Отговори
# 45

Замислена е Фериде и неспокойна newsm78

# 46
  • Враца
Здравейте, момичета!!!!  Hug Hug Hug

Себи, сутрешното кафенце не го опитах, но слетобедно - задължително ще има    bouquet

Превода на Фрагмана
Юсуф: "Разузнах за работодателя на Фериде. Нищо добро за него не казаха."
Има някаква тайна с жената на този Мурат бей – не бил дал на детето си да види портрета  на майка си, и тя била плакала  цяла нощ (когато малката заспа по време на урока). А и Фериде каза на бавачката на Гюлче, че никъде из къщата не е видяла портрет на "починалата" му жена  newsm78 newsm78

http://vk.com/video_ext.php?oid=-40525808&id=168616852&h … f9d72cfe&hd=1

А Азеля, не знам дали сте забелязали, едното и рамо е голо – като че ли е откъснат ръкава и. Дали не и се е случило нещо лошо и затова да моли Кямран да остане у тях. А той да е там като лекар при пациент. (или тук - 28еп. - да е мястото на онези кадри от спасяването на Азеля, които се появиха много отдавна, а още не ги е имало във филма)

Като за оставащи 3 епизода до края, започват някакви нови истории, които не виждам как ще развият за толкова кратко време  Thinking Thinking Thinking  ooooh! ooooh! ooooh!

# 47
  • Враца
Новото чучулигче  Laughing Laughing Laughing

# 48
Ан жи   bouquet
Няма да е стока тоя Мурат бей, но се надявам Фериде да го постави на мястото му и да му даде урок. Тя го може. Wink
Аз често се сещах за онези снимки с разбойниците и Азеля, явно тогава не са им намерили място/ или са се отказали заради многото агресия, която щеше да се получи след Селим/, но сега може да ги използват.

Цитат
Моля се Praynig  това невинно дете - малката  чучулига да няма участта  да  бъде между баща леко психо *според мен* и разочарованата Фериде.
Себи, малката с радост се затича към баща си, та затова очаквам да няма проблеми тя с него. Какво се е случило с майката не знам, но може би тя е напуснала бащата поради някаква причина. В книгата майката на Мунисе май беше избягала от бащата, та затова детето живееше с мащеха, беше тероризирана от децата в училище заради майка си.
В епизода Валез обясняваше нещо за Мурат бей, с превода може да разберем повече.

# 49
  • Враца
Няма да е стока тоя Мурат бей, но се надявам Фериде да го постави на мястото му и да му даде урок. Тя го може. Wink

newsm10

# 50
  • Враца
 Laughing Laughing Laughing Laughing
Достойна заместничка на Фериде   Laughing Laughing Laughing

Цитат
Фериде: Бог в помощь
Девочка: Мерси
Фериде: Я знаю тебя
Девочка: Откуда?
Фериде: Вчера ты была здесь, отец хотел тебя оставить.Но не оставил. И ты чтобы тебя выгнали из пансиона разрушаешь имущество школы да?
Девочка: Да но мне еще много всего надо сделать, ты будешь грызть двери вместе со мной?
Фериде: У меня есть идея получше

Цитат
Фериде: Сестры больше всего этого дерева боятся. Я много раз падала с этого дерева была ранена. Если они подумают что ты такая как я они никогда не примут тебя в пансион

Девочка: Мы будем грызть дерево?

Фериде: Нет мы залезем на него

Цитат
Девочка: Если бы мы были птицами и могли улететь!
Фериде: Ты знаешь что меня птичкой Королек зовут?
Девочка: Да не бывает ведь такого имени!
Фериде: Да мое имя Фериде но друзья зовут меня Корольком
Девочка: Ты знаешь мое имя Гульче но отец зовет меня шалуньей

Скрит текст:

# 51

Не ми допада  това да започват истории с нови герои, които в крайна сметка или ще претупат или се канят за още един сезон от 10-15 серии ,които ,ако не са разтегнати като тези от 19-25,6 серия може и да се получи добър продаваем проект.

Май са решили да има епизод на ревност.
Азелия -Кямран и Фериде и Мурат. Дано се получи , но се съмнявам.

Чудя се на турските сценаристи ,защо търсят налудничевото ,странното поведение у героите си за да ни стане интересно и следим даден сериал.
Достатъчно е добри и красиви актьори и смислена любовна история.Мое си мнение.

# 52
Здравейте! Сега прочетох и нямам думи! По принцип не гледам турски сериали,  но този направо ме отнесе - актьори, обстановка, любов, направо потъваш в друг свят..единственият турски и го следях с нетърпение и с кеф! Тия хора нямат мозък да го спират..До 30-а серия! Умирам от яд Tired Face

# 53
maridelucia  wavey
Ан жи   bouquet Допадна ми идеята за още една щура Чучулига. Жалко, че ще е за малко.
Себи, аз съм от тези, дето бързо ще ми омръзне една любовна история. Sad Предпочитам да гледам израстването на един силен характер.
Колкото до ревността хареса ми идеята им. Кямран вече съм го виждала как действа с ухажорите, но сега ще ми е интересна Фериде. Още повече, че тя харесва Азеля, че чак сестра искаше да и става. Rolling Eyes

# 54
Здравейте! Прехвърлих страниците, които сте изписали от снощи, защото и аз не гледах. За Нериман сякаш повече не се споменава.

# 55
Уси всяка любовна история може да е  , интересна , вълнуваща ,с  падения и възходи в отношенията  и да се получи превъзходен сериал. Аз за такъв си мечтаех и още не съм се отказала за нашия -Чучулигата.

Хвърлих по едно око на героите в другите сериали които вървят в момента и се борят за рейтинг.

Ами Бу печели във всико!

Брадати , мустакати, мърляви макар и симпатични в действителност актьори ......не стават! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Дори и заради фабулата не ги загледах.
Липсва им харизмата  и невероятния поглед на Бу.*Не за Кямран в момента на събитията.* Laughing Laughing Laughing

И в Пепси рекламата - чаровният  освободен Бу.

https://t.co/er8EAIUU9v

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 16:20 от sebilMM

# 56
  • Враца
Здравейте! Прехвърлих страниците, които сте изписали от снощи, защото и аз не гледах. За Нериман сякаш повече не се споменава.

След поредната кома - Кямран и направи венозна инжекция с някакво лекарство пристигнало от Европа. Той каза на Нериман, че не се знае какви ще са последствията от него, но са длъжни да опитат, иначе още една кома и Нериман си отива. А тя каза, че му има доверие   Laughing Laughing Laughing
Та сега чакаме новото лекарство да започне да действа и предполагам, че  ще има ефект и ще я оправи (все пак Кямран е виден доктор и лекува всичко  Laughing Laughing)

# 57
  • София

Здравейте, благодаря на Гери за превода!  bouquet
Приятно гледане!

Епизод 26 с бг субтитри - като торент в ASI-BG.NET

Епизод 26 онлайн с бг субтитри

# 58
 smile3508 smile3501 smile3508

Филипова  HugАлекс Hug чудесни сте!

Благодаря ви---

# 59
marideluciaHug добре дошла.   bouquet

Гери, АлексHug много ви благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Не мисля, че Мурат ще е чак толкова лош - детето го обожава. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт