На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София

roje22, аз искам да попитам нужни ли са ни аква обувки за плажа на Голдън ейдж?
Чудесен разказ за Лонг Бийч, направо се пренесох там... Heart Eyes

Ами мисля, че няма да са Ви необходими. Ние не носихме, а и никой  друг не видях с аква обувки. Има малко камъчета, но не е нещо фатално newsm78

# 586
  • София
Ето, че настъпи заветната дата - довечера тръгваме за Кушадасъ. Стискайте палци Атлантик и Емералд да нямат издънки като пристигнем. Че ми едно притеснено-- Embarassed  Ще докладвам от мястото на събитието, а и се очертава хубаво време. Дано си изкараме чудесна почивка.

# 587
  • Бургас
Ето, че настъпи заветната дата - довечера тръгваме за Кушадасъ. Стискайте палци Атлантик и Емералд да нямат издънки като пристигнем. Че ми едно притеснено-- Embarassed  Ще докладвам от мястото на събитието, а и се очертава хубаво време. Дано си изкараме чудесна почивка.

Чудесно прекарване ви пожелавам с много слънце, море и хубава храна  Hug

На мен ми е много емоционално като тръгнем да пътуваме. Вчера точно се замислих, че ден преди пътуването трябва да се упоя малко с валериани  Crazy

# 588
Весело изкарване!Ще чакам отзиви за Атлантик.

# 589
  • София

На мен ми е много емоционално като тръгнем да пътуваме. Вчера точно се замислих, че ден преди пътуването трябва да се упоя малко с валериани  Crazy

И на мен ми е емоционално - малкия с ангина в къщи с антибиотик, каката е на матура  - 7 клас, аз на работа до 17,30... #Crazy   ииии...довечера тръгваме. Как и в колко часа - не е ясно още..

# 590
  • Бургас

И на мен ми е емоционално - малкия с ангина в къщи с антибиотик, каката е на матура  - 7 клас, аз на работа до 17,30... #Crazy   ииии...довечера тръгваме. Как и в колко часа - не е ясно още..

Е, как така. Не ви ли казаха няколко дни предварително  Shocked

# 591
  • Резерват "Северозапад"
Ле-ле ooooh!....как не е ясно кога и от къде тръгвате...
Иначе прекрасна почивка ви желая Heart Eyes!

# 592
  • София
Ами написах не е ясно, защото сме със собствен транспорт и не зная изобщо кога ще се организираме... Дано не съм стреснала някого.... Трудна ни е организацията.. Hug

Иначе, благодаря за пожеланията.. Hug

# 593
  • Бургас
Ами написах не е ясно, защото сме със собствен транспорт и не зная изобщо кога ще се организираме... Дано не съм стреснала някого.... Трудна ни е организацията.. Hug

Иначе, благодаря за пожеланията.. Hug

Ааа, ясно. То хубаво, обаче като гледам сте от София, а фериботите мисля, че са до 23 или 24ч., а после тръгват пак чак рано сутринта - след 4ч. Ще стигнете ли дотогава  Rolling Eyes

# 594
И какво сега, Aurum, Didim не отвори на време, първите руснаци ги пренасочиха към Палм уингс Thinking

# 595
На места споменавате за пазарене на различните екскурзии- някъде по улиците, където ги предлагат ли може да се пазарят и до колко може да падне цената от обявената- напр. за разходка с корабче, което е обявено за 18 евро или екскурзия до Памуккале от 40 евро ?

# 596
И какво сега, Aurum, Didim не отвори на време, първите руснаци ги пренасочиха към Палм уингс Thinking
Това сигурна информация ли е,защото мой близък е говорил вчера с Емералд за почивка там и са му казали че преди няколко дни  хотела е отворил и първите клиенти са вече там. Ако инфото Ви ,Evhen  е точно,значи от Е. най-долно лъжат.

# 597
  • София
И аз уж четох, но не намерих отзиви за LE BLEU HOTEL & SPA - 5*? Embarassed

Ние бяхме там от 1-6 май НЕ го препоръчвам, ако искаш ми пиши на личнии да ти разкажа с подробности да не се повтарям тук.
В момента вече 1 седмица чакам да се наканят да ми отговорят на Жалбата която им пуснах относно Хотела.

Ааа, ясно. То хубаво, обаче като гледам сте от София, а фериботите мисля, че са до 23 или 24ч., а после тръгват пак чак рано сутринта - след 4ч. Ще стигнете ли дотогава  Rolling Eyes

Преди Чанакале , ферибота на Ечеабат няма почивка, щом се напълни тръгва , а те не са големи. Цената е 30 лири.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 18:03 от kimbolina

# 598
Това сигурна информация ли е,защото мой близък е говорил вчера с Емералд за почивка там и са му казали че преди няколко дни  хотела е отворил и първите клиенти са вече там. Ако инфото Ви ,Evhen  е точно,значи от Е. най-долно лъжат.
Чета от руските форуми,  тук го прочетох http://ftour.otzyv.ru/read.php?id=228333&p=40, междувременно и аз си звъннах в ТА-то, казаха ми, че до преди няколко дни са продавали за 24-ти чек ин, т.е. УТРЕ всичко ще стане ясно.

# 599

И аз ще чакам отзиви с нетърпение! Има ли още ремонтни дейности в хотела, как е новия басейн, наистина ли има аквапарк  и т.н.
Хубава и спокойна почивка ви желая с много слънце и усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт