На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 88 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Хайдееееееееее, вече чакам първи впечатления  Hug

# 16
  • Варна
Мими,благодаря Hug
Вече платих,ваучерите са в мен,остава само чакането Mr. Green

# 17
jfjallen, добавих информацията за Мармарис.

Обръщам внимание на следващият, който пуска темата, че трябва да се направи някаква реорганизация на темата, защото първият пост почти не може да приема повече знаци!!!

Може би да се изтрият по-старите мнения???

# 18
  • София
jfjallen, добавих информацията за Мармарис.

Обръщам внимание на следващият, който пуска темата, че трябва да се направи някаква реорганизация на темата, защото първият пост почти не може да приема повече знаци!!!

Може би да се изтрият по-старите мнения???

Това е добра идея, но ще трябват доста усилия да се прегледат всички отзиви и да се изтрият старите. Има отзиви от 2008 г, които не са особено актуални. Хотелите се реновират, сменят се собственици и нещата се променят.

# 19
Мими Hug, благодаря   bouquet

На всички пожелавам весела и слънчева почивка и чакаме отзиви

# 20
Да не ви изтърва и аз! Laughing
Мечтая за средата на юни, когато е нашата почивка в Кушадасъ!

# 21
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря за темата  bouquet!
Аз като съм чак от 25 август ooooh!....не знам как ще издържа Mr. Green Confused.
Определено вашите мнения и описания ще ме крепят Heart Eyes.

# 22
Здравейте и запис и от мен  Hug

До сега не съм ходила на море в Турция и планувам едно септемврийско-октомврийско море Simple Smile Как е времето тогава, някой да сподели Simple Smile

# 23
Благодаря за темата   bouquet
Ние сме от първата "порция" Simple Smile заминаваме на 30.04 за Атлантик. За първи път ни е дано сме доволни  Hug и силно се надявам на слънчево време  Praynig

Слънчево и топло време на всички скоро заминаващи.  Hug
Ние ще трябва да почакаме до началото на юни.
kimbolina ще чакам отзиви с нетърпение, ние ще сме за втори път там, дано да са готови новите пързалки.. Peace

# 24
       Как стои въпроса с храната по време на самото пътуване? То вярно,че по-голямата част от пътуването е през нощта,но все пак ......,а пък съм и с две деца  newsm78
 Спират ли автобусите на подходящи за целта места или трябва да приготвям някакви сандвичи?

# 25
Мими  bouquetблагодаря 3а новата тема  bouquet

На всички, 3аминаващи те3и дни 3а турските курорти, пожелавам: лек път,хубаво време и много настроение!

# 26
Здравейте и запис и от мен  Hug

До сега не съм ходила на море в Турция и планувам едно септемврийско-октомврийско море Simple Smile Как е времето тогава, някой да сподели Simple Smile

Ако е за Кушадасъ средата на септември става. Ако е за района на Анталия периода е добър.

Как стои въпроса с храната по време на самото пътуване? То вярно,че по-голямата част от пътуването е през нощта,но все пак ......,а пък съм и с две деца  newsm78
 Спират ли автобусите на подходящи за целта места или трябва да приготвям някакви сандвичи?

Автобусите са длъжни да спират на всеки 2.30 - 3 часа обикновено за тоалетна и винаги има нещо за хапване,но моя съвет е няма да Ви претегне, а и  щом ще сте  с деца вземе им някаква храна също и вода.

# 27
# 28
  • в града на вечния купон
   Запис! !!

# 29
  • Бургас

По-добре си вземи някаква храна с вас. Пътуването е през нощта и ако има нещо отворено тогава, това са бензиностанциите, а там освен вафли, няма друго. През толкова бензиностанции минахме по пътя за Бодрум и в тях нямаше почти нищо за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт