Отговори
# 90

Кате Hug права си   ,че се повтаря но Мами и писала 27 .т.е този който изгледахме newsm78 Shocked Shocked Shocked

Може и да не съм много в час защото наваксвам пропуски. Не следва ли 28-ми newsm78

# 91
Ако са награди и Бу не е там го обявявам за мъж под чехъл, льолю и т.н Да ме прощават тези от вас, които го харесват,но аз ненавиждам подобен тип ''себеотдаване'' Crossing Arms

Здравейте момичета,
не исках да отговарям на тези не знам за кой пореден път
нападки към Бурак..Но..
Нека да бъдем толерантни към феновете на Бурак.
Сигурна съм, че това не съм само аз, ако е така, аз няма
да влизам повече в темата и най-добре заглавието й да е:
"Фахрие Евджен в "Чучулигата".

Вече след изгледан 27 епизод с чиста съвест мога да кажа,че
на мен също ми писна от лигавото и безпричинно упорство на Фериде,
защото вече поведението й ми идва too much.
Ако съм на мястото на Кямран, няма да й показвам, че страдам
и ще я оставя сама да се осъзнае.
Не искам да гледам Кямран повече така.
Виновен, грешен, но това вече е прекалено.
Когато четох книгата, си изградих друга представа за Фериде,
точно тази не ми харесва.

Защо си мислите, че Бурак си няма сериозна работа,
за да е възпрепятстван да отиде там, където го канят?
Мисля, че много го подценявате.
Не съм му адвокат, но когато той иска, го прави и вече го е доказал.
Уважавам прехласването ви по Фахрие,
но нека това да не е за сметка на Бурак.
Желая ви спокойна вечер. Peace

# 92
NAG,истината е,че  не можем да твърдим колко прекрасен или лош човек е Бу или пък Фахрие. Играта му е перфектна , за чара му е безсмислено даже да говорим. Друго е, което ме дразни, но няма смисъл да задълбаваме.... Аз съм фен на сериала и на екранната двойка БуФ. Смятам обаче,че сериала пострада по външни причини. Както и да е , повече дума няма да кажа на тази тема, не искам да дразня никого. Просто съм много импулсивна tantrum
Извиних се в аванс, сега пак се извинявам лично на теб,защото безкрайно много уважавам труда, който полагаш, ти си нашите очи за всички интересни новини около сериала, извинявам се и на всички  други фенове на Бу .   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 22:08 от little_miss_trouble

# 93

Фахрие всъщност е на вечеря организирана от турския президент по повод визитата на немския, според руския превод Heart Eyes

# 94
Мами, Hug  благодаря за снимките.   bouquet  Фахрие е невероятна с това черно-бяло съчетание. Heart Eyes

Боже, колко е прелестна!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Себи, Wink Hug

# 95

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:10 от little_miss_trouble

# 96
Момичета, благодаря за инфото, резюмето и снимките.   bouquet   bouquet   bouquet Много е хубава и стилна Фахрие.

Момичета, съжалявам да го кажа, но ... прочетох резюмето на 27 еп. Не съм го гледала, но през цялото време,  докато го четях, се чудих, защо 27-ми, като аз това вече го гледах в 26-ти еп. Това е мисловно зацикляне, просто не извежда нишката на историята, върти се в кръг. Слаба сценаристка, при това по роман... Направо не мога да си го обясня... Дали нещо с парите са зле, че не излязоха от Истанбул и не развиха разказа, дали поради друга причина???  Но ако не са Фахрие и Бурак, не виждам какво има да се гледа вече. Диалозите са добри, но и те взеха да се повтарят... Някаква тягостност създава този сценарий...
Съжалявам, ако съм ви развалила настроението, но просто резюмето ме изуми...
smile3521  Вижда се, че сценаристката е зациклила, но защо продуцентът не я смени. Дали договорът и е перфектен и не може да го направи или липсва друг, който да се заеме с продължението. Сякаш Тимур е абдикирал от проекта си. newsm78

# 97

НАГ не се ядосвай  Laughing
Много сме и тези които харесваме еднакво и Фахрие и Бу

Той просто е 100% мъж, но с мигли за завист от всички жени Wink Wink Wink

Искама да ви подсетя , че Тимур преди време съобщи ,че се кани да почива от лятото./поправете ме ако греша/Това може да е реалната причина за завоя в политиката на сериала.

# 98

с двамата президенти и първите дами

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:48 от little_miss_trouble

# 99
  • Враца

Кате Hug права си   ,че се повтаря но Мами и писала 27 .т.е този който изгледахме newsm78 Shocked Shocked Shocked

Може и да не съм много в час защото наваксвам пропуски. Не следва ли 28-ми newsm78

Laughing Laughing Laughing
Върнах се да видя дали не съм объркала резюметата, ама е вярно - 27 еп. е   Laughing Laughing Laughing

Кате, има нещо вярно със зациклянето.  Удари ли са го на уволнение  Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:51 от mama_an_ji

# 100
  Лека нощ с една любовна история.

# 101

Скрит текст:

с двамата президенти и първите дами
Ау, голяма чест е за нея да се срещне с двамата президенти. Не разбирам от етикет и протокол, но ми се струва че би следвало да бъде с пола или рокля.  newsm78  Както и да е, важното е че е много красива и мила.

# 102
  • Враца
Продюсер Королька Тимур Савджи уходит из киноиндустрии?

(статията е от 6 февруари)
Скрит текст:
Сегодня в турецкой прессе появилось шокирующее для многих заявление от Тимура Савджи, который является продюсером сериала «Королек-птичка певчая».
В небольшой статье Савджи сообщил, что уезжает из Турции на долгий срок и не будет заниматься проектами.
Вот как реагирует на эту новость один из журналистов прессы:
 "Известие о неожиданном решении владельца TIMS Production сделать двухлетний перерыв в своей деятельности произвело в свете эффект разорвавшейся гранаты.
Невозможно не верить новости журналиста Hurriyet Ченгиса Семерждиоглу. Опять же, я не думаю, что это самостоятельно придуманная новость, он не настолько примитивен.
В любом случае, это касается не только Турции, речь идет о фирме мирового уровня. Мне на ум такое не приходит: на два года запереть двери фирмы, сделать перерыв.
Да, Тимур Савджи возможно и принял такое решение, он мог захотеть сделать паузу и посвятить больше времени семье; это решение, которое должно быть принято с уважением, но я не верю, что он решил закрыть компанию.
У такой мощной фирмы обязательно есть те люди, кому можно ее передать. Там и так настолько отработанная система, что мне не кажется правдоподобной мысль об уходе людей из бизнеса.
С чего бы дорогому бренду делать такое? Мы говорим не об обычной фирме, а о крупнейшей компании в отрасли киноиндустрии, снимающей в настоящий момент “Королек – птичку певчую” и “Великолепный век” и зарабатывающей, как говорят, только на одном “Корольке” 600-700 тысяч лир в неделю.
Глядя на подробности известия, у меня складывается некое впечатление, что эта ситуация связана с желанием некоторых сериалов сделать свое имя более известным.
В соответствии с новостью, Савджи оставил решение о прекращении и продолжении съемок “Королька” руководству Канала D.
На место “Великолепного века” он собирался поставить “Кёсем Султан”.
Стало известно и то, что он уничтожит декорации “Великолепного века” стоимостью 7млн лир, которые собирались использовать для “Кёсем”.
На просьбу канала Star вместе с правами на “Кёсем” передать и реквизит он ответил “Я подумаю”.
В связи с тем, что каждая вторая новость – это новость о передаче прав на сериал каналам, такие мысли кажутся нам естественными.
Как я уже сказал, TIMS, владельцем которой является Савджи, - крупнейшая компания в данном секторе. Множество сотрудников. Поэтому невозможно всех выгнать, закрыть двери и уехать.
Даже если эта новость и не придумана, я полагаю, что эта налаженная система сбоя не даст.
Все равно я считаю, что такая сильная фирма не скажет просто “Мы закрылись и уходим”.
Есть сработавшаяся команда, он дал ей строгие указания; по этим причинам я не думаю, что бренду будет нанесен какой-то ущерб.
Поэтому, пока Тимур Савжди сам об этом не объявит, я не верю, что TIMS Production уйдет с рынка.
Да, Тимур Савджи может взять паузу, но компания ее вряд ли возьмет.
Если, конечно, все правда так, как написано в новости, то получится очень громкое и обсуждаемое событие.
Мы тогда станем свидетелями ухода из индустрии не только актеров, но и производителей. Увидим, как все нарушает даже передышка в бизнесе.
Поэтому, на мой взгляд, пришло время задать вопросы рынку, потому что в этом деле много причуд
И опять же, самое трезвое объяснение этому всему может дать Тимур Савджи лично.
Я не думаю, что эти объяснения сильно заставят себя ждать. И не думаю, что “Чалыкушу” свернут. Там есть работающая команда; если рейтинги удовлетворяют канал, он продолжит съемки сам. Что с Савджи, что без…
Опровержение информации
Рады сообщить Вам, что уже вечером один из исполнительных продюсеров сериала «Королек-птичка певчая» дала опровержение в своем твитере, сообщив, что сериал продолжится и сниматься по-прежнему он будет под руководством «Тимс продакшн». Девушка рассказала, что Савджи действительно решил отдохнуть, но не так глобально, как говорится в статье, наделавшей много шума. Тимур лишь некоторое время будет отсутствовать и не будет учувствовать в новых проектах.

Перевод для сайта: Алиса Комарова
http://korolek.com/novosti/prodyuser-korolka-timur-savdzhi-uxodi … kinoindustrii.htm

# 103
Цитат
В соответствии с новостью, Савджи оставил решение о прекращении и продолжении съемок “Королька” руководству Канала D.
Ако това е вярно, значи канал Д има думата за бъдещето на сериала.  Rolling Eyes За мен пък това значи, че 30 епизод ще е последен и няма шанс за повече.

# 104
Добро утро Hug Hug Hug

Представянето.

https://vk.com/video236246990_168170249?list=287161e8527e24a04d

Приятен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт