Отговори
# 375

Да ви кажа впечатлена съм от  захвата на Бу  при бебето   newsm10

Точно така се хваща между крачетата  за да е стабилно детето .

Браво Бу ......ставаш за татко Laughing Laughing Laughing

# 376

newsm78 newsm78 newsm78

# 377

Ами искат ги .... харесват ги....

# 378
Здравейте Hug Липсвахте ми  Hug Завърнах се от Истанбул,но нямаше време за ''Балибей'',така че и мен ме пишете в групата за посещение  bouquet Невероятен град и месец няма да стигне сигурно да му се наситиш.
Имам много да наваксвам с дискусиите ви, доста сте изписали....
 И да не пропусна именниците днес - носте си имената със здраве и бъдете много щастливи!

# 379

рускините твърдят,че се снима сватбата на ФерКам.
В тутитър пък имало и  обща снимка зад кадър Joy Joy Joy Ама хич не ми се вярва, докато не видя

Себи,това е поканата за вечерята дадена от турския президент.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 21:33 от little_miss_trouble

# 380
Литъл, добре си дошла!  Hug
Сватбата да не е нощна? Съвсем съвременна ще я направят. Simple Smile
Щом я докарахме до сватба, уволнението е сигурно. Сега само да ни кажат кога ще ги гледаме.  Praynig

# 381
Добре заварила,Снейк Hug
Да ви питам вие успявате ли да фокусирате Фердие и Кам на тази снимка newsm78 Аз ако вложа много въображение фиксирам Ф  в ляво на стълбището ,виждам и човека с камера над нея. Бу евентуално е заел позиция в страни от нея #Crazy

# 382
  • Враца

jejy, добра хрумка на рускините, забавно е  Hug

Литъл, добре си си дошла  Hug

Laughing Laughing  Трябва голямо въображение, за да различиш някого на тази снимка Laughing Laughing
Но доколкото разбрах, този който снима е давал описание кой, къде се намира  Laughing

Още едно видео от пикника
http://vk.com/video_ext.php?oid=-55554840&id=168389229&h … 4e584f07&hd=1

# 383
Цитат
Да ви питам вие успявате ли да фокусирате Фердие и Кам на тази снимка
Не. Но гледам с диоптри, та съм оправдана.  Simple Smile

Това ми хареса повече.  Wink   bouquet

# 384

това са сватбарите май барабар с Неджмие, която говори по GSM-a Mr. Green Както е тръгнало може за 2 епизода не 5,ами 100 години да прескочим / шегичка/

Този коментар искрено ме разсмя ''когда же они нас поймут и пожалеют??когда же они нас успокоят?когда придет все,чего мы так долго ждем?свадьба,французский поцелуй,фото вместе,брачную ночь,рождение детей))))и +еще чтоб это все и в Реальной жизни у них было'' Joy Joy Joy

# 385
  • Враца
Този коментар искрено ме разсмя ''когда же они нас поймут и пожалеют??когда же они нас успокоят?когда придет все,чего мы так долго ждем?свадьба,французский поцелуй,фото вместе,брачную ночь,рождение детей))))и +еще чтоб это все и в Реальной жизни у них было'' Joy Joy Joy

Много са скромни в желанията си   Joy Joy Joy Joy Joy

">#t=219[/video]

# 386

Е....Мами  Hug ти нямаше ли друга работа ,че пусна този клип Laughing Laughing Laughing

Няма да мога да спя да си ги  представям сега .И двамата по зрели и готини .....Абе красива работа.

Уси Wink
Лите Heart Eyes

# 387
  • Враца
Себи, обещавам - няма повече по това време да правя такива неща  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 388
Страхотно е клипчето,Мами  bouquet

Много ми е мъчно за това,което се случи със сериала ни....Направо се пристрастих към двойката ФерКам и сега се чуствам като че ли ми предстой да се разделя със скъп приятел,а не просто с поредния сериал..... Още повече ,когато знам,че едва ли ще видя  БуФ в общ проект някога Rolling Eyes

След като прочетох коментарите ви ме е страх да изгледам 28 епизод...Не мога да повярвам какво е натворила сценаристката,вярно е че между любовта  омразата стой една крачка разстояние,но можеше да минем и без подобни изцепки. Та нали се обичат тайно още от деца,че и преди да се родят даже newsm78  Ако К пък реши да си легне с А вече ще е  върха на простотията и определено сладката любовна история ще започне да ми горчи......

# 389
  • Враца
Литъл, за лягане с Азеля - сигурна съм, че Кямран никога не би го допуснал.
Но че може да остане в къщата, след нейната молба - защото я е страх от нападателите - тук допускам , че би останал. Нали е готов и той да помага на приятел (освен ако нещо не го усъмни - гледаще малко особено и озадачено, след като Азеля на два пъти го докосва свойски по ръката  Thinking Thinking)
А тя какви романи би могла да измисли за тях двамата, ако той остане ....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт