Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 030
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
deni_k Благодарности, че ни дойдохте на крака   bouquet

Не искам да се впускам в подробности за държавните болници, защото едва ли има някой, който да не се е отвратил от мизерията и отношението най-вече на необразовани хора - като санитарките!!! За това съм направила моя избор да е в частна болница, където ще се чувствам като у дома си, а не да се страхувам да позвъня, защото ми се пишка примерно. За мен спокойствието и позитивното отношение са пътя към добър финал. Независимо кой, къде е избрал да роди, желая добър изход на финала  Hug

# 616
Тeddy на мен лично Вис Виталис ми се струва най-евтино сравнение с другите магазини. Thinking

# 617
Добре де, на мен ми е много странно защо трябва да търпите санитарките? В крайна сметка това е една чистачка и мисля че тя трябва да прави каквото ти кажеш. Това и е работата, затова е там. Може би защото всички мълчим, за това си позволяват такова отношение. Аз не бих позволила да се отнасят така, ако трябва директора на болницата ще викам, Здравни инспекции и други там институции. Но няма да се оставя в ръцете на една чистачка.

# 618
Ухаа пропуснах цяла тема... докато се запиша и вие я изписахте  Crazy
Относно бебешкия пазар - ние пазарувахме от Bambino - леглото+матрак, количката, малко дрешки, бебефон и шишета, направиха 5% отстъпка на всичко а цените им определено са много добри. Дрешките, които има във Вис Виталис, в Бамбино са по-евтини а са същите. Леглото (Lorelli) с матрака, транспорта и монтажа ни излезе 400 - което е цената само на артикула в Хиполенд например. Ако имате път към Люлин препоръчвам да се разходите в магазина (аз така направих макар че живея в другия край на Сф), той се намира точно срещу кино Арена. А каталога им онлайн също е доста пълен.   

# 619
  Gaggi Това магазинче за което говориш срещу Св. екатерина има ли си някакво име и за София става въпрос нали ?
Да, за София, няма си име, но няма как да го сбъркаш. Пресичаш светофара на Св. Екатерина и от другата страна веднага в ляво ще ти се падне - има наизкарани навън разни кофи, легени и т.н. домашни пособия, то е такова - за всичко  Laughing

Купих си еднократни чаршафчета - много хубави ми се струват, 60х90см, като подложки - от едната страна наилонести, а от другата мекички.

# 620
Флейка и ти мислиш като мен newsm10. Аз отидох във Вис Виталис само, за да видя на живо легълцето, което избрах. Останалите неща също ще поръчам от Бамбино, наистина са страшно изгодни офертите.
Вчера се престраших и купих комплектчето за изписване + много сладка бархетна пелена, както и хавлийка  Grinning Grinning  Цялото нещо ми излезе около 50лв и съм много доволна  Grinning
Исках и снимка да кача, но нещо не се ориентирам как точно става.....

p.s. май разбрах как
http://svetoslavapavlova.snimka.bg/children/baby.816116.33086790
http://svetoslavapavlova.snimka.bg/children/baby.816116.33086789

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 12:40 от Svetoslava Pavlova

# 621
Страхотни са покупките ти, много сладки неща Simple Smile обожавам бебе-пазара, нещата при мен излизат извън контрол като се юрна по магазините, а вече имам цялото време на света за това и горкия ни татко само подритва пликчета из къщи и мрънка, че "с тия парцали и джунджурии 5 деца можем да отгледаме"  Heart Eyes Laughing

# 622
  • Шумен
Аз се върнах от разходка и пазар  Laughing купих козметика за бебока,прах за пране да почвам помалко като се оправи времето да пера и гладя,шише против колики (мисля да кърмя по-дълго време но за водичка и чайче да има),биберон и кутийка за бибата много съм доволна и щастлива все повече усещам как момента наближава след като започнах с пазаруването харесах и едно комплектче за изписване почивните дни ще заведа майка ми да го купим понеже ще е от тях с баща ми и така,ааааа и една блуза намазах хванах едно намаление и се възползвах  Mr. Green

# 623
Момичета искам да питам за 45 дневния болничен за раждане, при работодателя ли се носи?

# 624
  • София
Ха, къде е този магазин Бамбино- заинтригувахте ме, аз живея в Люлин, пък не го знам. Сега ще разгледам сайта.
Ние сега ходихме до Джъмбо, купихме малко пеленки.

# 625
Момичета искам да питам за 45 дневния болничен за раждане, при работодателя ли се носи?

musleto, важното е да отиде до счетоводството Simple Smile Примерно аз днес ходих да си го занеса в работата, а те ще го занесат до счетоводството ни. При теб не знам каква е организацията - може счет. отдел да си е при вас.  Peace

# 626
  • София
А ако родиш по- рано какво се случва с този болничен? Прекъсва ли се?

# 627
  • София
Светослава, много хубави покупки.  Simple Smile
Благодаря за мненията, момичета!   bouquet "От А до Я" и "Бамбино" големи магазини ли са? Имат ли налични всички продукти, които ги има и в сайтовете? Знам, че всичко може да се поръча, но някак предпочитам да пазарувам на живо. Не говоря за дрешки, такива няма да купувам засега, защото имам от приятелки и първо ще ги сортирам да видя от какво имам нужда.

# 628
В София май нямат магазин, но по пътя към Кулата има два около Благоевград и Сандански. Доста големи изглеждат отвън.

Коригирам се - в сайта пише, че магазина е с/у 3-та градска в жк. Илинден, бл. 75

# 629
  • София
Teddy, от А до Я не е от най- големите, но е нагъчкано със стока. Имат доста дрешки, различни от повечето магазини, одеала, чаршафи, имат колички, столчета за кола, кошари, корита, козметика...
На нас ни направиха 10% отстъпка, но ще купиме оттам количка, кошари, кошчета за кола, разни дрешки и други дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт