"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 904
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира...  Hug Hug Hug
Дано ви хареса   bouquet  bouquet  bouquet

Ани, прекрасна ти е темата отново...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво Наде,страхотна,както винаги   bouquet Hug Heart Eyes

# 31
Не знам дали съм права,но в този случай Оркун май беше прав да се ядоса,никой не обича да му се бъркат в работата,особено по този начин,може би трябваше да изслуша Яман ,защо го е направил,но мисля,че основателно беше ядосан  Rolling Eyes

Абсолютно прав си беше Крачи. Peace Peace  newsm47  А как Яман сглупи така и допусна това да се случи, идея си нямам.  ooooh! ooooh!
Как досега никога не му е минавала през главата мисълта да открадне нещо, а сега изведнъж, заради суровакницата,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire    краде документи??!  ooooh! ooooh! Не го направи заради брат си, а заради тая  smile3555 smile3555  Thinking Thinking

Но си мисля, че няма да стане голям проблем от това.  Peace Дано Селим не запали и не се вбеси.
Mr. Green
А и на Крачо му стана гузно, че заради него бележката се намокри, и няма да задълбава.  Whistling Whistling

# 32
и за финал
Много хубав бате Кенан,много точен,истински мъж ,знае как да задържи една жена до себе си  Peace,омая Суде и как я целуна само  Heart Eyes
ей как бутна Мерт в басейна,ей тва ме ядоса ,ядоса и Яман,веднага отвърна  Naughty,а Берен,чак ме учуди как метна Ада  Mr. Green
Добре че Селим слезеи той чу за бележката от Тан,така ще е в час какво се случва и ще им помогне  Peace
Ей и избяга онова лудо,вманиечено чудовище  #Cussing out,а Мира остана толкова объркана и разочарована,тя така си мислеше че бележката е от Яман,толкова много и се искаше  Flutter Heart Eyes
Е край  Mr. Green,който ме чел ,чел,аз си казах каквото имах да кажа  Mr. Green,Иве ,благодаря за вниманието  Hug Mr. Green Heart Eyes

Моля, моля....  Hug Hug Joy Joy Joy

Прочетох те с интерес и съм съгласна с почти всичко. Whistling  Hug Hug Hug
Само за Ада май не съм. Mr. Green Mr. Green

# 33
Дани, хората чистят България, ние с теб пълним страниците  Mr. Green Mr. Green

Ама аз съм на тръстиката  Naughty  и като се прибера ще чистя. Малко.  Mr. Green Whistling

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Хайде аз изчистих моята част от България  Grinning Ама то пък нямаше кой знае каква нужда, де  Peace
Ама много хубав тоя Яман бееее, много, много, много  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544

# 34
и за финал
Много хубав бате Кенан,много точен,истински мъж ,знае как да задържи една жена до себе си  Peace,омая Суде и как я целуна само  Heart Eyes
ей как бутна Мерт в басейна,ей тва ме ядоса ,ядоса и Яман,веднага отвърна  Naughty,а Берен,чак ме учуди как метна Ада  Mr. Green
Добре че Селим слезеи той чу за бележката от Тан,така ще е в час какво се случва и ще им помогне  Peace
Ей и избяга онова лудо,вманиечено чудовище  #Cussing out,а Мира остана толкова объркана и разочарована,тя така си мислеше че бележката е от Яман,толкова много и се искаше  Flutter Heart Eyes
Е край  Mr. Green,който ме чел ,чел,аз си казах каквото имах да кажа  Mr. Green,Иве ,благодаря за вниманието  Hug Mr. Green Heart Eyes

Моля, моля....  Hug Hug Joy Joy Joy

Прочетох те с интерес и съм съгласна с почти всичко. Whistling  Hug Hug Hug
Само за Ада май не съм. Mr. Green Mr. Green

И аз, и аз прочетох и съм съгласна.  Hug
Аз и за Ада съм съгласна.  Whistling  Peace Аз я гласях за Крачо, ама сега много ме дразни  Sick Sick Sick Искам Мира и на нея да й натрие носа, като на Лейля.  Mr. Green

# 35
Вени,ти си много бърза бре,аз вчера сутринта доста се дупих пред нас  Joy,въпреки че не чистих толкова,колкото си оправих градината(живеем в къща)  Mr. Green
Иве и ти ,малко,после,ама нали,малко  Mr. Green за отчет  Mr. Green

