Отговори
# 150
  • Враца
Цитат
Вчера актрисы играющие в "Корольке" выставляли фотографии с подписями, последние мгновения, финал, 30-я серия, последний чай! Похоже, что съемки сериала действительно подходят к концу!

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 23:36 от mama_an_ji

# 151

Аз си стягам от сега багажа за Бу ...... Winkпардон за Истамбум . Laughing Hug

До тогава  колкото , толкова .....К а н д и с а х!

# 152
Добро утро!  Hug
Ан жи   bouquet
Цитат
Вчера актрисы играющие в "Корольке" выставляли фотографии с подписями, последние мгновения, финал, 30-я серия, последний чай! Похоже, что съемки сериала действительно подходят к концу!
Гледам момичетата са с униформите от пансиона. Поради това си мисля, че няма да има скок във времето. Просто Фериде ще направи своя избор, дано поне той да е по книгата. Но се съмнявам, то в този филм какво ли остана по книгата, май само имената на героите.  ooooh!
Хубав ден!  Hug

# 153

.
Çalıkuşu 28. Bölüm

Kamran, Feride'yle yeniden birleşme umuduyla yaşarken, Feride mekteptekilere ayrıldıklarını ilan eder. İkisi de ızdırap dolu zamanlar yaşamaktadır. Necmiye'nin gebeliğini duyan Seyfettin Bey bir kez daha üzüntüden kahrolur. Kamran, dedikoduların önüne geçmek için Yusuf'la kız kardeşinin evlenmesini uygun görür. Bu fikirden habersiz olan Müjgan, Yusuf'a olan ilgisini belli eder. Feride'nin bir evde özel ders verdiğini duyan Kamran çok sinirlenir. Bu derslere son vermek için Murat Bey'in kapısına dayanır. Kamran, konağı geri alırsa Feride'nin kalbini tekrar kazanabileceğini düşünür. Yeterince parası yoktur. Babasının tüm uyarılarına rağmen bir tefeciden para ister. Ayrılık haberini alan Azelya için intikam zamanı yaklaşmıştır. Bir bahaneyle Kamran'ı evine çağırır. 3 Mayıs Cumartesi Günü Saat 23:00'te Kanal D'de...
[/i

РЕЗЮМЕ НА 28.Епизод

"Докато Кямран живее с надеждата,че ще се събере отново с Фериде,
тя обявява на съученичките си, че двамата с Кямран са се разделили.
И двамата преживяват дни, пълни с мъка и скръб.
Г-н Сейфеттин разбира за бременността на Неджмие и отново
сърцето му е разбито от мъка.
За да спре клюките,  Кямран смята за уместно да омъжи сестра си
за Юсуф. Мюжгян си няма никакво понятие от тази негова идея
и дава на Юсуф да разбере, че се интересува от него.
Кямран е разгневен, когато разбира, че Фериде дава частни уроци в една къща.
За да сложи край на това, той отива в къщата на г-н Мурат.
Той си мисли, че ако успее да откупи имението, ще успее отново
да спечели сърцето на Фериде.
Но няма достатъчно пари. Въпреки предупрежденията на баща си,
Кямран иска пари от един лихвар.
За Азеля, която е научила за раздялата, момента на отмъщението
наближава. По тази причина, тя кани Кямран в дома си.

Всичко това на 3 Май Събота в 23:00 часа по Канал Д."

Здравейте,

дано да не съм закъсняла с превода,
но снощи нямах възможност да ви чета.
Спокоен четвъртък! Heart Eyes

# 154
Здравейте Hug

НАГ Heart Eyes не е късно разбира се  bouquet ,още повече ,че всички май сме заети около празниците и ни няма в темата.

При това развитие на сюжетната линия аз просто не виждам как ще финализират  проекта Чучулигата.
Пълно безумие !Жалко и за двамата прекрасни  Бу и Фахрие.Не заслужаваха това.

# 155
НАГ   bouquet
Жалко за двойката Мюжгян - Юсуф. Но калфите поне бяха разбрали за зараждащата се любов между двамата. Няма ли да се раздрънкат и да свършат нещо полезно накрая? Неджмието беше усетила влюбването на Мюжгян, дали обаче е забелязала кой е обекта.  newsm78
А Кямран определено ще има проблеми с лихваря. Кой ли ще се опита да му помогне - Фериде вече няма пари, остава Азеля да се прави на благородна отново. На каква цена обаче? Или сценаристите ще измислят нещо друго, някой друг персонаж ще вкарат.  Rolling Eyes

Цитат
При това развитие на сюжетната линия аз просто не виждам как ще финализират  проекта Чучулигата.
Себи, ще го оставят отворен финала. Може пък някой арабски шейх да реши да финансира проекта. Wink

# 156
Здравейте на всички ви!!! newsm51
Чета превода на Наг на резюмето  Peace и ... се чудя, и се мая...
В главата ми се появи хрумка - да не вземат като са толкова ядосани от спирането на сериала авторите да "изненадат" всички с някакъв шантав край...в знак на протест. Това вече се случи с един спрян сериал по канал Д Wink

# 157
Здравейте на всички ви!!! newsm51
Чета превода на Наг на резюмето  Peace и ... се чудя, и се мая...
В главата ми се появи хрумка - да не вземат като са толкова ядосани от спирането на сериала авторите да "изненадат" всички с някакъв шантав край...в знак на протест. Това вече се случи с един спрян сериал по канал Д Wink

за кой проект говориш ?

# 158
За "Мерхамет" например - по мнението на пишещите там.

# 159
  • Враца
Здравейте, момичета!!! Hug Hug

Нагнаг,   bouquet

Той си мисли, че ако успее да откупи имението, ще успее отново
да спечели сърцето на Фериде.
Но няма достатъчно пари. Въпреки предупрежденията на баща си,
Кямран иска пари от един лихвар.

Кямран как точно реши, че ще успее да си върне Фериде, като откупи обратно конака  newsm78 newsm78 newsm78   Не съм с такова впечатление от нея  Grinning Grinning

# 160
# 161

Мами Heart Eyes отивам да го гледам !
Нали го пропуснах и още не съм  го гледала в никакъв вариант.

Според мен кастингът за сериала си беше  много добър! Naughty

Слабото място на сериала НЕ Е в актьорите!

Да си го търсят на друго място Naughty

# 162
  • Враца
Себи, и аз мисля, че слабото място на сериалчето ни не е в актьорския състав   Crossing Arms

# 163

Фериде като герой държи фронта  Laughing , но Кямран на Бу  направо се разпадна.

Добре ,че Бу  си е супер.

В крак е и с модата със селфито и фенките Laughing

# 164
  • Плевен
Снощи от партито за РД на Халит Ергенч

Общи условия

Активация на акаунт