Отговори
# 120
НАГ страхотен мъж е Бу!

Не зная как е оформил това тяло  на спортист и похадка на маникен  , но е невероятен чаровник.

Чакам с нетърпение  да го видя без мустак най- после LaughingЩе смъкне 10 год от възрастта си.

Трябва да се отърве от тях преди силното слънце ,че ще остане по- светло.

Бу преди да си пусне мустаци за ВВ и след това  в Чучулигата.

Тук е преди ВВ, но аз го харесвам с мустаци..
Това е за теб, Себи.. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 21:04 от NAGNAG

# 121
НАГ  bouquet,  Роза от Бу Thinking Thinking Thinking-Благодаря!
Макар и с много яка физика на Бу му отиват  романтичните роли.

Коя ли жена не би искала да е под крилцето му Laughing

# 122

От където  и да  погледна   поканата на Фахрие  на приема на президентите е и  имидж за сериала ни !

Не може Първата дама  на Турция   да не  гледа екранизациата  на любимо на поколения  произведение ,,Чучулигата,,

# 123
  • Враца

За тази снимка рускините писаха, че е колаж на арабите  Grinning

Ето така също ми харесва, но на другите снимки дето е с онази Мерве и е гладко избръснат изобщо не го възприемам. Все едно не е довършен  Laughing Laughing Laughing
И сегашният му вид е екстра. (а мъже с мустаци никога не съм харесвала през живота си досега  Laughing Laughing Laughing)

# 124
  • Враца
Цитат
Цитатник Сериала - 27 серия.
"Тайна Азельи! Захиде!"

Азелья: Они, что не расстались?
Калфа: Так сказала Мюневвер.
Азелья: Но на нем до сих пор кольцо!
Калфа: Госпожа, если я осмелюсь спросить какие у вас счеты с Кямран беем...
Азелья: Захиде умерла по его вине! Кямран отнял у меня сестру!

Това, ако е истински портрет, е прекрасно нарисуван  Heart Eyes Heart Eyes  (а не направен с някоя програмка)

# 125
  • Враца
http://televizyongazetesi.com/calikusu-dizisinin-yayindan-kaldir … 4936#.U2Aa1aLsHIV

И превода на тази статия:
Цитат
ЧИСЛО ПОДПИСЕЙ ИЗМЕНИТЬ РЕШЕНИЕ ОТМЕНЕНИЯ ВЫХОДА СЕРИАЛА "ЧАЛЫКУШУ" РАСТЕТ.

28.04.2014 г. Воскресенье. 21:32:12

Пишет Анель Колдач / "Телевизионная газета".
[/b] Далее его слова: (пишу без кавычек, потому что вся статья - это его слова, и он говорит от своего имени в разговорном стиле)

Сами знаете, что это такое за испытание, Чалыкушевцы!
27 серия вышла на экраны в субботу вечером, а сериал планируют завершить на 30 серии.

Начавшаяся в 23:00 серия закончилась в 01:38.

Позор, это же позор (грех)!

Эх, если бы в рейтингах учитывалась хорошая репутация кинокомпании данного сериала...
(Анель имеет в виду то, что Тимс Продакшн имеет успешный "Великолепный Век", следовательно, хорошую репутацию и рейтинги благодаря нему)

В Тотале серия заняла 15-ое место, а АБ - 8-ое место.
В дополнении к этому безобразию растет гнев и недовольство Чалыкушевцев.

Директоры канала Сына Кологлу и Ойя Доган даже прибегли к кампании "Пусть Чалыкушу не закончится!", которая имела цель сбор подписей прямо на улице, и набравшей 13 тысяч 310 голосов.
Количество в аудитории даже превысило 12000+ в истории.

За год канал Дэ закрыл
(далее перечисления названий сериалов на турецком, и рядом в скобках на русском языке) A.Ш.К. (Любовь), Кайып (Потерянный), Интикам (Месть), Виждан (Совесть), Мерхамет (Милосердие), Инадына Яшамак (Жить вопреки всему), Не Диёрсун? (Что ты несешь?), Бойну Букуклер (Согнувшие шеи), может поступить также с терпящим упадок рейтингов Гюнеши Беклеркен (В ожидании Солнца).

Пусть у Вас не появится мысль что я хочу чтоб сериалы вообще не заканчивались. Я не это имел в виду.
Было решено, что сериалу Гюнеши Беклеркен (В ожидании Солнца) пришлось сменить авторов сценария. Таким образом, сериалу дали еще один шанс.

Так почему не дадут такой же шанс и сериалу Чалыкушу?

Или в этом вопросе на первый план выносятся принципы канала в отношении ветки вещания?

Если канал не обратит внимание на такие вопросы, то это будет просто издевательство как над актерским составом, так и над зрителями. В таком случае, я не буду смотреть такой финал сериала.
Я спрашиваю эти вопросы только с представителей канала.
(имеет ввиду, что не с читателей)
Они, не успев начать один прекрасный проект, тут же закрывают его.
Надеюсь, что...

...ОНИ ПРИСЛУШАЮТСЯ К НАМ

И, в заключении, координаты автора данной статьи:
twitter.com/koldasanil
koldasanil@gmail.com

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 00:49 от mama_an_ji

# 126
Мами Hug не зная защо  newsm78 но на рускините и влиянието им много разчитам.

Да видим какво ще излезе.

А , до тогава лека нощ!

# 127
Добро утро. Hug Hug Hug

Дано има положителна развръзка от подписките, но никак не вярвам.  ooooh! Надявам се поне финалът да си струва.  Praynig Още смятам, че имат време за Анадола и за достоен завършек. Peace

Приемът, на който е била Фахрие, е бил в чест на немския президент, който е на посещение в Турция. Освен Фахрие са били поканени Вилма Уелес, бившият футболен съдия Маркус Мерк и певецът Рафет ел Роман. Ако е вече е писано, извинете ме. Hug

http://gecce.com/magazin/haber/fahriye-evcen-cankayada

Прекрасна сряда ви желая.   bouquet

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 08:52 от ·٠•Snejka•٠·

# 128
Добро утро!  Hug
Момичета, благодаря за инфото и снимките!  bouquet   bouquet   bouquet
Цитат
Было решено, что сериалу Гюнеши Беклеркен (В ожидании Солнца) пришлось сменить авторов сценария. Таким образом, сериалу дали еще один шанс.
Това трябваше да се случи и с Чучулигата. Защото за мен най голяма вина за ниския рейтинг носи сценаристката. Аз не следя друг сериал и пак ми омръзна да гледам едно и също, а какво остава за турския зрител, дето има голям избор от сериали. Споделям лично мнение.  Peace
За съжаление и аз не вярвам, че има шанс за повече от 30 епизода. Дано ме опровергаят.
Хубав дъждовен ден!  Hug  Hug  Hug

# 129
Права си
Snake777
, "блудкав" стана филма. А от 26 серия коментара ми е-ако съм на мястото на Фериде ще си искам парите /наследството/, дето ги даде за освобождаването на Кемрян от затвора. Тя си каза, че вече само пансиона и е дом.А и таксите и не платени.

# 130
Цитат
Приемът, на който е била Фахрие, е бил в чест на немския президент, който е на посещение в Турция. Освен Фахрие са били поканени Вилма Уелес, бившият футболен съдия Маркус Мерк и певецът Рафет ел Роман.
Това за мен е признание за Фахрие. Много се радвам за нея.

И Бурак се радва на фенките си, посетили заведението му.

# 131

Здравейте Hug

Снеже ,Уси, Тига  bouquet  bouquet  bouquet

Още един преведен на руски епизод от 27 серия.

http://vk.com/video-40525808_168647754?list=5a752daf657166d140

# 132
  • Враца
Момичета, добър ден от мен! Hug

Фрагман 2

http://vk.com/video_ext.php?oid=251526119&id=168367863&h … 442d7960&hd=1

Катина- Она в школе скрывает от всех что вы расстались, как думаешь что это значит?
Кямран- и что это значит?
Катина- она все еще чувствует себя твоей.
Кямран- ты опять за свое.
Мюжгян- я сделала это для тебя..
Феридэ.- держись от меня подальше!
Кямран.- я не могу как и ты. Мы с тобой неразлучны, не пытайся скрывать это, любовь так и светится в твоих глазах.
Сейфеттин- я соединю союзом Юсуфа и Неджмие.
Мюжгян- что такое?
Юсуф- возьми вот это...
Кямран - ты разве не любишь меня?? Не скучаешь по мне

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 16:02 от mama_an_ji

# 133
Фрагмана не е зле. Ще изчакаме превода му.

# 134
Ан жи   bouquet
Аз пък хич не го харесах фрагмана без превод. Защото останах с впечатление, че Сефейтин говори за бракуване на Юсуф и Неджмие. Но защо пък Юсуф подарява цвете на Мюжгян?  newsm78
Чакам си превода и се моля да не съм права.  Embarassed

Много правилно съм го разбрала и съм бясна на Кямран, съвършен егоист и мизерник. Въобще не вижда какво става около него, важното е той да е добре, Юсуф да не му пречи. Не че му пречи момчето, ама Кямран не може да се бори с честни и почтени методи за Фериде. Ще ми се Фериде да разбере истината за Мюжгян и Юсуф и да му натрие носа на тази гадина. Ох, много съм му набрала на Кямран #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 16:10 от Snake777

Общи условия

Активация на акаунт