Отговори
# 705
http://vbox7.com/play:6e28ebaa0d Ето, в този филм нещата стават набързо. Няма гонене,молене, ама филма американски. Филмчето наистина е хубаво. Може да сте го гледали.

# 706

Фериде пак ще го шокира Joy Joy Joy  Направо не знам как ги снимат тези сцени. Аз много бих се смяла Mr. Green

# 707
Аз не разбирам как е възможно да взима сама решения като това да преподава без К да знае и одобри. Нали и е настойник. До преди няколко серии даваха, че го уведомяват за всяко нещо което се отнася за нея. Пак да подчертая, че става въпрос за настойник, а не годеник.
Този настойник не беше плащал 3 месеца таксата и за пансиона и щяха да я изключат. И след като тя си даде всичките пари, за да изкара Кямран от затвора, нямаше друг избор освен да започне работа. Кямран ако беше добър настойник, щеше отдавна да е платил таксите в пансиона и Фериде нямаше да се налага да работи.

НАГ, Литъл вече ти отговори, че Фериде се научи да готви отдавна, а пък в последните епизоди я видяхме, че не е с две леви ръце - направи чудесни кукли за детето с подръчни материали.
А колкото за катеренето на дърветата, много ми допада тази идея, ще бъде страхотна приятелка на децата си, ще се забавлява заедно с тях.

# 708

доколкото разбрах е от днес, пред конака newsm78 

# 709

Чакам с нетърпение да се стопли ,че Кямран да захвърли това дълго палто ,че на пастор ми прилича и не му си вижда хубавото тяло Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

доколкото разбрах е от днес, пред конака newsm78  

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 21:39 от sebilMM

# 710

НАГ, Литъл вече ти отговори, че Фериде се научи да готви отдавна, а пък в последните епизоди я видяхме, че не е с две леви ръце - направи чудесни кукли за детето с подръчни материали.
А колкото за катеренето на дърветата, много ми допада тази идея, ще бъде страхотна приятелка на децата си, ще се забавлява заедно с тях.

А да, за Кямран беше сготвила - вярно, но изобщо не беше убедителна,
когато каза, че е сготвила всичко сама.
Да, ще се забавлява с децата си по дърветата,
докато падне един два пъти и й дойде акъла в главата най-после.

Тези кукли не са някакво произведение на изкуството, чорап, копчета и конци..
Пък и вуду-магия тръгна да прилага..

# 711
Кямран не знае какво прави, но и Фериде не е за подценяване - трудно нормален мъж би издържал подобно поведение, т.е. поне аз не познавам мъже, дето обичат безкрайно да ги разиграват. Така, че и двамата са си виновни, Анадола е неизбежна- нужно им е време да се съферясат Mr. Green  newsm78 bowuu

# 712
Копнах го от подписа на една потребителка:
 Тук няма правилна и грешна позиция - има различни ценностни системи и различни видове морал!
Та тъй с обсъжданията на героите, всеки съди от върха на собствената си камбанария. Това, което за мен е нормално и приемливо, за друг е недопустимо. И обратно.
Аз не виждам как Фериде разиграва Кямран  newsm78, за мен дори прекалено много му прощава и го търпи, но пък Лили това вижда.  Hug
На мен само едно не ми е ясно - на фрагмана за 30 епизод не пише "финал", от екипа бяха казали, че е последен, сега Литъл публикува инфо за снимки от днес  Rolling Eyes, та всъщност има ли някаква информация какво ще се случи със сериала?

# 713
Уси, може и да си права- камбанарията е моя и погледът също Hug Laughing. С годините съм възприела определено поведение, може и да греша, но аз примерно в кола на чужд мъж сама не се качвам- не дай Боже да катастрофира Joy, иди доказвай колега, приятел ли е или друго- та това в 21век, а от камбанарията на Фериде, направо си прекали вчера с файтона, подаръка- колелото, което прие и  игрите в двора с малката, които Кямран видя Mr. Green( душичката й е чиста, ама може да подлуди един ревнив мъж Laughing)

Освен това след превода на серията ще видиш, че и тя не знае какво иска. Нериман й каза какво да направи. И от там си правя изводите, че й трябва малко време в Анадола, за да се поуспокои.

