На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,мами и татковци.Някой да пътува в другия петък за Дидим с Турс Клуб от София ?  Peace
Здравей,ние пътувам другия петък за Дидим,Маджести клуб Тархан със собствен транспорт.Резервацията ни е през Турс клуб,и още едно семейство,което е с автобуса.Явно ще пътувате заедно Simple Smile

# 601
  • София

Ами мисля, че няма да са Ви необходими. Ние не носихме, а и никой  друг не видях с аква обувки. Има малко камъчета, но не е нещо фатално newsm78

Много благодаря!   bouquet

# 602
Здравейте! Изчетох цялата тема, но не открих някой да коментира ТА "Дорис". Моля, ако някой има впечатления, да ме осветли!  Praynig

# 603
Здравейте! Изчетох цялата тема, но не открих някой да коментира ТА "Дорис". Моля, ако някой има впечатления, да ме осветли!  Praynig

Здравейте, ние тази година за трети път ще пътуваме с тях. Бих казала, че са коректни. Заминаваме на 06.06.

# 604
# 605
С ТА Дорис не сме пътували, но са почти от моя роден град  Mr. Green и имам роднини и приятели, които ги ползват и нямат издънки. Дано така и да продължат  Peace

# 606
С ТА Дорис не сме пътували, но са почти от моя роден град  Mr. Green и имам роднини и приятели, които ги ползват и нямат издънки. Дано така и да продължат  Peace

благодаря, момичета   bouquet

# 607

благодаря, момичета   bouquet
Моля, моля   bouquet Желаем много слънце и приятна почивка  Hug

# 608
Може ли да ми кажете впечатления от ТА    Ориент 99 .
Някой пътувал ли е с тях ?

# 609
Може ли да ми кажете впечатления от ТА    Ориент 99 .
Някой пътувал ли е с тях ?
Доволна съм , пътувам с тях от няколко години, след като смених три ТО преди тях.
Подържат приемливи цени, коректни са, но имам и забележки - трудно се осъществява
разговор по телефон, винанаги са супер натоварени, няма обратна връзка
нещо, което при "Аполо" е перфектно, но имат по-високи цени.

# 610
Коментиран ли е в темата Titanic Beach Resort & Spa в Лара? Търсачката не намира нищо. Някой ходил ли е?

# 611
който е ходил в палм уингс кушадасъ -предлагат ли ютия
защото разбрах че в някои хотели нямало ютии  newsm78

# 612
  • София
И аз съм доволна от Ориент  Peace
Искам да попитам каква е разликата между TURAN PRINCE RESIDENCE и TURAN PRINCE WORLD в Сиде,
на една територията ли са, могат ли да се ползват съореженията на гостите и от двата хотела,
ако са близо, какви са ви отзивите относно плаж, пясък, стаи, храна и детски атракции?

# 613
  • София
който е ходил в палм уингс кушадасъ -предлагат ли ютия
защото разбрах че в някои хотели нямало ютии  newsm78
миналото лято бяхме, но ютия не сме искали, така че не мога да дам точно инфо,
в Палма в Дидим, а те са от една верига ни предложиха да ни ги изгладят, но ютия не ни дадоха,
затова за Кушадасъ бях предварително изгладила всичко и не ми се наложи да искам  Laughing

# 614
и аз уж гладя всичко и после все има намачкано  Simple Smile
ще попитам в агенцията -може би ще знаят

Общи условия

Активация на акаунт