е, че цените са близки, а София ми е далече... Simple Smile

# 587
Sonderzeichen, и аз имам същия проблем за София. Фирмите, които ми харесват как работят дават сходни цени, но все пак височки, а на майстор-дърводелец още не мога да се спра.

Аз ползвах майстор за кухненски плот с вградена печка,2 долни шкафа + още 2шкафа,нестандартен размер.Стана за около 7дни и ми взе 500лв..Доволна съм

# 588
lilitz ,за София ли става въпрос,и аз търся добър дърводелец.А и 7 дни е чудесно.

# 589
  • София
В@ня, не се бях сетила за този вариант, но факт е, че цените са близки, а София ми е далече... Simple Smile

Добър вариант е програмата за ориентиране в цените, въпреки това.
Иначе щом не си от София ми се струва излишно да се занимава човек с доставки и чудесии. Особено ако нещо липсва при покупката - пишман ставаш. Ако има човек транспорт и път до София по-често - тогава е по-лесно разбира се.

# 590
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вече мога да се похваля с поръчана кухня. Избрах също така и технически камък. В петък ще поръчвам трапезарната маса и столове. А има още безкайно много работа по апартамента  Tired

# 591
gadamer, от няколко теми следя развитието на твоята кухня, но за жалост линковете , които си дала, не ми се отварят и нищо не виждам - дали би могла да пуснеш отново проекта, че до края на месеца може да се похвалиш с нова кухня.
Аз бях харесала една рустикална кухня в Рилус - Пловдив, но ММ се заинати на червения гланц и това си е...

# 592
  • Sofia
gadamer, би ли споделила и от къде ще поръчваш трапезарната маса и столове, аз за сега на нищо не съм се спряла, а идва и техния ред Simple Smile

# 593
  • Отвъд алеята зад шкафа
vesi7 не виждаш проекта, защото вероятно съм изтрила снимките. Ще ги кача пак, но трябва да уточня, че снимките са на първоначалната ни идея, която претърпя промени и няма да изглежда точно като на проекта. Вратичките от бял фрезован МДФ остават, има лека преработка на горните шкафове около абсорбатора, на проекта е вграден, а в последствие решихме да сложим модерен черен наклонен и открит абсорбатор. Също така на проекта гърба е от същия камък като плота, а сега ще е от плочки, които много харесах и поръчах от Испания. Трапезарната маса на проекта и столовете също ще са различни. Така стигам до въпроса на angala - ще поръчаме масата и столовете от Kare - http://www.kare-design.com/bg/shop28069/products/catalog/, 30 дни е срокът на доставка от Германия. На място в магазина имат изложени маси, но те са много малко, в сравнение с предлаганите по каталог. Имат много дебел каталог със страхотни мебели, които можеш да разгледаш на място в магазина. В сайта също няма качено всичко.

# 594
  • Sofia
gadamer, благодаря за линка Simple Smile

# 595
  • малко градче
А какви са ви наблюденията за аспиратори  LINO, познат майстор ни каза,че вътре били с мотор Faber. Има един модел, който е за голяма кубатура, мощен е а мин. ниво на шум е много ниско.
Цената му пък, е повече от приемлива.
този е: http://www.geraka.com/221-iztegliashti/5330-aspirator-eurolux-li … 60-a90-mcf-x.html

Аз съм с такъв модел. Наистина е безшумен. Моето помещение е около 55 кв. и идеално се справя. Не се усеща никаква миризма- кухнята и дневната са ми едно помещение. Работи на втора степен.   Аз доста рових в нета , но не намерих много мнения по въпроса.  Между другото плота и печката също са ми лино.

# 596
  • ГОре на черешата...
Е хайде покажи я най-сетне тази кухня де  Wink

# 597
  • Пловдив
Отново здравейте.
Аз не можах да да осъществя диалог с кухни "диалог".Проекта им противоречеше на представите ми за ергономия.Да не говорим че фурната беше до хладилника,а котлоните на 4,15 метра по диагонал от фурната.Изобщо дори не исках да коментирам решенията им.
Та проект вече имам,въпросът ми е за вратичките ,които трябва да избера.Акрилни или мембранни.Кои по лесно се поддържат и не се драскат.При кои мога да ползвам препарати например?Кои са по издръжливи и какви проблеми да очаквам?
Сегашната кухня е от МДФ и 12 години съм изливала спокойно обезмаслител и никъде няма проблем.
С тези нови технологии съвсем се обърках.Ако някой може да помогне със съвет и опит ще съм благодарна

# 598
прочетох всичко на един дъх, много интересна и полезна тема

# 599
  • Раковски
Отново здравейте.
Аз не можах да да осъществя диалог с кухни "диалог".Проекта им противоречеше на представите ми за ергономия.Да не говорим че фурната беше до хладилника,а котлоните на 4,15 метра по диагонал от фурната.Изобщо дори не исках да коментирам решенията им.
Та проект вече имам,въпросът ми е за вратичките ,които трябва да избера.Акрилни или мембранни.Кои по лесно се поддържат и не се драскат.При кои мога да ползвам препарати например?Кои са по издръжливи и какви проблеми да очаквам?
Сегашната кухня е от МДФ и 12 години съм изливала спокойно обезмаслител и никъде няма проблем.
С тези нови технологии съвсем се обърках.Ако някой може да помогне със съвет и опит ще съм благодарна

Мембраните се драскат по-лесно, покритието е ПВЦ акрилната плоскост за мен е по-доброто, но пък по-доброто  полиестера. Имам предвид като здравина на покритието.

Общи условия

Активация на акаунт