А Кямран- думи нямам  hahaha, него изобщо не го защитавам- първосигнален и предвидим колкото си искаш.

Те при тях нещата затова стават след няколко години- Господ хора събирал...

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:02 от lilitoKoleva

# 714
  Да си кажа  мойте предпочитаия за сериала.

Фериде да разбере ,че Кямран е спал със Зелката и да  развали сватбата и замине най-после за Анадола.

Вторият сезон да е  изцяло запълнен със живота и патилата  на Фериде  в Анадола  и много малко да ни занимават с Кямран *нали Бу ще снима -разгеле*

Мисля си ,че една драматична история на учителка в Анадала ще се загледа и от мъже и рейтингът е сигурен.И война ще има .

Той трябва и ще измине своя път  и намери Фериде ,влюбена единствено в него и завинаги.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:11 от sebilMM

# 715
Aз от моята камбанария виждам следното : Фериде от книгата ми хареса,
а Фериде от сериала - само, когато бяха спокойни и отдали се на любовта
си, двамата с Кямран. Той хубаво й предложи да се махнат и да заживеят отделно,
ама пусти инат, на леля си щяла да помага, на тоя на оня..
Както и да е..
Вие прекалено идеализирате екранната Фериде, аз нито приличам на нея,
нито пък искам да приличам.. Аз съм по-скоро като Мюжгян
и харесвам нейното поведение.
Такива хора ми харесват, истински..
Каквото чустват - го показват..И нищо не прикриват..
Прекаленото приграване не ми е по-вкуса..

P.S. Днешните снимки може да са довършителни..
Обезателно ще включат - " Една година по-късно.."
Или нещо такова, за да поберат изпуснатото
и натъкмят историята..
Само предполагам. Peace

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:11 от NAGNAG

# 716

Да НАГ скок във времето и разумно поднесен би ме  задоволил.Поне мен.

Обещавам си след като свършим с нашия сериал да започна да гледам този прихвален от 80-те и ще ви споделя.

Иначе не съм много сигурна  , че ако няма нов сезон ще пиша.  Sad Sad Sad

# 717
# 718
Уси, може и да си права- камбанарията е моя и погледът също Hug Laughing. С годините съм възприела определено поведение, може и да греша, но аз примерно в кола на чужд мъж сама не се качвам- не дай Боже да катастрофира Joy, иди доказвай колега, приятел ли е или друго- та това в 21век, а от камбанарията на Фериде, направо си прекали вчера с файтона, подаръка- колелото, което прие и  игрите в двора с малката, които Кямран видя Mr. Green( душичката й е чиста, ама може да подлуди един ревнив мъж Laughing)

Освен това след превода на серията ще видиш, че и тя не знае какво иска. Нериман й каза какво да направи. И от там си правя изводите, че й трябва малко време в Анадола, за да се поуспокои.

Това за Нериман и Фериде не съм го разбрала, ще чакам превода и тогава ще си кажа.  Hug
А колкото до първото, аз съм пълна противоположност на теб. Гледам на всички мъже колеги като на дружки.  Simple Smile
Скрит текст:
Но аз съм завършила техникум и институт, където момичетата сме били 10-20% от всички. Цял живот работех само с мъже, не съм имала ни една колежка. Та нямам никакви проблеми да се кача в кола, да седна на ресторант или в заведение с един или няколко колеги.

Не виждам нищо лошо в това, че Фериде се е качила във файтона, та тя не се е усамотила на тайно място с този мъж, тя е пред погледа на всички. На мен по недопустимо ми беше как така Кямран легна в едно легло с Фериде - в болницата и после в къщурката. Та в къщурката нямаше никой, всичко може да се случи, кой ще и помогне, ако Кямран реши да си позволи волности?

# 719

Двама влюбени , които не могат да продължат сами  и   раздерени.

Така усещам  историята.... изпълнена с  дори и на нас познати ежедневни дразки.

Да ,ама при някой водят до отекчение и омараза дори.....

Тук става дума за друго .любав издържала на изпитанията.

Общи условия

Активация на акаунт