Отговори
# 645
  • Враца

Ето превод с Гугълчо:
Цитат
последователности, получени ще бъдат окончателни! Благодарение на голяма реакция от страна на феновете успя да аlt канали за г! Честито

Някакъв хубав хабер - може би няма да е последен епизод  newsm78 newsm78

# 646
Сигурно ще да е последен,но аз си оставям мъничка надежда,понеже винаги пишат, когато епизодът е последен в тази синята лента, в която се изписват деня и часа,а сега няма  такъв надпис Rolling Eyes

тази страница в youtube ,дали е официална /на Канал Д/ newsm78

# 647
Сигурно ще да е последен,но аз си оставям мъничка надежда,понеже винаги пишат, когато епизодът е последен в тази синята лента, в която се изписват деня и часа,а сега няма  такъв надпис Rolling Eyes

Е, хубава работа  Laughing Имат ли очи да напишат "Финал", нека първо им видим измишльотината, за която си мисля, че никакъв край няма да е Mr. Green

Канал Д ги отписвам, няма да ги гледам вече.

# 648
# 649
  • Враца

Официална е

# 650

Официална е

Е тогава значи до тук с надеждите.  hahaha

# 651
 Joy Joy Joy

ахаха!!!! судя по выражению его лица у него не встало!!!! ))))

Фериде, докато се оглежда, хората не спят- взеха й го от ръцете( тия вежди тази година Stop, като ги погледна се сещам само за гребен, но мода)

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 02:40 от lilitoKoleva

# 652
Joy Joy Joy

ахаха!!!! судя по выражению его лица у него не встало!!!! ))))

hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще ни се Mr. Green

# 653
  • Враца

Цитат
Ferkam Calikusu
Так противно фу. Мало арабы на сценаристку нападали я ее жалела,но после этого

Лиза Валевская
Ferkam, ужас...(((((( Я думала,что это извращенцы мужики,но чтобы такое наваяла женщина!!!(((((( Я с арабами вместе)

# 654
 Joy Joy Joy и аз ще се присъединя май Joy

Тази вечер няма край. Сега видях и кой е спечелил Евровизия Shocked

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 02:53 от lilitoKoleva

# 655
Дали наистина е имало  нещо между К и А.Видяхме каква актриса е. Може би му е спретнала номер.

# 656
Добро утро, момичета!  Hug
Честно да си кажа и този епизод не изгледах до край. И ... това вече е трети епизод, който започвам, и ... в един момент спирам... И не е от късния час... Фрагманът обаче направо ме разби.
Не знам вече каква е целта на сценарното упражнение.  Wink Образът, който най-много пострада, е този на Кямран, според мен. Значи, като започваш да губиш една жена, преръшваш леглата на де що се появи насреща (че и все на аристократки), а ставайки, заявяваш: "Нищо не е имало. Забрави!" Да го приеме човек, ако ... преди тия финални епизоди бяха градили образ на Дон Жуан. Но след показаните как тичаше след Фериде, това е ... не знам какво да кажа. #Crazy
Сценаристката е мъжемразка. Joy
Какво е това?! Грешка - отмъщение, грешка - отмъщение... Някаква ирационална глупотевина...
ПП Уси, видях картинката с двата стенни часовници. Но не разбирам, те на гарата ли са, или е някакъв сън... Изпуснала съм бая, а и не ... не знам доколко символиката си струва при тая сценаристка да бъде разплитана...
В някаква дупка изпаднаха турските сценаристи. Дали има някаква връзка със събитията там и разочарованието на интелектуалците, или ... е нещо друго... Но не може да има такъв прочит на романа "Чучулигата". Тцъ... Както и да интерпретираш, да играеш със събитията и героите, духът и посланието на романа трябва да запазиш.

# 657
Кямрян още като слагаше инжекцията с лекарство на Нериман потръпна при вида на голото и тяло Mr. GreenДали от колебание,или от дълго въздържание???? Embarassed
Обаче аз пък не мога да разбера Фериде и това си е?
Защо постъпва така?Какво още трябва и иска да се случи?И как точно си представя живота си???
Говоря само за предните епизоди?
Нима може да изгубиш една прекрасна любов само заради ината и упорството си?
Щял бил да има дете?И какво от това?Ще го гледат заедно-нали тя много обича децата???Гонене,търсене,преживяване,сълзи,молби от негова страна!Толкова много обич,показвана буквално на всеки сантиметър???И всичко това отхвърляно всеки път,всеки ден!!!
Не мога да се съглася,че това може да бъде причина да се разделят двамата,също както и Кямрян не го приема....
Значи ще пише на дъската 40 пъти,че са се разделили,ще му го повтаря през две минути,ще сваля пръстена от ръката си,а в същото време ще се ослушва,ще трепери,ще се притеснява когато той дойде и изобщо .......детска работа!!!
Но някъде нещо съм изтървала,защото ви чета,че Мурат избърсва сълза от бузата на Фериде..
както и,че Фериде разбира,че детето на Нериман не е от Кямрян???
Това в кой епизод е???Или е само предположение??

# 658

Лили, може да е единственият обичан  Simple Smile но в никакъв случай не е достоен.
Peace Вече споделих, че не харесвам Кямран и наистина не е достоен за нея. Но Фериде няма как да знае какъв е точно Кямран, защото тя не е била свидетел на неговите изцепки. Но пък е влюбена, та влюбените виждат това, което искат да видят, а не истината. Но от фрагмана  разбрах, че Кямран пак е направил издънката, та може най накрая да и се отворят очите.
Снощи не можах да гледам епизода, защото в нашата област решили да правят профилактика до сутринта.  ooooh! Но от превода на Ан жи  Hug Hug Hug, разбрах че съм била права за Мурат. Ама като не съм влюбена в Кямран, виждам истината.  Wink
Кате,   Hug то тези часовници били някакъв символ, който щели сме да го разберем в 30 епизод. Rolling Eyes
Приятен ден!  Hug

# 659
Добро утро. Hug Hug Hug

Не успях да гледам серията, но внимателно прочетох коментарите и направо ми се отщя.  ooooh!  Е, ще наваксам по някое време, но няма да е днес. Peace

Благодаря за фрагмана.   bouquet  Фериде все пак ще замине, но всичко ще претупат в един епизод, а имаха време. ooooh!

Хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт