Нашите кухни - тема 53

• 94 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Lady April, жИстока идея - супер си Simple Smile

# 661
Оф, ровя, гледам, не ми се смейте, ама как качвате снимките?

# 662
# 663
Здравейте,

Предстои ми да си поръчвам обзавеждане за кухня и в момента съм забил върху избора на цветове за шкафовете и за плота/гърба.
Стаята е боядисана в зелено, а подът е някаква разновидност на дъб (малко снимки: https://drive.google.com/folderview?id=0BwzTPZRmAvvLWFJhRlRYak9h … s&usp=sharing).

Скрит текст:
Това е подът:

Ще съм благодарен ако ми предложите някои комбинации, за да ме улесните при избора (съчетаването на цветове не ми е силна страна) Simple Smile

# 664
  • на североизток от Рая
Мариеткааа, ела помогни на човека!  Simple Smile

# 665
  • ГОре на черешата...
Мариеткааа, ела помогни на човека!  Simple Smile

Що бе, Нелко, зарад зеленото ли Mr. Green? Аз съм пристрастна, ама моята кухня е с ябълковозелени стени и мноооого светли шкафове + избеленобял под /ама че обясних  Whistling/

# 666
Здравейте,моля за малко помощ,искам да поръчам плотове за кухня от масив и може ли да ми препоръчате някъде,където мога да проверя - за София.Питах в Salex но там ми казаха,че ги продават в необработен вид,а аз искам плота да е готов само да се монтира.В Икеа пък не ги режат...Ако някой сам си е поръчвал плотове,не цяла кухня моля за съвет откъде?

# 667
  • Раковски
Необработен вид се има предвид, че не е лакиран или омаслен... инак всичко друго е направено.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 16:36 от shadowman

# 668
  • Варна
Моля ви за идеи за водобранна лайстна.  Praynig
Кухнята е с плот масив дъб, омаслен с безцветно масло, а гърба е тази плоскост:
https://www.dropbox.com/s/2bm3ji3dyrtyxen/20140711_152704.jpg

Искам нещо максимално невидимо, а само ако можеше и без. Дайте предложения.

# 669
  • София
Лайсна от дърво? Има в ИКЕА.

# 670
  • Варна
Ако може да е от дърво, бих могла да си поръчам при дърводелец.  newsm78 newsm78 newsm78

# 671
  • Някъде на път....
искам стъклен гръб за кухнята. Като принт стъклата, но без принт  Joy само един цвят - тюркоаз

На 1 място ми казаха, че термоустойчив не може да се направи в този цвят, а само бял, черен, бежав и червен.
На друго че като е 4мм не е нужно да е термоустойчиво.
Съвсем ме объркват..Трябва ли ми термоустойчиво заради плота с котлоните и какво аджеба да поръчам. Държа на стъклото и цвета.

Благодаря ви

Подкрепям идеята за  гръб от стъкло лакобел (боядисано стъкло) - не е толкова скъп варианта като принт стъклото, а е достатъчно стилно и изчистено.  Peace

# 672
Здравеите, имам казус който не знам как да го реша - правим нова кухня, обаче не искам да сменям хладилника. Дали мога на хладилника си да монтирам нови врати като за вградените хладилници , които се закачат на дървената плоскост/врата/ ? Не ми се иска сводобностоящият хладилник да го вкарвам в шкаф - да отварям една врата, после друга. и знаете ли къде се продават само врати?

# 673
  • София
Не си го представям това със смяната на вратите на хладилника и колко би струвало удоволствието. Да не говорим, че ако хладилникът ти е произведен преди време и моделът вече не се произвежда нито за вграждане, нито свободностоящ, нядали някой ще тръгне да произведе врата само за теб.
А вероятността свободностоящ хладилник да работи дълго и успешно набутан в шкаф не е много голяма. Какво пречи да остане както си е?

# 674
имаме възможност да пробием извода от абсорбатора точно където искаме. вече сме избрали точното му положение и искам да сложим дупката точно отзад. има ли минимум за дължината на тръбата?

Общи условия

Активация на акаунт