Отговори
# 60
  • Враца

Момичета, благодаря ви!!!!  newsm51 newsm51

Откъс от 27 еп. с превод - Кърпата
http://vk.com/video_ext.php?oid=-40525808&id=168623267&h … 5907962d&hd=1

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing   Климатика    Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 18:17 от mama_an_ji

# 61

Мами Hug клипа с кърпата е много добре изигран от Бу.
Той, Бу покрай тази си роля гледана предимно , ако не изцяло  от жени  си отнесе много критики от нас ,които в крайна сметка си го харесваме .

Боже Shocked...този новият е по- висок от Бу #Crazy #Crazy #Crazy

# 62
  • Враца

Мами Hug клипа с кърпата е много добре изигран от Бу.
Той, Бу покрай тази си роля гледана предимно , ако не изцяло  от жени  си отнесе много критики от нас ,които в крайна сметка си го харесваме .
Боже Shocked...този новият е по- висок от Бу #Crazy #Crazy #Crazy
Скрит текст:

Героят му затова си и отнесе големите критики, защото Бурак много добре го представи (по някой път ми е идвало да вляза в монитора и да извия врата на Кямран, даже продължава да ме дразни в новия анонс  Laughing Laughing Laughing Laughing)

# 63
Благодаря !

# 64
Та сега чакаме новото лекарство да започне да действа и предполагам, че  ще има ефект и ще я оправи (все пак Кямран е виден доктор и лекува всичко  Laughing Laughing)

Joy Joy Joy Само д-р Хаус е по-добър от него. hahaha hahaha hahaha

Мерси за клипа.  bouquet

# 65
  Е Снеже Laughing ако Кямран  беше и чешит като Хаус съвсем щяхме да сме вътре с емоциите Laughing

На мен надеждата ми е в арабките.
Ето надушили са го ...... и дано направят нужното да имаме още серии за да има завършен вид сериала.

# 66
# 67
  • Враца
Рейтингът  Sad
Тотал: 15 място

АВ: 8

# 68
ГЕРИ, АЛЕКС  newsm51 newsm51 newsm51

Себи, кой е този, дето все още има надежда ... предполагам за продължение на сериала? Фен като нас или някоя важна клечка?  newsm78

# 69
И аз благодаря за превода Hug

# 70
  • Враца
Откъс - Началото

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=168711013&has … a8309528&hd=1

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 20:57 от mama_an_ji

# 71
  • Враца

Цитат
......... он сказал этому человеку он вроде журналист цитирую "мы ели вместе с бураком в The Marmara Raika он рассказал о проекте с Pepsi.Говорит не может сидеть без дела.И еще через неделю у каста отдых от съемок сериала.Но он не радуется из за этого потому что будет отдыхать а вместо этого говорит что может быть проект киношный.И от усов он не устал"

# 72
Добро утро. Hug Hug Hug

Айде, сега чак в събота ФерКам.  Heart Eyes ooooh! Дано скоро второ фрагманче пуснат поне. Praynig

Joy Joy Joy И двамата като петли. Mr. Green

Успешен ден.    bouquet

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 08:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 73
Добро утро Hug

Снеже  Heart Eyes :пия си кафето, чакам си съботата с надежда ,че не е края ....и се радвам на това колаж ли е , в реала ли е newsm78 newsm78
Как то и да -хубаво е Laughing

Разгледах подробно снимката и май е тялото на Чапа и главата на Фахрие Joy Joy Joy
Ех какво ли предпочита Бу newsm78
Приятна седмица и ден Hug

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 09:38 от sebilMM

# 74

Мурат и той се радва  и кани да целуне на чучулига Laughing

Общи условия

Активация на акаунт