# 36
Вени,то май ще стане и с нея така,скро Мира ще и разкаже играта и на нея  Peace

# 37
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugИзгледах си серията спокойно-хареса ми PeaceНо много проблеми бре,поне да ги вкарват един по един.Заради Тан дели си мисля,че Оркун ще позабрави за кражбата на документа от кардото.Другата сериика от кого ще се пазят-незнам.Тоя новия гадняр от една страна ще тормози кардашимите ми,и като разрерат за бягството на дели Thinking.Дано Кенан да влезе в час и да се сети за физиономията на Надир бей-ако го е виждал де.Нали в началните епизоди го бяха отвлекли,за да изнудят майка им да им каже къде са парите,които тати им откраднал. #CrazyСтава заплетено и то доста-само ядове се очертават.А относно любовта мужду Яман и Мира-много добре им се получават сцените.Макар и Мира да ревнува прекалено-според мен.Каза и,че тя е бъдещето му и след всичко което прави за нея-малко да спре да прави чупки и фасони.За това време трябваше да го е опознала добре-никога не би и изневерил.Защото е Яман а не Оркун newsm43.Ивче,не ме гърми много къз-така вижда нещата абла Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 38
Вени,ти си много бърза бре,аз вчера сутринта доста се дупих пред нас  Joy,въпреки че не чистих толкова,колкото си оправих градината(живеем в къща)  Mr. Green
Иве и ти ,малко,после,ама нали,малко  Mr. Green за отчет  Mr. Green

Еххх, Дани, малко, щото е чисто, не за отчет.  Mr. Green Mr. Green

Тук кво ли пише?  Thinking

# 39
Не знам дали съм права,но в този случай Оркун май беше прав да се ядоса,никой не обича да му се бъркат в работата,особено по този начин,може би трябваше да изслуша Яман ,защо го е направил,но мисля,че основателно беше ядосан  Rolling Eyes

Абсолютно прав си беше Крачи. Peace Peace  newsm47  А как Яман сглупи така и допусна това да се случи, идея си нямам.  ooooh! ooooh!
Как досега никога не му е минавала през главата мисълта да открадне нещо, а сега изведнъж, заради суровакницата,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire    краде документи??!  ooooh! ooooh! Не го направи заради брат си, а заради тая  smile3555 smile3555  Thinking Thinking

Но си мисля, че няма да стане голям проблем от това.  Peace Дано Селим не запали и не се вбеси.
Mr. Green
А и на Крачо му стана гузно, че заради него бележката се намокри, и няма да задълбава.  Whistling Whistling
Яманко твърдеше, че не е откраднал документа, а го е взел  newsm47 newsm47 newsm47 Така и не разбрах какво точно беше това и защо беше толкова важно да го отмъкнат посред нощ  ooooh! ooooh! ooooh! А Яманко продължава да геройства  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Като не можа да прекара нощта с Мира, отиде да прави компания на оная гъска Лейля.  Sick Sick Sick И защо все него трябва да викат  smile3515 smile3515 smile3515

# 40
Здравейте,момичета !Специални благодарности за Ани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На мен серията много ми хареса,но сякаш Мира много се дърпа на Яман   Peace Прегръдки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 41
Hug Hug HugИзгледах си серията спокойно-хареса ми PeaceНо много проблеми бре,поне да ги вкарват един по един.Заради Тан дели си мисля,че Оркун ще позабрави за кражбата на документа от кардото.Другата сериика от кого ще се пазят-незнам.Тоя новия гадняр от една страна ще тормози кардашимите ми,и като разрерат за бягството на дели Thinking.Дано Кенан да влезе в час и да се сети за физиономията на Надир бей-ако го е виждал де.Нали в началните епизоди го бяха отвлекли,за да изнудят майка им да им каже къде са парите,които тати им откраднал. #CrazyСтава заплетено и то доста-само ядове се очертават.А относно любовта мужду Яман и Мира-много добре им се получават сцените.Макар и Мира да ревнува прекалено-според мен.Каза и,че тя е бъдещето му и след всичко което прави за нея-малко да спре да прави чупки и фасони.За това време трябваше да го е опознала добре-никога не би и изневерил.Защото е Яман а не Оркун newsm43.Ивче,не ме гърми много къз-така вижда нещата абла Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Няма този път.  Mr. Green Пък и няма за какво.  Whistling Whistling

Не знам дали съм права,но в този случай Оркун май беше прав да се ядоса,никой не обича да му се бъркат в работата,особено по този начин,може би трябваше да изслуша Яман ,защо го е направил,но мисля,че основателно беше ядосан  Rolling Eyes

Mr. Green
Яманко твърдеше, че не е откраднал документа, а го е взел  newsm47 newsm47 newsm47 Така и не разбрах какво точно беше това и защо беше толкова важно да го отмъкнат посред нощ  ooooh! ooooh! ooooh! А Яманко продължава да геройства  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Като не можа да прекара нощта с Мира, отиде да прави компания на оная гъска Лейля.  Sick Sick Sick И защо все него трябва да викат  smile3515 smile3515 smile3515

Доколкото аз разбрах, Яман е "взел"  Mr. Green  документите на бащата на Лейля за земята им, демек нотариалния акт.
Peace

Илина,  Hug Hug Hug

# 42
Пред ресторанта

Мира: Сега ли идваш?
Яман: Да
Мира: Какво стана?
Яман: Състоянието му е тежко. Майка и пристигна тази сутрин от Германия. Не е сама.
Мира: И?
Ямна: Ами сдърпал се с предприемачите. Те не са спазили обещанията си. Той искал да се откаже, но те му казали, че има подписани договори. Искал да ги

прекрати, отказали му и той получил инфаркт.
Мира: О, боже. И после?
Яман: Какво после?
Мира: Цяла нош в болницата ли беше?
Мира: Значи цяла нощ бяхте в болницата, така ли?
Яман: Не, по едно време излезнахме. Не позволяват да се стои много вътре. Казаха да излезнем.
Мира: Вкъщи ли отидохте?
Яман: Не .. бяхме в градината на болницата. Там стояхме и си говорихме.
МИра: До сутринта?
Яман: Да, до сутринта?
Мира: Посрещнахте изгрева заедно, значи?
Яман: За да не стои сама си говорихме.
Мира: Разговора ви беше толова интересен .. до изгрева?
Яман: какво говориш?
Мира: Не си ли говорихте за това-онова ..(миналото)
Яман: Не, мълчахме и се гледахме в очите. Хванах и ръката.
Мира: Много си смешен. Казват,ч е старите приятели не могат да станат врагове.
Яман: В тези дни никой на никого не става враг.
Мира: Прави си.
Яман: На у-ще ли отивате?
Мира: Да
Яман: Аз ще се видя с аби и ще дойда.
Мира: Добре. И без това момичетата ме чакат. Ще се видим в у-ще.
Яман: ще се видим.

Пред къщичката на Кенан

Мира: Това момиче много взе да знае.
Яман: Не знам.
Мира: Откак я призна АШК стана друга. Как .. (не мога да разбера кое точно) променя хората. Да не бяхте я канили. Защо беше нужно?
Яман: С Мерт са говорили снощи, той я е извикал. Аз не знаех.
Мира: Казваш ще трябва да се примирим.
Ямна: Казвам, че ми липсваш! Днес не можахме да се видим.
МИра: за съжаление
Яман: Добре ли си?
Яман: След катастрофата боли ли те нещо? Главата? Вратът?
МИра: Не, нали ти казах. Не се ударих, добре съм.
...
Яман: А сега?
Мира: Сега съм още по-добре. Ти кога успя да ми пуснеш бележката?
Яман: каква бележка?
МИра: Тази в джоба ми? След снощи ли я написа?
Яман: Какво съм писал?
Мира: Яман, недей ...
Яман: Не, аз не съм писала бележка.
Мира: Добре, а това какво е?

"Повече няма да чакаме. Ще се съберем скоро."

Яман: Кога я намери?
Мира: Днес, беше в джоба ми. Не я ли написа ти?
Яман: Искаше ли да съм я писал?
Мира: Ама си много лош.

Като се прибраха:

Мира: Значи не осъмнахте в градината на болницата?
Яман: Не
Мира: Значи ме излъга?
Яман: За да не се ми се ядосаш.

Мерт: Това е благородна лъжа.
Ейлюл: Ти не се бъркай.

