Дали е бременна ?

• 1 965
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Абе не шашкайте момчето  Naughty   Има доктори. Те ще кажат дали момата е трудна по добре дори от врачка   Crazy  

# 16
Аз не мога да разбера какви са тези подигравки  ooooh!
Хормони ли се вихрят или липса на възпитание? Притесняват се хлапетата, имат малко житейски опит. Мноого смешно... Че и аналният секс изкарахте признак на какво ли не...  ooooh!

Към автора - едва ли е бременна приятелката ти. Направете един тест, има ги в аптеките, и спете спокойно.

# 17
Аз не съм много запозната, но мисля, че има малка вероятност да е бременна, ако спермата се е стекла надолу! Направете тест и готово, един тест е 6лв, едно раждане 1000!

# 18
Аз не съм много запозната, но мисля, че има малка вероятност да е бременна, ако спермата се е стекла надолу! Направете тест и готово, един тест е 6лв, едно раждане 1000!

Първо теста е 3 лв.
Второ раждането е безплатно.
После отглеждането е с пари  Peace

# 19
Аз не знам колко е безплатно раждането...Май нищо безплатно няма.
Не пешете глупости,моля ви.

# 20

Е аз родих без да дам и стотинка  Crossing Arms   Единствения ми разход беше 4 дни болничен престой и кабелна  Peace

# 21
  • София

Разбира се, че раждането е съвсем безплатно, освен ако някой не държи да си плаща.
Какви точно глупости се пишат...

По темата - вероятността да е бременна е малка, но  вероятност винаги има. Да си направи тест момичето, а може и направо да си запише един час при гинеколог и да отиде през седмицата.

# 22
И двете си деца родих абсолютно без да дам и стотинка.
Безплатно е да.

Ако имаш претенции - за екип, за болница, за начин на раждане - тогава си плащаш по желание Simple Smile

# 23
Добре нека не спамим,радвам се за вас. Peace

# 24
  • София
Който иска да роди безплатно - държавата го предлага(да не подвеждаме хората, че такова нещо няма и това са някакви глупости), който не иска, а иска да си прави избори за лекари, самостоятелни родилни зали, присъствие на баща и т.н. или да ражда в частна клиника - си плаща.

Обаче темата не е колко ще ми струва раждането, а има ли вероятност тя да е бременна, така, че не виждам и аз смисъл да се задълбава, наистина няма нужда от повече спам Simple Smile

# 25
Някой да пусне тема, кой колко реално е платил за раждане. Peace

По темата, авторът не се включи да каже бременна ли е, не е ли,най се дразня така, питат после не влизат да кажат какво е станало.

# 26
  • София
Скрит текст:
имало е такива теми, има достатъчно хора, които нито стотинка не са платили, тук само вече 3 такива писахме. Тези дето реално плащат, плащат заради личния си избор да го направят

О тя темата и не е от вчера...ми надали и ще се вяснат да информират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт