Отговори
# 105
  • Враца
Добро утро, мили момичета!!!  Hug  Hug

Откъс - Жребият
http://vk.com/video-40525808_168640662?hd=0&t=1m54s

# 106
Добро утро!  Hug
Себи, Ан жи   bouquet
Ах тоя Кямран, мошеник на дребно.  Wink Ако бях на мястото на Фериде, щях да му "издера" очите, толкова беше очевадна измамата му. Колкото тя се опитва да се отдалечи от него, толкова той се навира края нея - даскал стана отново, принуди я за асистентка,  съветничка на Неджмие да стане, какво ли още ще измисли, за да е покрай него.
А как гонеше момичетата от класната стая, като стадо овце ги подбра.  #Crazy Държането му на мен ми е досадно и дразнещо.
След като ви помърморих, ви се извинявам и пожелавам хубав ден.  Hug

# 107
Уси  Laughing  да си кажа честно предпочитам Кямран да се върти около Фериде  отколкото този Петел -дънгалак  около нея , а Азеля около  него.
  То време не остана за нови истории.

# 108

Королек птичка певчая - вырезка из 27 серии (Чалыкушу и Чалыкушонок) 4:27
Svetlana Velichkina
471
one hour ago

http://vk.com/video-40525808_168641325?list=0cb1ad76fba4b11c02

# 109
  • Враца
Себи, този "дънгалак" и на мен не ми харесва. Влизането му в сериала за 2-3 епизода ми се струва безсмислено, както вече и на Азеля (Досега, вече колко епизода, нищо не се изясни за нея. Само загатване за отмъщение). Но явно това е решено много преди да се стигне до финал да е 30 епизод. Сега с тях ще претупат действието. А и с Нериман. Ще трябва да има в тези 3 епизода - след "еди-колко си месеца", "след 1 година" и т.н.

Уси, ако аз бях в ситуацията на Фериде, след като разбра, че всички са я лъгали, бих ги отсвирила за много дълго време без право на прошка. Голямо унижение е за мен всички да те правят на глупак, а ти да ги жалиш през това време и да им влизаш в положение. Sad
Затова и толкова се дразня и на Кямран последните епизоди. Simple Smile

# 110
И на мен ми се струва странно да вкарват нови сюжетни линии малко преди финала. Може би няма да го прекъсват без време.

# 111

Скрит текст:

с двамата президенти и първите дами
Ау, голяма чест е за нея да се срещне с двамата президенти. 

Peace

А пък те как са надигнали мустаците. Mr. Green Joy

# 112
  • Враца
Вале, дано е така, както предполагаш, за да си довършат историите, както трябва.
Но сега прочетох това при рускините Sad

Цитат
http://vk.com/ptichka_korolek?from=quick_search

Galina Zhukova
Сразу скажу инфо не проверяла лично...В Однокласниках прошёл слух что уже сняли фина,но съёмочной группе запретили разглашать информацию.
26 minutes ago

Alexey Kravtsov
Галина, финал сезона или сериала?
25 minutes ago to Galina

Galina Zhukova
Написано ,что сериала....Но Инфо не проверенная...Потаму и просила..Если кто что узнает,напишите...

# 113
Вале Hug  и на мен много ми се иска сега да завършат до 30 епизод с приемлив сюжет и развой на събитията и да си оставят отворен вариант за нов сезон ,ако ще и в друга телевизия след време.

Да си починат , да обмислят ситуацията след като Тимир ги изостави и да продължат.
Ако решат ,че и Анадола  е вариант  за още 10-15 сериище бъда още по-щастлива.

Колкото до това , че се подиграха с нея тези, които обичаше и в които вярваше  Фериде   изкарвайки виновен за всичко  характера  и , съм съгласна ,че едно заминаване след дипломирането  и за Анадола е най-умното което може да направи.

# 114

И пак казвам и мисля , че по- красива и харизматична двойка в момента няма в турските сериали.

# 115
Предполагам, че е вярно написаното за приключване на снимките. Познатия на Бурак споменава, че след 1 седмица Бурак ще почива, видях снимки от конака със скеле, значи са започнали ремонт на конака и снимки там няма да има. Та това ме води към мисълта за приключване на снимки. Пък и Фахрие беше в Анкара.
А този новия дънгалак са го включили преди решението за спиране на сериала. Според мен той ще бъде причина  Фериде да вземе решение - или заминава за Анадола или се жени за Кямран. Второто ми е по вероятно, вече го писах.

Цитат
...и на мен много ми се иска сега да завършат до 30 епизод с приемлив сюжет и развой на събитията и да си оставят отворен вариант за нов сезон ,ако ще и в друга телевизия след време.
Дали е имало такъв случай при турските сериали. newsm78

# 116
Дали е имало такъв случай при турските сериали. newsm78

Не знам дали са точно такива случаите, но има местене от телевизия в телевизия.  Peace Примерите, за които се сещам, са "Долината на вълците" и "Езел", при които едва ли рейтингът ще е бил проблемът. Може да има и други, но не си спомням. Peace

# 117

Не съм много сигурна ,но е имало опасност ,,АСИ,, да не продължат сериала  поради женитбата на М.Й  но по късно е заснет и вторият сезон.

Не е невъзможно според мен при добро желание и доста пари. Wink

СПОКОЙНА НОЩ лЮбИмА

http://vk.com/video242289727_168289000?list=028db0b38e091dd9ba

# 118

Поздрави..

# 119
НАГ страхотен мъж е Бу!

Не зная как е оформил това тяло  на спортист и похадка на маникен  , но е невероятен чаровник.

Чакам с нетърпение  да го видя без мустак най- после LaughingЩе смъкне 10 год от възрастта си.

Трябва да се отърве от тях преди силното слънце ,че ще остане по- светло.

Бу преди да си пусне мустаци за ВВ и след това  в Чучулигата.

Общи условия

Активация на акаунт