Яман: Наистина това няма нищо общо с Лейля. Аз казах в махалата,ч е искат да ги излъжат. Заради мен този човек е в това състояние. Аз трябваше да оправя нещата.
Мира: Добре
Яман: (не мога да разбера какво казва, нещо в смисъл, че много бързо се съгласи Мира)
Мира: Както и да е. Тази лъжа няма да я обясняваш на мен. А на Селим аби.

# 43
Скрит текст:
Пред ресторанта

Мира: Сега ли идваш?
Мира: Какво стана?
Яман: Състоянието му е тежко. Майка и пристигна тази сутрин от Германия. Не е сама.
Мира: И?
Ямна: Ами сдърпал се с предприемачите. Те не са спазили обещанията си. Той искал да се откаже, но те му казали, че има подписани договори. Искал да ги

прекрати, отказали му и той получил инфаркт.
Мира: О, боже. И после?
Яман: Какво после?
Мира: Цяла нош в болницата ли беше?
Мира: Значи цяла нощ бяхте в болницата, така ли?
Яман: Не, по едно време излезнахме. Не позволяват да се стои много вътре. Казаха да излезнем.
Мира: Вкъщи ли отидохте?
Яман: Не .. бяхме в градината на болницата. Там стояхме и си говорихме.
МИра: До сутринта?
Яман: Да, до сутринта?
Мира: Посрещнахте изгрева заедно, значи?
Яман: За да не стои сама си говорихме.
Мира: Разговора ви беше толова интересен .. до изгрева?
Яман: какво говориш?
Мира: Не си ли говорихте за това-онова ..(миналото)
Яман: Не, мълчахме и се гледахме в очите. Хванах и ръката.
Мира: Много си смешен. Казват,ч е старите приятели не могат да станат врагове.
Яман: В тези дни никой на никого не става враг.
Мира: Прави си.
Яман: На у-ще ли отивате?
Яман: Аз ще се видя с аби и ще дойда.
Мира: Добре. И без това момичетата ме чакат. Ще се видим в у-ще.
Яман: ще се видим.

Пред къщичката на Кенан

Мира: Това момиче много взе да знае.
Яман: Не знам.
Мира: Откак я призна АШК стана друга. Как .. (не мога да разбера кое точно) променя хората. Да не бяхте я канили. Защо беше нужно?
Яман: С Мерт са говорили снощи, той я е извикал. Аз не знаех.
Мира: Казваш ще трябва да се примирим.
Ямна: Казвам, че ми липсваш! Днес не можахме да се видим.
МИра: за съжаление
Яман: Добре ли си?
Яман: След катастрофата боли ли те нещо? Главата? Вратът?
МИра: Не, нали ти казах. Не се ударих, добре съм.
...
Яман: А сега?
Мира: Сега съм още по-добре. Ти кога успя да ми пуснеш бележката?
Яман: каква бележка?
МИра: Тази в джоба ми? След снощи ли я написа?
Яман: Какво съм писал?
Мира: Яман, недей ...
Яман: Не, аз не съм писала бележка.
Мира: Добре, а това какво е?

"Повече няма да чакаме. Ще се съберем скоро."

Яман: Кога я намери?
Мира: Днес, беше в джоба ми. Не я ли написа ти?
Яман: Искаше ли да съм я писал?
Мира: Ама си много лош.

Като се прибраха:

Мира: Значи не осъмнахте в градината на болницата?
Яман: Не
Мира: Значи ме излъга?
Яман: За да не се ми се ядосаш.

Мерт: Това е благородна лъжа.
Ейлюл: Ти не се бъркай.

Яман: Наистина това няма нищо общо с Лейля. Аз казах в махалата,ч е искат да ги излъжат. Заради мен този човек е в това състояние. Аз трябваше да оправя нещата.
Мира: Добре
Яман: (не мога да разбера какво казва, нещо в смисъл, че много бързо се съгласи Мира)
Мира: Както и да е. Тази лъжа няма да я обясняваш на мен. А на Селим аби.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Излъга я,  #Crazy ooooh! ooooh! а тя как не подпали- цяло чудо.  Mr. Green Mr. Green

Посрещнали ли изгрева заедно... hahaha hahaha hahaha
А той - държал я за ръката...  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Много са сладки като се ревнуват заядливо  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
  • Плевен
Здравейте, тъй като нямам много време да влизам редовно в темата искам да попитам има ли разпределение на 27 епизод за превод

Общи условия

Активация на акаунт