На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 88 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Да попитам, какво се случва ако не бъдете настанени в стаи с номера препоръчани в бг мама или от приятел? Какво правите?
ами най-вероятно се настаняват в другите стаи  Joy

# 166
Да попитам, какво се случва ако не бъдете настанени в стаи с номера препоръчани в бг мама или от приятел? Какво правите?
ами най-вероятно се настаняват в другите стаи  Joy

А ако откажат от хотела, какво следва  Crazy

# 167
Момичета да ви попитам - напитките в ала карт ресторантите заплащат ли се допълнително.

# 168
Момичета да ви попитам - напитките в ала карт ресторантите заплащат ли се допълнително.

В Алакарт ресторантите напитките са същите като в другите ресторанти,така че би следвало да са безплатни.В Аква Фентъзи и Палм Уингс-Дидим бяха безплатни,предполагам че и в другите е така.Разликата е,че ти ги сервира сервитьор. Simple Smile

# 169
# 170
# 171
# 172
# 173
Маги, много хубави снимки показваш, но по-добре ги качи в нашия албум (виж 1ва страница) и сложи само линк към него тук. Така хем няма да се пълни темата много, хем и на по-късен етап ще се намерят от интерсуващите се от вашия хотел (не е лошо да пишеш кой хотел е  WinkPeace

# 174
  • софия
Извинявайте ,за първи път качвам снимки.Става въпрос за хотел Сусеси-Анталия-Белек.Ако ми обясните как ще ги преместя  Grinning

# 175
Извинявайте ,за първи път качвам снимки.Става въпрос за хотел Сусеси-Анталия-Белек.Ако ми обясните как ще ги преместя  Grinning

На 1ва страница, в 1вия пост има линк към албума ни (с потребителско име и парола), в него си правиш албум с името на хотела. Там са всички наши снимки, които сме направили на хотелите  Wink

# 176
  • София

А ла карт ресторантите си ги плащахме с фиксирана цена 10 долара на човек. Независимо какво сме яли и пили.

# 177
Здравейте, да споделя и моят опит с алакартите Simple Smile За седем почивки в Турция, нито веднъж не сме доплащали за каквото и да било в алакарт ресторант.Разбира се, когато правите резервация за такъв е добре да попитате човека при когото я правите, защото всеки хотел има различна политика и не е изключено някъде да се изисква плащане.

# 178
Никога не съм ползвала алакарт ресторантите,
времето все не ми стигаше на плажа ., обикновено
съм  до 20.00ч. , харесвам да не е гъч.
Маги, снимай морето и пясъчната ивица. Хубаво изкарване !

# 179
  • Beyond the Frontiers

Първо - ако имате такива предпочитания е желателно да информирате хотела - дали през агенцията си или директно да се свържете на имейл няма значение.
Второ - добре е да знаете, че това е просто ваше "желание", никой не може да ви го гарантира, никой не може да ви го обещае и най-важното никой не е длъжен да го изпълни.
Добрите хотели и тези с добър мениджмънт ще се постараят да направят максималното или най-малкото да ви предложат нещо съответстващо на желанията ви, но това е само ако има такава възможност.

Немците имат чудесен израз за това - `unverbindliches Kundenwunsch`

В събота летя и аз  Mr. Green С нетърпение очаквам да разгледам новите хотели, както и да видя някои стари до къде са стигнали. Mr. Green Нещо хладничко ми се вижда, ама след тези дъждове в София ще е чудесно разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт