На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 86 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Зравейте!
Някой има ли скорошни отзиви за  limak limra?
Ще пътуваме голяма група м. Септем
ври.

# 181
Здравейте мами Simple Smile общо взето съм нова сред вас.Днес качих във вашият албум малко снимки от някои любими мой хотели в Турция.
  Voyage -Бодрум
   Ersan resort & spa - Бодрум
  Onyria Claros - Йоздере;Кушадасъ
Ако някой има интерес може да ги разгледа. Ще се радвам, ако мага да съм полезна и с инфо Simple Smile
Били сме също и в Аквафентъзи,Веноса и Бодрум холидей.
Желая на всички слънчево лято и безгрижни почивки!

# 182
  • София
van4otka чудесни албуми. Благодаря, че ги споделихте. Ако трябва да класирате хотелите в които сте били, какъв ще е редът им. Аз имам своите впечатления от повечето, но ми е интересно вашето мнение. За мен фаворит е Voyage -Бодрум, но за вас дали е така?  Peace

# 183
Момичета предстои ми пътуване на 24.05. За първи път ще ходим в Турция,до сега все предпочитахме Испанските острови и курорти.
Та въпроса ми е каква валута да си взема за Турция?

# 184
  • Beyond the stars
Момичета предстои ми пътуване на 24.05. За първи път ще ходим в Турция,до сега все предпочитахме Испанските острови и курорти.

Евро за организираните екскурзии  Wink Лири, евро, долари за пазаруване - с нито една валута няма да ви върнат, лично на мен ми е най-удобно в лири, пък и курса тази година е изгоден  Peace

# 185

Евро за организираните екскурзии  Wink Лири, евро, долари за пазаруване - с нито една валута няма да ви върнат, лично на мен ми е най-удобно в лири, пък и курса тази година е изгоден  Peace
Лирите турски ли?

# 186
  • Варна
Здравейте мами Simple Smile общо взето съм нова сред вас.Днес качих във вашият албум малко снимки от някои любими мой хотели в Турция.
  Voyage -Бодрум
   Ersan resort & spa - Бодрум
  Onyria Claros - Йоздере;Кушадасъ
Ако някой има интерес може да ги разгледа. Ще се радвам, ако мага да съм полезна и с инфо Simple Smile
Били сме също и в Аквафентъзи,Веноса и Бодрум холидей.
Желая на всички слънчево лято и безгрижни почивки!

Къде и как могат да се видят албумите ?

# 187
  • Beyond the stars

Евро за организираните екскурзии  Wink Лири, евро, долари за пазаруване - с нито една валута няма да ви върнат, лично на мен ми е най-удобно в лири, пък и курса тази година е изгоден  Peace
Лирите турски ли?

Турски лири  Wink

ninoto http://turkey.snimka.bg/

# 188
  • Варна
Това е ясно, обаче как да намеря албумите на Ванчотка ?

# 189
# 190
  • Варна

Благодаря  ти, и аз ги търсих по последни албуми , но ми показа други снимки. Сега всичко е ОК.  Simple Smile

# 191
van4otka чудесни албуми. Благодаря, че ги споделихте. Ако трябва да класирате хотелите в които сте били, какъв ще е редът им. Аз имам своите впечатления от повечето, но ми е интересно вашето мнение. За мен фаворит е Voyage -Бодрум, но за вас дали е така?  Peace

Радвам се, че албумите ви харесват!(ако си говорим на "ти" ще е по-приятно,ако е удобно Simple Smile )
За мен фаворитът също е Voyage  Peace Дори тази година ще ходим отново в хотел от същата верига, но в квартал Турбуку(Бодрум).
Иначе, като цяло съм доволна от всички хотели в които сме били.А към Ерсан имам специален сантимент, беше първият ни хотел в Турция,за това там сме били два пъти.

# 192
Да се оплача ... прибрах се от Кушадасъ  Cry
Като си представя къде можеше да съм сега  Sad

# 193
  • София
Да се оплача ... прибрах се от Кушадасъ  Cry
Като си представя къде можеше да съм сега  Sad
Alleisha, дай моля повече инфо за Кушадасъ... Заминаваме след 2 седмици и вече ме хвана предстартова треска - как ще е времето??, Атлантик дали ще отвори?? и все такива въпроси... newsm78

# 194
Е, не ни дръж в напрежение... Как беше в Пайн бей, ремонта на виличките завършил ли е, как е времето, водата в басейните и морето стопля ли се....и всичко за което се сетиш !!!!

Общи условия

Активация на акаунт