Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
И двете. Как сте с кръвното?
До преди няколко дни с ниско. Заради скъсяване на шийката ми изписа коринфар /нифедипин/ и противно на това, че то е за сваляне на кръвно моето започна да варира до 130/90, а след 10 мин е 110/70 и така пак до 135/90 и т.н..

# 451
Мама на Вики страхотно кътче си си измайсторила браво.Аз  също живея в къща и малко трудно  ми стига времето за каката готвене чистене градинката ходя  на курсове всеки ден по5 часа ииииии smile3511 ноооооо малко по малко ще се справя -ММпо 12-16 часа на работа баби-нямаа Sadужас сме нооооооо да смеживи и здрави до юни ще се оправим. Praynig

# 452
Демек трябва да си плащам всеки път така както досега  newsm78 нищо че имам направление и осигуровки.. И нямам право на безплатни прегледи щот съм изпуснала срока за тях Rolling Eyes

# 453
По здравна каса на мен безплатните ехографи ми ги направиха в началото когато се записах не са чакали да дойде 3 и 5 ти месец. Имаш безплатни и кръв и урина и две микробиологии но може би зависи от лекаря дали ще ти ги направи по здравна каса или не и кога.

# 454
Демек трябва да си плащам всеки път така както досега  newsm78 нищо че имам направление и осигуровки.. И нямам право на безплатни прегледи щот съм изпуснала срока за тях Rolling Eyes
Да, безплатните са 2 за цялата бременност. Всички си ги плащаме, че и по повече от 20лв.

# 455
Иванкака моето кръвно е 90 на 60 а пък пия и Нефидипин #Crazy общо взето ниско.Ще звънна утре на акушеркатада каже какво мисли по въпроса.
За какво го пиеш това лекарство, като ти е толкова ниско кръвното?

# 456
Попитай докторката все пак!

# 457
Благодаря ви  Hug
Все пак получих някакво разяснение тъй като бях объркана но вече няма значение.. всичко е ясно Blush май всичко е до лекар тъй като ми е правена една микробиология (безплатна) и ПКК & урина (безплатни) досега без безплатен преглед ... И все пак благодаря ви за информацията  Hug

# 458
Все още се чудя каква е тая тъпотия да се отпускат само 2 безплатни ехографа за цялата бременност и то за 3 и 5 месец , а после до 9-тия в неведение ли ще стоим дали бебето наддава и се развива добре.Аз искам не искам всеки месец си плащам по 40лв и то не по мое желание , не че нямаше да искам , но не ми се дава избор най малко.Безплатните изследвания , които също се отпускат струват до към 10 лв най-много.Аз скоро пусках урина и ми излезнаха левкоцити в нея и се наложи да си платя 12 лв допълнително , за да си пусна стерилна тъй като моята докторка реши, че това не е спешно и ще я пуснем след 2 седмици , но аз не сметнах така.В крайна сметка си плащаме всеки месец здравни осигуровки , а насреща получаваме повече от минималното , което се дава.

# 459
О, да, а микробиологията уж е безплатна, но си плащам 10 лв "за стъкълцата"  Mr. Green И разбира се, ПКК, която е около 6 лв., е безплатна, а Вит. Б12, който е около 17 лв. - не е. Меренето на тонове в 9 месец също се заплащат от потребителя.....

# 460
Ако няма проблеми, мисля че изследванията са достатъчни. Но ако има проблеми, както се случва повечето пъти тези изследвания до никъде не стигат. Аз преди две седмици изръсих 160 лв в лабораторията, днес платих 75. Защото по ЗК ми дадоха направление само за ПКК и след това ми казаха всички останали изследвания, които трябва да направя. Но както и да е, за мен е важно бебето и аз да сме добре, пък парите се изкарват! По добре да си платиш, да знаеш че всичко е наред, отколкото да се чудиш ще изкараш ли до края или не.

# 461
Малко мише съгласна съм с теб просто се обърках тъй като самата АГ ми каза следващия път ще е безплатна консултация а като дойде момента ми каза - дай 20 лв за това попитах тук как стоят нещата..явно няма смисъл от направленията и осигуровките. Но майната му почти избутахме дано всичко е наред с бебоците ни.  Heart Eyes

# 462
Консултацията е безплатна, но ехографският преглед - не  Peace

# 463
Момето ти ме уби  Grinning точно и ясно  Laughing   bouquet Благодаря от тези твои думи разбрах всичко  Blush

# 464
  • София
И двете. Как сте с кръвното?
До преди няколко дни с ниско. Заради скъсяване на шийката ми изписа коринфар /нифедипин/ и противно на това, че то е за сваляне на кръвно моето започна да варира до 130/90, а след 10 мин е 110/70 и така пак до 135/90 и т.н..

При това положение говори спешно с лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт