Отговори
# 435
Добро утро. Hug Hug Hug

Наг,  Hug всеки може да си споделя мнението, независимо какво е. Peace  

Според мен, това е смисълът на форума - да става сблъсък на мнения и да се коментира това, което се гледа.  Peace Снейк е в правото си да не каресва Кямран и да го споделя, както и Наг, а който и да е друг, да не харесва Фериде и да го споделя, но без постоянни забележки - ама защо така.  Peace Така, де, не сме в детската градина. Peace Мисля, че момичетата, които спряха да пишат, не го направиха, защото някой споделя негативни мнения за Кямран, просто в последните 10 и повече серии, бавно и методично, сценарият се скапа и не им се гледа. Това ми е по-вероятно, отколкото другото.  Peace Не виждам тук някой агресивен, който да плаши хората да споделят, каквото мислят. Peace

Добро утро, Снежи благодаря за кафето. smile3525

Да, разбира се, че всеки може свободно да изразява
мнението си, стига то да не е докачливо и заядливо.
Момичетата не пишат, не че не гледат, но четат,
понякога балкона е пълен..
Дано и отсега нататък да няма агресивни, нито заядливи,
нито пък и такива, които налагат мнението си. Peace

Успешен ден!  Nature Sun With Face wavey

# 436
  • Враца
Добро утро, момичета! Hug Hug

Аз пак да се върна на часовника.Grinning  
Сещам се, че по-важните събития в сериала дотук, се случваха все по два пъти. А тук имаме два еднакви часовника - може пък да повторят някоя случка, която вече се е случвала  (например - Фериде не е заминавала втори път нанякъде Grinning Grinning Grinning )

Кате, Hug   и аз те призовавам на помощ в тълкуванията за този часовник Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 10:47 от mama_an_ji

# 437

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 438
  • Враца
Съвременният Кямран Grinning

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 11:31 от mama_an_ji

# 439
 Hug
  Здравейте,момичета
Снежи  bouquet за кафето
Тази гара и часовниците,и сцената,в която Фериде пише в дневника,а Кямран е под прозореца ме наведоха на мисълта,че всичко това може би са били спомени на Фериде.Тя ще замине преди сватбата и ще завърши как Кямран я намира. Много искам щастлив край.
   Приятен ден на всички Hug

# 440
  • Стара Загора
Здраейте,Чучулиги wavey!

Мн.ми липсвахте Hug.Изчезнах за известно време/мн.празници се събраха-гостита,пътувания,нямаше как да пиша Laughing/,но ви четях когато мога,а сега вече час останах без очи Laughing,докато изчета страничките,но ми беше супер интересно всичко,което сте написали newsm10.Изостанах и със сериите,но разбрах горе-долу какво става.
   Благодаря ви за коментарите,преводите,снимките,клипчетата и информацията newsm51 newsm51 newsm51.
   От една страна ми е тъжно,че сериалът свършва,от друга се чувствам облекчена,че няма да разтягат локуми и в нов сезон.Надявам се на един завършен,хубав,непретупан финал и  съм за сватба на Кямран и Фериде и двамата си ги харесвам и обичам и искам да са си заедно Grinning.Дано и Мюжгян бъде с Юсуф,въпреки външните намеси Grinning.

Хубав ден на всички Hug Hug Hug!

# 441
Ако трябва да съм откровена и аз съм за свършване на филма. Стана бавен и не много забавен. /Ето, слязох от балкона!/

# 442
# 443
Тази гара и часовниците,и сцената,в която Фериде пише в дневника,а Кямран е под прозореца ме наведоха на мисълта,че всичко това може би са били спомени на Фериде.Тя ще замине преди сватбата и ще завърши как Кямран я намира. Много искам щастлив край.

Възможен е и такъв вариант, спомени на Фериде след N години и накрая сватба.
Цитат
.Дано и Мюжгян бъде с Юсуф,въпреки външните намеси

Дано.  Praynig Неджмието веднъж се прояви много навреме и свърши хубаво дело, та сега осъзнавайки какъв "трън" е в семейството си, дано да вземе правилното решение.
Цитат
Ако трябва да съм откровена и аз съм за свършване на филма. Стана бавен и не много забавен.
Май повечето сме съгласни с това.  Peace

Чудя се Сефейтин какви приходи има от това дюкянче, че храни цял един харем с девойки от всички възрасти и няколко мъже са му на ръцете.  newsm78
Лили  wavey
Много неясна снимка. Поне булката си личи, но зетя липсва  Rolling Eyes. Явно ще ни оставят да гадаем до последния епизод какво ще се случи.  Simple Smile

# 444
  • Стара Загора
[/spoiler]
Малко мъглява снимката,ама  си я прегърнал беее  Party

Снейк Hug,как да липсва зетя,той  я е гушнал Joy Joy Joy..

Вярно наистина Сейфетин бей как изхранва всички с това дюкянче и като все Катина му е клиентка Laughing Laughing.
Това ще е едно от нещата,над които сценаристките не са се замислили Grinning.Карай Wink.

Обаче мн.снимки и всички са засмяни,има настроение,разбират се артистите и са задружни,поне така изглежда Grinning.

# 445
  • Враца
На тази снимка всички са облечени със сценични дрехи, само Бурак не е. Искат да не разберем чия е била сватбата.
А дали няма да е сватбата на Фериде с Мурат бей и преди нея  тя да разбере истината за бебето и да избяга от тази сватба Simple Smile
Но пък, ако е сватба на Фериде с Мурат, каква е логиката да е в конака на Сейфетин.

Много чуденки има. Grinning Grinning Grinning
Поне има с какво да се занимаваме до събота и после до другата събота Grinning Grinning Grinning Grinning

И някаква статия с тази обща снимка
http://vizyonkadin.net/sonunda-evleniyorlar/

И отново публикуван часовник(това ми се струва, че е часовник от стара ж.п. гара)

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 13:19 от mama_an_ji

# 446
Боре,  Hug то и други "грешки" има, ама още една ми се набива на очи - Уфтаде. Тая жена денонощно работи в болницата, други мед. сестри няма.  #Crazy

Цитат
Но пък, ако е сватба на Фериде с Мурат, каква е логиката да е в конака на Сейфетин.

Може да е за заблуда.  Simple Smile Другите не мога да ги видя дали са празнично облечени. Само видях, че Юсуф не е до двете кандидат булки.  Simple Smile А може да изпращат булката от конака, не знам какви са им традициите.
А това ми прилича на Чапа newsm78
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 13:37 от Snake777

# 447
  • Стара Загора
 hahaha Снейк,вярно ,мед.сестри са им кът Joy Joy Joy..

Мами Hug,мерси за статията Heart Eyes.По превода на гугъла,тя ще направи вс.за Кямран,а пише да обърнем внимание на тениската на Бу
Скрит текст:
Във финалната сцена на изобразяване на героите Почетен Evcen Feria на булчински облекла. Предишен ден след снимачния екип позира пред камерите заедно. Feride'yl да се ожени изобразява героя прави всичко Камран Бурак Özçivit обърна внимание на Scarface фланелка.
Защо ли newsm78?

Тоя часовник ми прилича на приказката за Пепеляшка-магията ще се развали след 12.00часа newsm78.Може би имат предвид,че идва краят на сериала или има връзка с това,което Фериде каза на Кямран за времето още  първите серии Rolling Eyes.

# 448
Тези часовници ги зяпах сутринта. Този на гарата показва 11,50, а другите 11,30. Ако Фериде ще изчезва, не ми се вярва за 20 мин. да стигне гарата. newsm78
А на тениската на Бурак виждам лика на Мурат бей.  hahaha

# 449
  • Стара Загора
Не е Чапа,друго момиче е на снимките Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт