Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Моето кръвно е 90/60 Sad като пияна ходя

На мен това ми е нормалното кръвно, а като падне.... Joy

# 496
Момичета днес май времето се очертава хубаво за разходки  Hug Надявам се,че всички сте добре и бебоците не бързат да идват  Praynig
Искам да ви попитам един малко формален въпрос,когато майката и бащата нямат сключен брак,бащата си припознава детето,но на чии адрес ще се води бебето  Rolling Eyes понеже от години живея в Пловдив с мъжа ми,но по лична карта адреса ми е в друг град,трябва ли да си сменя адреса по лична карта в Пловдив,или просто записваме бебка на адреса на бащата,където и аз си жевея де,но не по документ  Shocked
[/color]   

Хм ... и мен ме заинтригува с този въпрос, понеже и ние сме в същото положение, но и двамата имаме изкарани временни адреси на мястото, където живеем сега, а по лична карта и двамата сме на различни Thinking

# 497
  • София
Този адрес на бебето за какво е - за педиатър или за друго?

# 498
Ами в акта му за раждане не трябва ли да има и посочен адрес ??? Въпроса ми е,че аз живея и работя в Пловдив,но по лична карта съм в друг град,а искам детето да се води с адрес в Пловдив,нали и тук ще се ражда,та се чудя да не ми издадат документите в друг град и да стане объркване ????

# 499
  • София
В акта за раждане се пише единствено града, в който е родено детето.

# 500
Момичета днес май времето се очертава хубаво за разходки  Hug Надявам се,че всички сте добре и бебоците не бързат да идват  Praynig
Искам да ви попитам един малко формален въпрос,когато майката и бащата нямат сключен брак,бащата си припознава детето,но на чии адрес ще се води бебето  Rolling Eyes понеже от години живея в Пловдив с мъжа ми,но по лична карта адреса ми е в друг град,трябва ли да си сменя адреса по лична карта в Пловдив,или просто записваме бебка на адреса на бащата,където и аз си жевея де,но не по документ  Shocked

Избираш си. Ние сме на различни адреси по лична карта, а живеем на трети адрес без адресна регистрация  Crazy Писахме малкия на адреса на баща му. Ако искаш да го пишете на настоящия си адрес им трябва жълт лист, че живеете там.

Момичета, почерпете се за наше здраве. Малкото човече вече диша без апарат  newsm76  bigdance2

# 501
  • София
Белисима,това вече е супер новина! Честито и скорошно прибиране на Петър вкъщи!
Какъв е този жълт лист? Нещо като временна адресна регистрация ли е? И някой знае ли от къде се вади?

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 13:35 от мария87

# 502
Белисима, страхотна новина  Hug дано скоро се приберете заедно и много да се гушкате  Hug

# 503
  • София
Белисима, много, много се радвам!!!

# 504
  • София
Bellisima82 , прекрасни новини. Браво на борбеният Петър. Да ви е жив и здрав и скоро да му се радвате в къщи  Hug
Аз също като повечето от вас имам ежедневни контракции, слава Богу за сега безболезнени. Сигурно след две-три седмици ще спра магнезия и ще се започнат и болезнените. Надявам се бебо да изчака по-близка дата до термин.
Относно еднократното бельо и другите санитарни материали искам да попитам осведомените - някакви специални превръзки ли ще ми трябват или стандартните си вършат работа?

# 505
Какъв е този жълт лист? Нещо като временна адресна регистрация ли е? И някой знае ли от къде се вади?

Удостоверение за настоящ адрес. Вади се от общината със съгласието на собтсвеника на имота и един куп документи.

Относно еднократното бельо и другите санитарни материали искам да попитам осведомените - някакви специални превръзки ли ще ми трябват или стандартните си вършат работа?

Вършат си чудесна работа. Продават и някакви "специални" за родилки, но аз лично разлика не виждам.

# 506
Bellisima82, страхотни новини! Днес ще  ударин по едно (сокче) във ваша чест!   bouquet
Тия "специалните" превръзки се оказа без крила, но да видим - обясниха ми, че така дишала кожата. Аз пък си представям едно яко омазване, нищо друго, но то ще се чуе...

# 507
В акта за раждане се пише единствено града, в който е родено детето.

Аз не съм съгласна с това!В акта за раждане на сина ми си пише и моя адрес ,макар че с баща му (лека му пръст) нямахме брак Детето се пише там където е родено (града) но адреса взема на майка си !

# 508
Bellisima82 , прекрасни новини, радвам се от все сърце за вас!!!   bouquet

Аз лично мисля да ползвам анатомични превръзки за родилки, предпочитам да се подготвя за "ударно начало", пък каквото такова ...  Wink

# 509
sky половината време си без гащи, заради техните прегледи  Crazy все тая ще е с какви превръзки ще си  hahaha

mama na viki не е точно така. Преди детето се е водело на адреса на майката. Както се изразиха телето следва кравата  Laughing Сега вече те питат на кой от двата адреса, ако сте с различни искаш да запишат детето. Можеш и на трети такъв (не по лична карта), ако имаш адресна регистрация на него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт