Нашите кухни - тема 53

• 95 075
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
май и аз се спрях на в шкаф и неудобно да е поне е красиво Simple Smile Питах вс колежки тяхните са в шкаф. И при въпрос удобно ли е ми отговаряха амиииииииииииии не го ползвам  Shocked

# 166
Пробвай,а ако не ти хареса или не го ползваш винаги можеш да го махнеш и майстора ти да ти направи рафчета на този шкаф.

# 167
  • Пловдив
Пробвай,а ако не ти хареса или не го ползваш винаги можеш да го махнеш и майстора ти да ти направи рафчета на този шкаф.
Права си. Като се има впредвид че и майстора е на кака мъжа Simple Smile

# 168
  • София
Аз съм с вграден отцедник, супер удобно е. Никога не бих се върнала към стария вид повече. Слагам всичко измито в шкафа, затварям и не се грижа. После като изсъхне, нареждам. Вратичката на шкафа ми е с дупки (дървени летвички кръстосани), така че не мухлясва, но и не се вижда нищо... Прибрано, лесно и красиво.

# 169
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако е наложително да има отцедник, бих избрала да е скрит в шкаф или да е от висящите, а бе възможно най-малко неща искам да ми стоят върху плота. Аз обаче отцедник така или иначе не обичам и не ползвам, миялната ми върши тази работа. За нещо малко за измиване на ръка, бърша веднага с кърпа и прибирам. Това се случва много рядко, защото пускам миялна постоянно, някой път по 3 пъти на ден.

# 170
  • София
май и аз се спрях на в шкаф и неудобно да е поне е красиво Simple Smile Питах вс колежки тяхните са в шкаф. И при въпрос удобно ли е ми отговаряха амиииииииииииии не го ползвам  Shocked

Странно е това с неползването, но е въпрос на навик. Ако 20 години си свикнал да трупаш до мивката, си мисля, че е по-трудно. На мен основно ми харесва заради пространството, което се освобождава около мивката. В старата кухня си държах на мястото за отцедник каната брита, в новата съм сложила двойно корито, а на плота до мивката ще са каната брита, каната за гореща вода и кафемашината.

# 171
  • София
Ако е наложително да има отцедник, бих избрала да е скрит в шкаф или да е от висящите, а бе възможно най-малко неща искам да ми стоят върху плота. Аз обаче отцедник така или иначе не обичам и не ползвам, миялната ми върши тази работа. За нещо малко за измиване на ръка, бърша веднага с кърпа и прибирам. Това се случва много рядко, защото пускам миялна постоянно, някой път по 3 пъти на ден.

И аз ползвам съдомиялната за отцедник, а за нещо малко си направих ето този отцедник и кухнята ми е малко странна, но аз си я проектирах, изпълнението си е мое и е удобна за ползване:

# 172
  • Пловдив
Magikos ИЗглежда хубаво но какво точно е:)

# 173
  • София
Момичета помагайте, че много съм объркана: избирам цвят зя кухня искам дървесен кафяв нещо като орех-за съжаление установих, че на тези ПДЧ та много личат пръсти и облациите при бърсане, въпреки че гледах да не са гланцови а матови. Някой може ли да ми препоръча някой цвят, за който от опит знаене остават такива.гадни следи. Гледах и един цвят на Каиндл Пиемонт, той е със синхронните пори но пък за.него се страхувам че ще се набива мръсотия във вдлъбнатинките и чистенето не само ще е трудно но и неефикасно. Същото важи и за плота, харесала съм си няколко варианта, но са грапави малко, от новите на егер, но дали пък ще успявам да ги чистя?!? За всякакво мнение ще съм благодарна, че.в събота ще я поръчваме вече, а аз на нищо не съм се спряла с тези мои колебания.

# 174
  • ГОре на черешата...
Аз пък не мога да реша за мивката и дозатора за течен сапун. Мивката ще е Санитек, нотази,  в която може да се монтира дозатор като че ми харесва по-малко от другата, в която не може. А сега де? Чакам мнения за и против пустия му вграден дозатор Tired...

Имате ли някоя от двете мивки да ми покажете реални снимки, че така в каталога ми е трудно?

# 175
Здравейте!
Предстои ми да си правим ремонт в кухнята. В основни линии нещата сме ги уточнили, но имаме следната дилема. Ако разполагате със собствен опит и наблюдения помагайте! Simple Smile
Кой вариант на термо плот е за предпочитане, матиран или гланциран? Какви са предимствата и недостатъците на всеки от двата варианта?

# 176
  • София
Мале, аз не съм забелязала изобщо кога е започнала новата тема и писах в старата. Ще се върна назад да ви прочета. А през това време се надявам да препоръчате кой може да ни изработи качествено и на нормална цена кухнята (за софия става на въпрос). Най-накрая си харесах модел, имам само една снимка, надявам се да е достатъчно Simple Smile

http://mebel-aran.ru/img/bcolor52.jpg

# 177
DesiKom, от година и половина съм точно с такъв грапав светъл плот на Егер - проблем няма, почиства си се перфектно с обезмаслител  Peace И част от шкафовете ми са с такъв дървесен цвят с пори на Кайндл
Скрит текст:
- няма такъв проблем с набиване на мръсотия и почистване също...С две думи не съжалявам и за миг за избора си  Peace

# 178
  • Раковски
Мале, аз не съм забелязала изобщо кога е започнала новата тема и писах в старата. Ще се върна назад да ви прочета. А през това време се надявам да препоръчате кой може да ни изработи качествено и на нормална цена кухнята (за софия става на въпрос). Най-накрая си харесах модел, имам само една снимка, надявам се да е достатъчно Simple Smile

http://mebel-aran.ru/img/bcolor52.jpg

Тази кухня с тези масивни врати няма да е много евтина.

# 179
  • Раковски
DesiKom, от година и половина съм точно с такъв грапав светъл плот на Егер - проблем няма, почиства си се перфектно с обезмаслител  Peace И част от шкафовете ми са с такъв дървесен цвят с пори на Кайндл
Скрит текст:
- няма такъв проблем с набиване на мръсотия и почистване също...С две думи не съжалявам и за миг за избора си  Peace

Поправка, плота също е каиндел (сахара) но на външен вид са 1:1 с егер.

Общи условия

Активация на акаунт