На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Моля, разкажете малко повече за тези half-price offers! Това е нещо като last minute по летищата ли? Благодаря   bouquet

# 466
# 467
Тъкмо и аз се канех да попитам за half price offers.
Като гледам те са същите, които при други туроператори в момента са обявени като last minute за полетите на 17.05 и 24.05. Значи едно и също с различни имена... Явно Емералд си ги наричат half price holidays.

# 468
 ndimitrova, Акчаъй од Бурхание все се следва залива,  .......какво ще ти спести  newsm78  около 7-8 км... е да не сме влизали в Ердемит.  Миналата година правеха пътя, в края на октомври движението още не беше пуснато и в двете ленти, но предполагам вече е готово ....  Точно в края на  Ачкай е мола Олив Сити, там е и Кипа, но само на връщане спираме. Последите пари оставям там  Laughing
След това следват Бурхание, Гьомеч и Айвалък.... толкова е презастроено, напомня ми за нашето Черноморие  Mr. Green  

# 469
ndimitrova, Акчаъй од Бурхание все се следва залива,  .......какво ще ти спести  newsm78  около 7-8 км... е да не сме влизали в Ердемит.  Миналата година правеха пътя, в края на октомври движението още не беше пуснато и в двете ленти, но предполагам вече е готово ....  Точно в края на  Ачкай е мола Олив Сити, там е и Кипа, но само на връщане спираме. Последите пари оставям там  Laughing
След това следват Бурхание, Гьомеч и Айвалък.... толкова е презастроено, напомня ми за нашето Черноморие  Mr. Green  
не е толкова до спестените километри, а до това,че Едремит е населено място и има ограничение на скоростта. Не знам дали покрай залива има ограничение. Може да го пробваме тази година.
За застрояването си права.

# 470
  • София
Някой има ли представа трябват ли ни аква обувки за Мармарис, хотел Паша бийч  newsm78  И как вървят цените по баровете/дискотеките там?

# 471
На 24.05 заминаваме за Анталия с бебе на 8 месеца. Мисля да купя пюрета на бебето от тук. Но като сметна това означава да нося около 15 пюрета(плодови,зеленчукови и каши).Много моля мами които са пътували с малко бебе да споделят от тук ли си носят или купуват от там  newsm78. Както и дали могат да ми направят проблем ако в куфара има такова голямо количество  пюрета,нали все пак куфара минава през скенер.
МОля помагайте
Благодаря

# 472
  • Varna
Препоръчаха ми Onyria Claros Resort 5* Кушадасъ-какви са вашите мнения?
Двоумя се или между него или  Мармарис.Молбата ми е ако може да ми препоръчате хотел с подходящи за деца забавления в Мармарис

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 20:52 от beki81

# 473
На 24.05 заминаваме за Анталия с бебе на 8 месеца. Мисля да купя пюрета на бебето от тук. Но като сметна това означава да нося около 15 пюрета(плодови,зеленчукови и каши).Много моля мами които са пътували с малко бебе да споделят от тук ли си носят или купуват от там  newsm78. Както и дали могат да ми направят проблем ако в куфара има такова голямо количество  пюрета,нали все пак куфара минава през скенер.
МОля помагайте
Благодаря
Няма да ти направят проблем за бурканчетата в куфара. В кой курорт сте? В Сиде има магазин с вносни пюрета и предлагаха доставка до хотелите в околността.

# 474
МОля помагайте
Благодаря
Няма да ти направят проблем за бурканчетата в куфара. В кой курорт сте? В Сиде има магазин с вносни пюрета и предлагаха доставка до хотелите в околността.
Ние сме в Лара. Дано наистина да няма проблем,че сега като се замисля дори от магазина там да ги купя,едва ли ще разбера какво купувам като пише на турски  Rolling Eyes

# 475
МОля помагайте
Благодаря
Ние сме в Лара. Дано наистина да няма проблем,че сега като се замисля дори от магазина там да ги купя,едва ли ще разбера какво купувам като пише на турски  Rolling Eyes

В ресторанта като четеш табелите на ястията, обърни внимание на турския надпис: Ще бъдеш изненадана колко думи са ти познати  Wink 

# 476
Здравейте! Предстои ни да почиваме за първи път в Турция, в Кушадасъ през юни. Налага се да разделим пътя си (по здравословни причини не мога да издържа целия път наведнъж), като направим нощувка по пътя на отиване и връщане. Моля, предложете ни атрактивни места, в които освен нощувка, да можем да направим интересна разходка, да видим природни или исторически забележителности.
И още една молба- ще пътуваме през ГКПП Илинден и Гърция до Кушадасъ, има ли участък от маршрута, който не е добре означен и бихме могли да се заблудим?
Благодаря предварително на всички, които ще включат по моите въпроси!  bouquet
Страхотна тема! Simple Smile

# 477
  • София
И аз се интересувам трябват ли ни аква обувки за Бодрум, по-точно за хотел Голдън Ейдж?
Благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 478
Здравейте! Предстои ни да почиваме за първи път в Турция, в Кушадасъ през юни. Налага се да разделим пътя си (по здравословни причини не мога да издържа целия път наведнъж), като направим нощувка по пътя на отиване и връщане. Моля, предложете ни атрактивни места, в които освен нощувка, да можем да направим интересна разходка, да видим природни или исторически забележителности.
И още една молба- ще пътуваме през ГКПП Илинден и Гърция до Кушадасъ, има ли участък от маршрута, който не е добре означен и бихме могли да се заблудим?
Благодаря предварително на всички, които ще включат по моите въпроси!  bouquet
Страхотна тема! Simple Smile
От къде ще тръгнете? Най-добре е да разделите пътя на две части. Като пример ще дам Чанаккале. Намира се горе-долу на половината път София-Кушадасъ. Има много хотелчета,  където да пренощувате, прекрасна крайбрежна алея за разходка, може да видите троянския кон в реални размери, подарен от Брад Пит на града.

# 479
Благодаря много, ndimitrova! Преди да тръгнем за Турция, ще бъдем в Банско.

Общи условия

Активация на акаунт