Дали е бременна ?

• 1 959
  • 26
  •   1
Отговори
здравейте приятели, Аз съм момче на 19 години, приятелката ми е на 18 и искам
да ви задам следния въпрос: Възможно ли е приятелката ми да е забременяла ?

Обяснение: значи връзката ни е от 2 години почти. и сме правили секс, обаче никога не сме го правили във вагината, само анален. Прави ли го сме много, многооооооооооооооооо пъти. Но сега последния път незнам какво се случи, и на дата 16.04. трябваше да и дойде цикъла, обаче не и дойде. Първите 2 3 дни не се притеснихме толкова много, но сега вече стана цяла седмица и зпочнахме ние сами да си правиме изводи. И се колебаеме между следния въпрос, да не би да има вероятността докато съм свършил във нея, спермата да е потекала от ануса и да е стигнала до влагалището, и да не би да е станала белята. И доста сме притеснени, защото вече 7 8 дни не и е дошъл цикъла, а из интернет четох някъде, че от притеснение също има вероятността да не дойде цикъла и т.н. моля ви дайте някакво разумно мнение, възможно ли е забременяване по този начин ?
Хора, който си мислят, че поста е тъп, малоумен и т.н. по добре нека да го подминат, отговаряйте хора, който имат някакви познания

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 16:48 от AnMary

# 1
А сетихте ли се да направи тест за бременност? Thinking

# 2
  • София

Хора, който си мислят, че поста е тъп, малоумен и т.н. по добре нека да го подминат, отговаряйте хора, който имат някакви познания

То не само постът ти е тъп newsm78

Аз все се чудя какви са тези момичета да се съгласяват на такова отношение  и то в 21-ви век, но явно аз съм "консервативна"...

# 3
Какво отношение?

# 4
  • Варна
Днес колко пъти мислиш да я пуснеш тая тема и да чакаш някой да ти свърши работата и да ти избърше г*за..... ?!
Модератори?

# 5
Защо само анален? Пазите ципата за чаршафа ли?

Напълно възможно е стеклата се от ануса сперма да навлезе по свой си път във вагината и да стане белята.

# 6
  • София !
Вчера писах в друга тема, днес пак ще напиша - всичко е, възможно, щом не ползвате предпазни средства  Wink !!

# 7
Сериозно ли модератора само оправи изгледа  Crazy

Тука стана тийн-нямам-си-друга-работа форум  Shocked

Към автора: Разбира се, че е бременна. Пледирай за непорочно зачатие  Mr. Green

# 8
Пледирай за непорочно зачатие  Mr. Green

Хехе, добра идея.

# 9
А сетихте ли се да направи тест за бременност? Thinking
Е нали има форум... ooooh!

# 10
  • Beyond the stars
 Joy

Не мога да не призная, че тийновете са изобретателни - анален секс вместо предпазни средства -гениално  Laughing

# 11
При анален секс е повече от препоръчително да ползвате презервативи! Това е дебелото черво и то бъка от бактерии!
По темата: да си направи тест!

# 12
На 100% е бременна мислете имена бебето Mr. Green

# 13
Може да са малцинствена група, те практикуват анален секс Crazy, щото пазят химена.

# 14
След по-малко от 5мин. ще роди ...  rotfImbo

всичко е, възможно, щом не ползвате предпазни средства  Wink !!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт