Нашите кухни - тема 53

• 95 120
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В кухните на ИКЕА има 80 см. шкаф. можете вместо втора вратичка да вземете плоскост, която се реже по размер.

# 271
В кухните на ИКЕА има 80 см. шкаф. можете вместо втора вратичка да вземете плоскост, която се реже по размер.
Благодаря за инфото, но това с рязането на плоскост по размер много не го разбрах:))

# 272
  • София
Ами вместо врата можеш да сложиш плоскост като на снимката.

# 273
А отделна тема за трапезарии има ли или тука да си питам?Simple Smile Някой поръчвал ли е от мебели Банко? Как са като качество? Конкретно за трапезните маси питам, че имат доста богат избор.

# 274
Здравейте на всички! Аз съм нова и бих желала да се включа в темата за кухните. Предстои ми да поръчвам кухня. Първо да уточня, че става дума за Варна. Харесах си плот и плоскости от фирма "Роси"- там материалите са туски и гръцки. Да уточня, че склада се намира в Западна прромишлена зона. Някой ползвал ли е техни плоскости, моля за мнения и впечатления, защото моя позната ми каза, че вратичките на шкафовете и се напукали само година и половина след като са и монтирали кухнята. Другия ми вариант е да си харесам нещо на Кроношпан. За там, може би, ще получа повече мнения, но нещо не можах да си съчетая плот с плоскости. В крайна сметка съм склонна да заложа на по- качественото. Предварително благодаря на тези, които ще се отзоват. За сега желая хубав ден на всички.

# 275
  • Раковски
 Ако желаете да заложите на качеството изберете ПДЧ на Egger, Wodego, Glunz....ПДЧ-то от Роси не е лошо, за мен акритас е по-добро от орма. Кроношпан пък за мен са на опашката от към качество на ПДЧ-то, смятам, че габровница/кастемона са по-добро решение от тях. Ако става дума и за плотове бих казал, че акритас са от добрите, турските нещо не ги тача.
 Напуканото ПДЧ най-вероятно е закупено така, никога до сега не ми се е случвало да се напука ПДЧ след монтирана мебел, но всъщност трябва снимка за да се разбере какво значи напукано.

# 276
Първо благодаря за бързия отговор. Всъщност плота, който съм си харесала е на Акритас, за корпуса плоскостите- също, а за челните вратички плоскостта е на YILDIZ-  това също е от "Роси". Просто колежка на съпруга ми каза, че мебелите и в кухнята се напукали, а били купени оттам,( не знам точно от кои) и аз за това исках и други да споделят опита си от тези плоскости.

# 277
  • Раковски
YILDIZ е отскоро на пазара, с Орма проблеми не е имало.

# 278
Много благодаря!

# 279
shadowman, къде в София мога да видя пдч Wodego, коя фирма го продава?

# 280
  • София
shadowman, къде в София мога да видя пдч Wodego, коя фирма го продава?

РАли-М

# 281
  • Раковски
Magikos , в грешка си, Wodego в хосе. В Рали М е Kaindl.

# 282

Здравейте,

Много полезни неща научавам от темата...И аз съм в голямо чудене за съчетаването на цветовете. Шкафовете искам да са цвят бреза: http://www.salex.bg/desktops/darvesni/breza-meynau-H-1733-ST9

Но за плота и гърба нищо не ми се връзва. Като се има предвид, че фладера на тази бреза, макар и съвсем лек върви надолу, вертикално, а повечето дървесни плотове са хоризонтални...много ми е трудно да реша. Ако имате някакви идеи, ще се радвам да споделите...

# 283
  • ГОре на черешата...
Аз също се бях спряла на плот с дървесна шарка, обаче като ги наложих с избраните врати–отново дървесна шарка, вертикална/ - никак не ми хареса и се отказах.  Заложих на нещо по-неутрално като десен за плот и гръб - турмалин, май на Егер  newsm78...

# 284
  • София
Magikos , в грешка си, Wodego в хосе. В Рали М е Kaindl.

Опс вярно, че е така ... е спяло ми се е повечко вечерта

Общи условия

Активация на акаунт