"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 885
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • близо до брега на морето
Ани,мерси къз   bouquet  bouquet  bouquet-златна си  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 46

# 47

# 48
Здравейте, тъй като нямам много време да влизам редовно в темата искам да попитам има ли разпределение на 27 епизод за превод
Не,но някой несериозни момичета още не са си превели частите и превода стои на 81 % вече цяла седмица  Peace

# 49
Здравейте, тъй като нямам много време да влизам редовно в темата искам да попитам има ли разпределение на 27 епизод за превод
Не,но някой несериозни момичета още не са си превели частите и превода стои на 81 % вече цяла седмица  Peace

Тинчето днес има важен изпит. Утре евентуално ще редактира 26-ти епизод и ще разпредели 27-ми.

# 50
Cagatay_fen, да не се завърна вече? Виждам те  Hug Hug Hug

Казвай какво стана!!!!  Hug Hug Hug Hug

# 51
До скоро пак имаше проблем с Викито и не можеше да се пишат субтитри.  Peace Едва вчера май са го оправили.  Peace

# 52
Cagatay_fen, да не се завърна вече? Виждам те  Hug Hug Hug

Казвай какво стана!!!!  Hug Hug Hug Hug
Май другата седмица щеше да ходи  Peace

# 53
До скоро пак имаше проблем с Викито и не можеше да се пишат субтитри.  Peace Едва вчера май са го оправили.  Peace

Naughty Naughty Не е от несериозност. Naughty

Лиленцето ли е останала само? newsm78   Тя милата няколко дни се опитваше да си преведе частта и сигурно се е поболяла от притеснение вече.  Joy Joy Joy  Heart Eyes  Heart Eyes Днес ще й пиша, че проблема е отстранен.  Peace Peace

# 54
# 55
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Кардешимчетата-ашкъмчета на Мими  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

# 57
# 58

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Кардешимчетата-ашкъмчета на Мими  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugОХ,джанъм беним-ако знаят кво ги чака милите,но те са кахрамани и ще се справят-белиорум Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 59
Hug Hug HugИзгледах си серията спокойно-хареса ми PeaceНо много проблеми бре,поне да ги вкарват един по един.Заради Тан дели си мисля,че Оркун ще позабрави за кражбата на документа от кардото.Другата сериика от кого ще се пазят-незнам.Тоя новия гадняр от една страна ще тормози кардашимите ми,и като разрерат за бягството на дели Thinking.Дано Кенан да влезе в час и да се сети за физиономията на Надир бей-ако го е виждал де.Нали в началните епизоди го бяха отвлекли,за да изнудят майка им да им каже къде са парите,които тати им откраднал. #CrazyСтава заплетено и то доста-само ядове се очертават.А относно любовта мужду Яман и Мира-много добре им се получават сцените.Макар и Мира да ревнува прекалено-според мен.Каза и,че тя е бъдещето му и след всичко което прави за нея-малко да спре да прави чупки и фасони.За това време трябваше да го е опознала добре-никога не би и изневерил.Защото е Яман а не Оркун newsm43.Ивче,не ме гърми много къз-така вижда нещата абла Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
newsm10 newsm10
Много заплетено наистина взе да става. Сам по себе си лудия Тан е заплаха, но за него поне ще са нащрек. Докато този Турунч Надир е хитра лисица.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Какви ли беди ще причини на всички  Sick Sick Sick И защо брата и сестрата на убития така се стреснаха като го видяха на погребението  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Като добавим и обичайните гадняри Гирай, Лейля, Айше  Sick Sick Sick Sick и новата напаст Ада, не се очертават спокойни дни за нашите гълъбчета.  Whistling Whistling Whistling Добре че те все пак успяват да си откраднат някой и друг миг за целувки, милувки, прегръдки и сладки приказки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт