На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 182
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Който пръв отиде в Мармарис-веднага да ни информира дали е вярно, че пазарът в сряда се отлага, че да не страдаме  Grinning

# 61
  • Бургас
Който пръв отиде в Мармарис-веднага да ни информира дали е вярно, че пазарът в сряда се отлага, че да не страдаме  Grinning

Една дама от затворената група във ФБ беше писала, че е ходила на място и информацията е вярна  Sad
Направо не мога да повярвам що за простотия е това. Заради една шепа отрепки ще затворят цял пазар и ще вземат работата на хората, вместо да увеличат полицейското присъствие  ooooh!

# 62

Една дама от затворената група във ФБ беше писала, че е ходила на място и информацията е вярна  Sad
Направо не мога да повярвам що за простотия е това. Заради една шепа отрепки ще затворят цял пазар и ще вземат работата на хората, вместо да увеличат полицейското присъствие  ooooh!

Ииииииииииииииииииииииии, ами тогава откъде ще си купим прословутото птиче грозде пък  Cry

# 63
  • Бургас

Ииииииииииииииииииииииии, ами тогава откъде ще си купим прословутото птиче грозде пък  Cry

Е, сигурна съм, че ще го намериш и на друго място освен пазара.

# 64
liv1892, много ме успокои с времето Simple Smile И ние сме от 30.04. Аз ще се включа с коментар още от Дидим, стига нет-а да е на ниво  Mr. Green В Палм Уингс сме - очаквайте и снимки

# 65

Е, сигурна съм, че ще го намериш и на друго място освен пазара.

Дааааааааа, стига да знам как изглежда  Joy

# 66
Дайте някаква снимка на това прословуто птиче грозде, ако може и на опаковката, както и за какво се ползваше newsm78

miss july,
и ти си за Аурум, нали, кога пътуваш? Няма какво да им пиша, аз имам инфо даже за 3 пързалки, а останах с впечатление, че liv е бил на място, за това питах, има ли следа от тях вече.

# 67
  • Бургас
Дайте някаква снимка на това прословуто птиче грозде, ако може и на опаковката, както и за какво се ползваше newsm78

miss july,
и ти си за Аурум, нали, кога пътуваш? Няма какво да им пиша, аз имам инфо даже за 3 пързалки, а останах с впечатление, че liv е бил на място, за това питах, има ли следа от тях вече.

Не, отказахме се. Мъжът ми го беше харесал, но на мен страшно ми се ходеше в Мармарис и накрая решихме да отидем там. Ще сме в Мармарис Палас. Тръгваме на 26.09 от Бургас.
Ако искаш ми прати мейла си на лични, за да ти препратя писмото, което ми писаха от хотела със снимката на пързалките.

# 68
  • София
liv1892, много ме успокои с времето Simple Smile И ние сме от 30.04. Аз ще се включа с коментар още от Дидим, стига нет-а да е на ниво  Mr. Green В Палм Уингс сме - очаквайте и снимки

В Пaлм Уингс нетa е добър, не е сaмо в лобито a е нa няколко точки в комплексa.  Aко може искaйте дa ви нaстaнят във вилите с номерa зaпочвaщи с 16... много нa удобно място сa.
Хотелa е супер!

# 69
Те не ми дават гаранция въобще, че ще ни настанят във вилите, камо ли за номера да рева Simple Smile Но аз ще си намеря местенце с нет - специално за вас Simple Smile Все пак на отзивите тук дължа избора на хотел и агенция Simple Smile

# 70
Понеже не са в час с нашите християнски празници, как постъпвате ако някой има имен ден....с цел да го изненадате де.....че сега видях, че се пада на Петров ден да сме там.......пък малко трудно ще изляза сама, каквато съм бъзла , за да измисля изненада на половинът   ura

# 71
Пазарите в Мармарис и Ичмелер си работят, но само за плодове и зеленчуци - няма гащи и чорапи. Предполагам, че при това положение ще има подправки, сушени плодове, ядки.... и може би птичето грозде   Sunglasses

# 72
Пазарите в Мармарис и Ичмелер си работят, но само за плодове и зеленчуци - няма гащи и чорапи. Предполагам, че при това положение ще има подправки, сушени плодове, ядки.... и може би птичето грозде   Sunglasses

Аааааааа, ама то ако е имало само гащи и чорапи, да не се тръшкам тогава  Joy

# 73
Пазара в Мармарис, който май беше във вторник, бе до нашия хотел- изобилие от гащи, чорапи, чанти, разни дрехи - плажни туники, тениски, спортни екипи
И малко плодове и подправки- това октомври месец. Сега в разгара на сезона може да е повече разнообразен.
Повечето дрехи реплики на марки и с ниско качество.

# 74
  • Толбухин
Ние сме в този хотел : http://www.bluebayshotel.com/
Този пазар ако е сряда, ние сряда тръгваме от БГ, ако е вторник-тръгваме от Мармарис.
ще ходим без гащи и чорапи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт