На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 86 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Привет на всички в темата. Hug
Виждам, че всички си помагате и аз да поискам помощ. Не мога са избера къде да почиваме това лято. Преди години съм ходила в Мармарис с автобус и беше голям утрепия. Сега сме с 3 деца и бих желала транспорта да е със самолет от Варна или София. Хотелът да има плаж, че да бягат децата на воля, а не да викам по басейните. Да има някакви детски площадки и занимания за деца, че моите са палави и нямат умора. Предполахам, че ще ни трябва апартамент, защото се 5 човека общо. Разглеждах някакви вилички на IC, но цените бяха безумни. Иначе вариянта с къщичка би бил добър за нас.
 Също ако може да ме насочите към агенция, че в нашия град незнам няма голям избор.(може и на лични)
Благодаря на всички предварително. Hug
С 3 деца е много трудно да се намери нещо на прилични цени  Confused То с 2 деца става доста скъпо, а пък с 3 ... Погледнах набързо оферти без транспорт от немските оператори (т.е. само хотела, ние си спестяваме вече лет. такси в Бг и летим от Истанбул) - от 10,06 (цената и от 11ти и 12ти е същата) за 7н в Кристъл Адмирал за 5мата излиза 1322 евро, което си е доста добре  Wink Кажи горе-долу кога искате да ходите и до каква сума  newsm78

# 151
  • гр.Добрич
kristalka, за пари не сме говорили, но като гледам под 1500 евро няма как да паднем. Няма как да оставя децата на баби, така че ще са с нас, ако намерим нещо подходящо. Началото на юни може би newsm78

# 152
  • София
Здравейте и от мен !
Ние сме от 16.05 в Дидим-хотел Веноса,миналата година по същото време температурата на въздуха беше около 30 градуса,но сега май ще ни е хладничко  newsm78

# 153
Защо с деца се оскъпява почивката ?
Нали децата са безплатно до 12 г. ? Всъщност, колко излиза за едно дете
и кое е безплатното, като виждам солидни суми.

# 154
И аз се оглеждам за оферти със самолет,но не съм се спряла на нищо конкретно.Ще ви следя с интерес!

# 155
  • София
Здравейте,
Имам резервация за средата на Юни за Делфин Ботаник и се чудех дали има някакви забележителности, които може да се видят  в близост до хотела или поне да не е много далеч, защото в групата ще имаме малко дете (на 1 г.) и бременна  и целодневна екскурзия може би ще дойде много.

# 156
Аз  ще пътувам на 24.05. за Анталия, до Белек.
Ние сме за Лара - Конду на 24.05

# 157
kristalka, за пари не сме говорили, но като гледам под 1500 евро няма как да паднем. Няма как да оставя децата на баби, така че ще са с нас, ако намерим нещо подходящо. Началото на юни може би newsm78
И ние не можем да оставим децата - никой няма желание да ги гледа дори за една вечер  Sad Питай в Алфа тур, Астрал холидейс и Аква тур, но не ми се вярва някой да даде прилична цена за добър хотел  за семейство с 3 деца Rolling Eyes  Ако искаш ще ти дам координатите на агенция във Варна, но само хотела ще резервирате с тях, а самолета през Истанбул - ако това ви устройва  newsm78

Защо с деца се оскъпява почивката ?
Нали децата са безплатно до 12 г. ? Всъщност, колко излиза за едно дете
и кое е безплатното, като виждам солидни суми.
Едно дете е безплатно, но в повечето хотели 2рото не е Naughty Тази година от офертите,които гледах само при Limak Atlantis и IC Green Palace се плащаше нещо символично за 2рото дете - от сорта на 30-50 евро, това е само за хот. настаняване. Иначе за дете над 2 г се заплаща сам. билет и лет. такси, което е поне 200 евро  Whistling И наистина е скъпо  Close До мин. година не ми е правило толкова впечатление, но когато и малката навърши 2 г сумата за почивка скочи драстично и тази година бях принудена доста да се ровя, за да намеря нещо изгодно  Confused В много от хотелите за 2ро дете ни слага още 400-500 евро и само хот. настаняване ставаше 2100-2200 евро без пътя  Shocked

# 158
Кристалка, това го забелязах, че не отговаря на крайната сума
още преди няколко години. Много са подвеждащи рекламите на ТО,
АИ 465 лв, дете до 12 г. безплатно, а обща сума 1280 лв.
Под безплатно за деца , разбирам да не се плаща нищо, освен пътните разходи
без значение самолет или автобус.
Това беше и една от причините в началото да изберем Турция за семейна почивка.

# 159
  • гр.Добрич
Ще го мисля. Явно Турция вече не е от евтините дестинации.

# 160
  • София
Вилите на IC  Green са хипер лукс, с очите си ги видях, но за цените им нямам идея. Ние за съжаление се завърнахме днес. Идваше ми да се вържа за някоя палма за да не си тръгвам.

# 161
Аз още се наслаждавам на почивката си. И вече знам, че ще ми липсва. Обичам Кушадасъ.

# 162
  • София
Здравейте момичета, не съм ходила в Турция на почивка до сега, това лято също сме резервирали за Гърция, но четейки в темата ви се замислих. Само такъв вид почивки (4-5 звездни хотели, ол инклузив) ли са подходящи за почивка в Турция?
Има ли вариант за почивка тип малки семейни хотелчета, хранене навън, обикаляне на различни плажове, както е по нашето море, например?

# 163
Здравейте,очаквам с нетърпение отзиви от почивали в „Пене Бей“.Кои номера са за предпочитани?
Някой беше споделил ,че номерата от 800 до 1000 са за предпочитане.След месец ще бъдем там от 06.06.2014г. и вече се настройваме за прекрасна почивка.Как е аквапарка -има ли ограничение за деца на 10г?Благодаря на всеки,който си направи труда да коментира поставените въпроси.Ще се радвам ако има и снимки!

# 164
Да попитам, какво се случва ако не бъдете настанени в стаи с номера препоръчани в бг мама или от приятел? Какво правите?

Общи условия

Активация на акаунт