Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
katrin77 и на мен ми харесаха сутиените,благодаря че сподели за тях Hug-и аз ще поръчам стига да има такъв малък размер Embarassed
Мама на Вики дано всичко е наред Hug
Белисима много се зарадвах за твоето юначе,пожелавам му да качва бързо грамчета и скоро да се гушкате на път за дома Heart Eyes

# 556
Добре дошла groznoty_pate  smile3503

# 557
Момичета върнах се от агто слава богу всичко е ок,не са води прегледа беше ижасен ,болезнен припомних си раждането излязох потна мъжа ми милия се оцъкли като ме видя,правиха ми запис и докторката видя и знаете ли какво ми каза,ами без забележки е!и аз докато реагирам и тя се врътна един татко във фоаето   помоли тази на регистатурата да занесе 300лв на жена му че не я вкарат да ражда хахаха докато не плати ,милата жени,а искала екип но в последния момент аз направо  Shocked
всичко е пари тая държава мамка им,докторката ми вика ако искате може едни тонове да .направим НО ще трябва да платите разбирасе че ще платя само вс да е ок с бебка и докато лежах ми дадоха ценоразписа на агто да съм била подготвена.

# 558
Катрин77 и аз до сега само в Лина пусках, там ми излезнаха под нормата, вчера пуснах в РАмус и са в нормата. Незнам на кои да вярвам. На 01 ще ходя при докторката за болничен и ще я питам и тя какво мисли, ако трябва ще ги потретя изследванията. Искам и една микробиология да си пусна че течението ми леко жълтее, ама незнам сега почивните дни дали ще работи някоя лаборатория.

# 559
chilimura еднократните чаршафи са найлонови и отвътре имат покритие подобно на памперса.Продават се в аптеките в два размера,аз си вземам 60/90 колкото да имам под дупето и ако има фал през нощта да мога да си го подменя,а не да се разправям с кисела санитарка.Мисля ,че за 10 бр. дадох 6 лв.Другия размер е много голям като за целия матрак.
Миналия път ми бях доста полезни.
За бебето съм си взела отделно две бархетни пелени,за да мога да си го слагам на леглото на чистичко.Вече са изпрани и изгладени в багажа ,заедно с ръкавиците . Peace
Мама на Вики радвам се,че всичко е ок.
Иначе за прегледа без гащи и аз мисля,че проверяват количеството лохи и дали има съсиреци,тук няма значение секцио или нормално .

# 560
mama na viki - хубаво, че всичко е наред Simple Smile

# 561
Момичета днес се "престраших" и купих к-т за изписване първата ни покупка за бебо Simple Smile.Ходих до ЖК за отоците всичко е ок.

Белисима много се радвам за вас Hug.

# 562
  • София
Момичета, дайте мнения за тази количка за близнаци, че се чудя.

http://detski-magazin.com/za-bliznaci/2325-x-lander.html

# 563
Аз се връщам от ЖК. Бебка пак ме  Crazy . Ехографът показа 2.800 кг! Краят на 34 седмица съм.
Какво пък му е чудно на док, наш дундьо днес го измериха 2 700г, а аз съм още в средата на 33-та г.с.  Crazy май ние ще сме най-големия дебелак в отбора  Laughing
Браво, че се е обърнала бебка!!!

И аз се връщам от преглед, главично сме, всъщност от доста време. Шийката ми била "малка", предлежанието добро - щяла съм лесно да родя  Rolling Eyes ха дано  Whistling само дето малкия го прогнозират около 4 килца  Whistling

sky_high_ - аз съм мамата с гащите  Mr. Green купувам ги от един китайски магазин горе-долу срещу Св. Екатерина, има някои модели гащури по-широчки, ако имаш път провери го. Днес от там закупих и третата, последна, нощница за родилния дом - идеална - розовка, с къдрички, дълга до под коляното и с копчета дълбочки, за крупната сума от 8 лв.  Laughing Имаше и като тези на Виенета, с двата реда копчета, с дълъг ръкав обаче, струваха по 10лв.

Някой да има инфо за памперсите на Lilly? Мисля че Baby Mama беше марката? Имат пакетчета от по 28бр. за бебче 2-5кг, което ми се видя добър стартов пакет, но дали са добри  Thinking или да купувам Памперс?

Белисимааа!!! Страхотно! Много се радвам!!! Днес точно си говорихме с ММ за вас с Петърчо  newsm44

# 564
Аз се връщам от ЖК. Бебка пак ме  Crazy . Ехографът показа 2.800 кг! Краят на 34 седмица съм.
Какво пък му е чудно на док, наш дундьо днес го измериха 2 700г, а аз съм още в средата на 33-та г.с.  Crazy май ние ще сме най-големия дебелак в отбора  Laughing
Гаги, аз вчера на прегледа 33седмица+2дни на прегледа наше слонче беше 2750гр и 46см.

# 565
.........че чух някъде да искат и чаршафчета за еднократна, че като се омажеш, нямало кой да ти ги сменя толкова често  #Crazy . Изобщо - свят шарен у нас Simple Smile
*mama*na*viki*, това за водите и йодът е много ценно като инфо, благодаря и дано да не са води! Simple Smile
Днес док ме провери точно с йод, понеже имах съмнения, че и при мен изтичат по малко води - прави мануален преглед и капе по ръкавицата с капкомер йод - показа ми, че ако ставало синьо (той каза синьо  Thinking), значи са води. За щастие, не бяха.

Ааааа това с омазването на чаршафите ме уби, добре де ако си омажа чаршафите какво правим? Белисима моля те сподели, сменят ли ги или се въргаляш в тях  Sick

musleto - и вие сте като нас, че и напред  Crazy Laughing - ще си излязат готови захранени бебоци, та след раждането минават направо на кюфтета  Joy

# 566
Gugito радвам се че си си харесала  Hug
Момичета, днес ходих на ФМ , всичко е наред 2110 гр тежим, обаче лекарката ме хвърли във филми  - каза ми че са много околоплодните води и ме посъветва да си изследвам кр захар на гладно и след храна. На гладно е ок, миналата седмица правих за глюкоза и беше 3.8 при горна граница 6.1 newsm78. Досега моето АГ все казваше, че са в норма и сега ме хвърли в размисъл. Мами, коя от вас имаше многоводие и как се оправихте ooooh!

# 567
Моите околоплодни води бяха на горната граница, но док не ме е пращал на изследвания. Оправиха се от самосебе си  Rolling Eyes
На ФМ ме питаха също не съм ли правила изследване.

# 568
 igenova, може би си виждала и тези - http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=24_32&products_id=577, и в момента имат 15% намалиние, и са от 0 до 36 месеца

# 569
  • София

Ааааа това с омазването на чаршафите ме уби, добре де ако си омажа чаршафите какво правим? Белисима моля те сподели, сменят ли ги или се въргаляш в тях
Даваш 4-5 лв на санитарката и ти ги сменят на секундата, иначе и 2 месеца да си там- не ти ги сменят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт