Отговори
# 690

Абе Мами  Hug  то от това лечение  на много хора болки докарва и най- вече на себе си.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 17:22 от sebilMM

# 691

Зная ,че е фото монтаж ,но наистина много ще ми липсват когато след седмица вече ще е свършил сериала Sad Sad Sad

# 692
  • Враца

Седя и си се чудя, на Бурак и Фахрие дали сили им останаха да играят в тази пародия на "Чучулигата" (от 10 епизода насам)

# 693
# 694
Изгледах епизодите вече.Беше ми интересно. Особено снощният. Знаете ли преди си мислех,че винаги оправдавам К,защото Бу ми е слабост. Днес обаче, докато гледах всъщност осъзнах,че няма нищо противоестесвено в поведението му. Всичко, което върши е от любов и страх да не загуби любимата. Когато е влюбен човек способен  да извърши много глупости от любов. Такъв е нашият К безкрайно влюбен във Фериде. На практика той никога не й е изневерявал . Дори и сега с Азеля ще си легне от отчаяние.
Ф пък е от тези момичета, които днес изобщо не съществуват. Нейният образ е направо идеялизиран. Абсолютен алтруист.

P.S Рускините коментират,че може  K да заспи,а А да го съблече с помоща на пингвина,другият вариант да си представи,че е с Ф/ този много ми харесва,но според мен няма да видим Бу  и Ф в подобна сцена/ Mr. Green

# 695

Мами и аз често се чудя какъв ли предвапителен прочит на сценария за сериала са видяли  Фахрие и Бу newsm78

Ако знаеха поне за Фахрие съм сигурна ,че  нямаше да приеме проект със съмнителен успех.

Сигурно с Бу е по същия начин.

# 696
Цитат
Не може и да се каже, че свърши..Защото историята ще завърши със заминаването
на Фериде към Анадола, май..
Но дали е свършил или не, това не е категорично,
каза и намекна и за още една възможност. Оставяме края отворен, не знаем..”
Леле, какво означава това?  Sad
Отворен край?!! С някаква мъглява надежда?!! Wink

# 697

Някой питаше дали Нериман е в черно .....Да тя  е!

Лите , ака питаш мен предпочитам един мъж да ме обича както Кямран Фериде ,макар и да превърта по някога но от ревнос и любов , а не да се завърти след следващата фуста и да ме забрави до ден ,два.

# 698
29 ep. 19:14 min.

"Мурат : И Гюлдже много те хареса, но аз не искам да имаш
           проблеми с годеника си.
Фериде : Няма да имам проблеми.
Мурат : Виж, аз като мъж, дори и да не одобрявам обноските
           му, много добре го разбирам. Мисля, че и ти повече не усложнявай нещата.
           Връзките трябва да се поддържат от жертви, които се  правят
           и двете страни.
Фериде : Ние се разделихме, г-н Мурат.
Мурат :  Така ли? Добре, тогава работата да ви е честита отново!"

Кой на кого изневерява ?
Дори Мурат й каза да не си играе с огъня.
Наистина Фериде е много идеализирана.
Такава е била в мечтите на Решат Нури.
Каквато и дивачка да е била в книгата,
в живота няма начин да е с толкова освободено
и дръзко поведение.
Все пак е жена, в Турция е патриархат.
Родителите й са починали, но нали има настойници..
Които между другото съвсем заряза.
Вие се питате Кямран какъв ще е след години,
ами Фериде каква домакиня ще бъде - не може да готви,
не я бива в нищо, дори и в колежа не се справя..
А пък за майка, да не говорим, по цял ден няма да слиза
от дърветата..
Вече това поведение не й отива обаче..

# 699
Аз не разбирам как е възможно да взима сама решения като това да преподава без К да знае и одобри. Нали и е настойник. До преди няколко серии даваха, че го уведомяват за всяко нещо което се отнася за нея. Пак да подчертая, че става въпрос за настойник, а не годеник.

# 700

А пък за майка, да не говорим, по цял ден няма да слиза
от дърветата..
НАГ, разсмя ме Joy Joy Joy Joy Благодаря за превода Hug
 Според мен обаче Ф ще е прекрасна майка и домакиня, точно както я описа и К, докато пиеха мляко под звездите. Тя много се промени след годежа. Далеч не е същата драка даже напротив превърна се в мила и нежна годеница Heart Eyes. Видяхме,че може да бъде добра къщовница в 24 еп. Предполагам след Анадола ще претърпи още развитие.

Себи Hug Относно мъжете и в частност К си ужасно права. Както каза любимката ми Габи от '' Отчаяни съпруги''
''Искам мъж, който да полудява при мисълта, че може да ме изгуби'. Mr. Green Mr. Green

# 701
# 702

Валенти прекрасен сън   на Кямран.

Защо не се сбъдна . Божее Praynig........дали ще стане поне накрая.

# 703

Абе тия хора  в Турция освен яйца друго не могат ли да правят. newsm78

https://vk.com/video172325180_169373013?list=10c0832d7b5baa095a

# 704

И любовта в различните и измерения и проявления.

Май сме много романтични момичета   и затова не ни разбират и отсирват от   ТВ- то сериала ни.

https://vk.com/video172325180_169373197

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 21:38 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт