"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 046
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
# 406

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy всичко е реклама и дори и тези, дето хич, ама хич не ги интересува ни Чачо ни Серенай два дни само с това се знаимават.  Joy Joy Joy

Joy Joy най-интересното е, че кой разбрал, недоразбрал и се пишат неща, които тя наистина не е казала в това интервю.  Joy Joy Joy Казва, че .. как беше? Може да изпитваш обич, страст, да не искаш да изгубиш някой човек, но тя не знае дали това е любов.  Peace Не е казвала, че човека до нея я обича, а тя не знае какво е любов.  Joy Joy Joyкакто им се иска на някои хора.  Joy Joy Joy

наистина различни тълкувания има на думите и и някои граничат с безумие.  hahaha hahaha hahaha няма лошо - нали все за нещо трябва си говорим?  hahaha hahaha
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Точно така виждам и аз нещата. Серенай говори принципни неща, /които дори е възможно да не е казала точно в това интервю/, а те са отнесени към конкретен човек.  Peace Затова, когато е видяла как звучи написаното е поискала да бъде редактирано.  Peace
А тези, които хич ама хич не се интересуват от Чачо и Серенай, не спират да ги обсъждат вече половин година и пълнят тема след тема с коментари за сериал, който не следят или гледат с половин око.  Whistling Whistling Whistling

# 407
# 408
# 409
http://www.marieclaire.com.tr/cekim-arkasi-serenay-sarikaya/

Зад кадър фотосисеята за Marie Claire.  Peace Peace Peace
Вики, ще трябва да замижиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace
Аз съм склонна да вярвам на Серенай, че наистина не е говорила за личния си живот и думите й са поставени в различен контекст.  Peace Още повече и след като г-жа журналистката си е изтрила коментара.  Whistling Whistling Whistling Whistling
Но пък сигурно на Сери все пак й се е наложило да успокоява Чачко подобаващо  Whistling Whistling Whistling Пък може и той да я е успокоявал, ако е била много разстроена. Абе да се успокояват взаимно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3534

Вени Hug,ама не мижах,мило! Wink  Joy Joy   http://cs608019.vk.me/v608019735/7488/dhdzasr93P0.jpg   Wink Wink Wink   http://cs608019.vk.me/v608019735/748f/BPt2hQFGN-c.jpg

И как да кажа,че не ми хареса като даже много ми хареса зад кадър Сери. Grinning Даже и снимачния екип и се изкефи максимално на спонтанната радост от добре свършената работа. Laughing
А иначе и аз мисля,че е говорила общо за своите представи за любовта,без да навлиза в лични и съкровени изповеди.Обяснява своето понятие за"голяма любов" като синоним на любовта от романите.И в този ред на мисли в съвременния живот,с пренаредената ценностна система и бързопреходни неща такова чувство няма,според нея то е отживелица и тя не вярва,че в днешно време може да срещне и т.н.
 LaughingВсъщност нещата се хиперболизират и преекспонират.Придава им се по-голямо значение от действителното.Това е просто едно интервю,а онова което се случва между нея и Чаги той го знае и без нейните интервюта! Peace Но пък ето я причината поради която бягат от медиите,мълчат и нищо не казват.Тр медии са 4-та власт,способни са да обърнат с краката нагоре живота на хората,да нанесат такива поражения,че да се чудиш откъде ти е дошло.Неслучайно популярните лица бягат и се пазят от папараци и репортери.

# 410
# 411
  • близо до брега на морето

# 412

Тшшшшшт,ало,сдобрихме ли се вече  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 413
http://www.marieclaire.com.tr/cekim-arkasi-serenay-sarikaya/

Зад кадър фотосисеята за Marie Claire.  Peace Peace Peace
Вики, ще трябва да замижиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace
Аз съм склонна да вярвам на Серенай, че наистина не е говорила за личния си живот и думите й са поставени в различен контекст.  Peace Още повече и след като г-жа журналистката си е изтрила коментара.  Whistling Whistling Whistling Whistling
Но пък сигурно на Сери все пак й се е наложило да успокоява Чачко подобаващо  Whistling Whistling Whistling Пък може и той да я е успокоявал, ако е била много разстроена. Абе да се успокояват взаимно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3534

Вени Hug,ама не мижах,мило! Wink  Joy Joy   http://cs608019.vk.me/v608019735/7488/dhdzasr93P0.jpg   Wink Wink Wink   http://cs608019.vk.me/v608019735/748f/BPt2hQFGN-c.jpg

И как да кажа,че не ми хареса като даже много ми хареса зад кадър Сери. Grinning Даже и снимачния екип и се изкефи максимално на спонтанната радост от добре свършената работа. Laughing
А иначе и аз мисля,че е говорила общо за своите представи за любовта,без да навлиза в лични и съкровени изповеди.Обяснява своето понятие за"голяма любов" като синоним на любовта от романите.И в този ред на мисли в съвременния живот,с пренаредената ценностна система и бързопреходни неща такова чувство няма,според нея то е отживелица и тя не вярва,че в днешно време може да срещне и т.н.
 LaughingВсъщност нещата се хиперболизират и преекспонират.Придава им се по-голямо значение от действителното.Това е просто едно интервю,а онова което се случва между нея и Чаги той го знае и без нейните интервюта! Peace Но пък ето я причината поради която бягат от медиите,мълчат и нищо не казват.Тр медии са 4-та власт,способни са да обърнат с краката нагоре живота на хората,да нанесат такива поражения,че да се чудиш откъде ти е дошло.Неслучайно популярните лица бягат и се пазят от папараци и репортери.

newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001

# 414
Привет момичета  Hug Hug Hug

Нашата Серенайка отново блести както винаги с красотата си  newsm44 newsm44 newsm44

# 415
Вики и аз съм на сто процента съгласна с написаното  newsm10 newsm10 newsm10

# 416
Вики и аз съм на сто процента съгласна с написаното  newsm10 newsm10 newsm10

Много са сладки  Hug Hug Hug и надали Еджето им е казала да си търкат  и целуват нослетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  то като ти идва отвътре,режисура  и сценарии  не ти трябват  Party Party Party

Това момиче е изтъкано от енергия,позитивизъм и харизма  Grinning Grinning Grinning 

# 417
Привет момичета  Hug Hug Hug

Нашата Серенайка отново блести както винаги с красотата си  newsm44 newsm44 newsm44
Наде  Hug
Много хубава Серенайката  Crazy Crazy Crazy
Ето така да се вижда клипчето  Peace

# 418
Привет момичета  Hug Hug Hug

Нашата Серенайка отново блести както винаги с красотата си  newsm44 newsm44 newsm44
Наде  Hug
Много хубава Серенайката  Crazy Crazy Crazy
Ето така да се вижда клипчето  Peace

Вени,  Hug Hug Hug

Най - хубавката  txtloves txtloves txtloves

# 419

Общи условия

Активация на акаунт