"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 134
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Офф миличката ми Мира,кат си представи онова рошаво създание,как ще се целуне с Яман и ...хоп ,блъсна се  Sad,защо я гризат такива съмнения,още неможе да се довери на Яманчи ли  Confused,явно ще е ревнивка  Thinking
и тая Ада и тя нещо не ме кефи  #2gunfire,нещо много се пули  #Cussing out
Ах Мира,Мира,колко си наивна,покани вълка в кошарата  Crossing Arms,той това и чакаше  ooooh!
ммм двамата братлета,много сладки един до друг бее  Heart Eyes Mr. Green

Hug Hug Hug
Покани го и после се измъкна  hahaha hahaha hahaha вълка остана гладен.  Joy Joy Joy
Дани, разговора на Селим и Мерт ще пробвам да го преведа довечера по някое време.

Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Новото ми клипче на Яман и Мира...  Hug Hug Hug
Дано ви хареса   bouquet  bouquet  bouquet

Ани, прекрасна ти е темата отново...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, много е хубаво!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам дали съм права,но в този случай Оркун май беше прав да се ядоса,никой не обича да му се бъркат в работата,особено по този начин,може би трябваше да изслуша Яман ,защо го е направил,но мисля,че основателно беше ядосан  Rolling Eyes

Абсолютно прав си беше Крачи. Peace Peace  newsm47  А как Яман сглупи така и допусна това да се случи, идея си нямам.  ooooh! ooooh!
Как досега никога не му е минавала през главата мисълта да открадне нещо, а сега изведнъж, заради суровакницата,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire    краде документи??!  ooooh! ooooh! Не го направи заради брат си, а заради тая  smile3555 smile3555  Thinking Thinking

Но си мисля, че няма да стане голям проблем от това.  Peace Дано Селим не запали и не се вбеси.
Mr. Green
А и на Крачо му стана гузно, че заради него бележката се намокри, и няма да задълбава.  Whistling Whistling

Naughty Naughty Naughty Не е прав!  Naughty Naughty Изнудва хората  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Това,ч е хвана Яманчи му дойде много добре за да го злепостави пред Серез и Мира  Naughty Naughty Naughty Крачо е долен и гаден използвач и манипулатор.  #2gunfire #2gunfire

# 76
Ани,когато можеш  Hug Hug Hug
ако Крачо е изнудвал хората и Яманчи ще го докаже с това,тогава не е сгрешило нащУ Hug Hug

# 77
# 78
тия двамата са на ръба да се награбят  Naughty,още малко им трябва и са готови  Mr. Green,сега опипват почвата помежду си  Peace

# 79
и за финал
Много хубав бате Кенан,много точен,истински мъж ,знае как да задържи една жена до себе си  Peace,омая Суде и как я целуна само  Heart Eyes
ей как бутна Мерт в басейна,ей тва ме ядоса ,ядоса и Яман,веднага отвърна  Naughty,а Берен,чак ме учуди как метна Ада  Mr. Green
Добре че Селим слезеи той чу за бележката от Тан,така ще е в час какво се случва и ще им помогне  Peace
Ей и избяга онова лудо,вманиечено чудовище  #Cussing out,а Мира остана толкова объркана и разочарована,тя така си мислеше че бележката е от Яман,толкова много и се искаше  Flutter Heart Eyes
Е край  Mr. Green,който ме чел ,чел,аз си казах каквото имах да кажа  Mr. Green,Иве ,благодаря за вниманието  Hug Mr. Green Heart Eyes

Моля, моля....  Hug Hug Joy Joy Joy

Прочетох те с интерес и съм съгласна с почти всичко. Whistling  Hug Hug Hug
Само за Ада май не съм. Mr. Green Mr. Green

И аз, и аз прочетох и съм съгласна.  Hug
Аз и за Ада съм съгласна.  Whistling  Peace Аз я гласях за Крачо, ама сега много ме дразни  Sick Sick Sick Искам Мира и на нея да й натрие носа, като на Лейля.  Mr. Green

Мира е права за Ада, че се взе много насериозно.  Naughty Naughty Naughty След като АШК я призна и си вирна носа.  ooooh! И Хале как я излъга, че МИра е извикала папараците  ooooh! ooooh! Не я харесвам аз Ада и това си е.  Naughty Naughty Naughty Направо си ме дразни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 80
Вени,ти си много бърза бре,аз вчера сутринта доста се дупих пред нас  Joy,въпреки че не чистих толкова,колкото си оправих градината(живеем в къща)  Mr. Green
Иве и ти ,малко,после,ама нали,малко  Mr. Green за отчет  Mr. Green

Еххх, Дани, малко, щото е чисто, не за отчет.  Mr. Green Mr. Green

Тук кво ли пише?  Thinking

Тука пише, че Чачо е бил за някаква малка козметична операция в онази болница.  Thinking И мениджърката му била казала: "Отбихме се минавайки от там"  newsm78 Искала е да каже, че е било толкова дребно нещо тази операция.

Но коя е мениджърката не е уточнено.  Peace

# 81

Мимиии  Hug Hug много, ама са мноого хубави яяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
Д.Дамянов

Среща

С тебе ни събра случайността,

А можеше нима да се разминем ?

От пътища кръстосан е света

и всеки път е дълъг със години.

Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам, че съществуваш,

аз нямаше да чувствам топлината

на устните, които ме целуваха.

Аз нямаше да стискам твойте длани

да пия от очите ти успокоени.

О, това не можеше да стане

виновникът е нашето рождение.

С тебе ни събра случайността

един на друг сме били просто нужни

и сме се търсили, събра ни любовта,

защото не можеше да бъдем чужди.

# 83
Вени,ти си много бърза бре,аз вчера сутринта доста се дупих пред нас  Joy,въпреки че не чистих толкова,колкото си оправих градината(живеем в къща)  Mr. Green
Иве и ти ,малко,после,ама нали,малко  Mr. Green за отчет  Mr. Green

Еххх, Дани, малко, щото е чисто, не за отчет.  Mr. Green Mr. Green

Тук кво ли пише?  Thinking

Тука пише, че Чачо е бил за някаква малка козметична операция в онази болница.  Thinking И мениджърката му била казала: "Отбихме се минавайки от там"  newsm78 Искала е да каже, че е било толкова дребно нещо тази операция.

Но коя е мениджърката не е уточнено.  Peace

ще се самоцитирам за да допълня това, което пише за Серенай в горната част на статията. В едно каре са ги сложили  Joy Joy Joy

И тук го пише същото http://gecce.com/foto-galeri/unluler/serenay-sarikayanin-promosy … n-sampuanlari?p=1

Шофьора на Серенай (Не Чачо, а официалния и шофьор  hahaha hahaha) е бил забелязан с няколко кашона Елидор в промоция.  Joy Според статията Серенай ги купува шампоаните и ги раздава на близки.  newsm78 Те не могат ли да си купят не знам  Joy Joy Joy

# 84
Д.Дамянов

Среща

С тебе ни събра случайността,

А можеше нима да се разминем ?

От пътища кръстосан е света

и всеки път е дълъг със години.

Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам, че съществуваш,

аз нямаше да чувствам топлината

на устните, които ме целуваха.

Аз нямаше да стискам твойте длани

да пия от очите ти успокоени.

О, това не можеше да стане

виновникът е нашето рождение.

С тебе ни събра случайността

един на друг сме били просто нужни

и сме се търсили, събра ни любовта,

защото не можеше да бъдем чужди.

Даниии  Hug Hug Hug Точно в такъв смисъл беше цялата сцена на плажа снощи!  Hug Hug Hug Hug Кка го намери толкова подходящо.  Hug Hug Hug Hug

# 85

Редовно се целуват по ескимоски те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Cagatay_fen, да не се завърна вече? Виждам те  Hug Hug Hug

Казвай какво стана!!!!  Hug Hug Hug Hug
Май другата седмица щеше да ходи  Peace

Аз пък реших, че вече си е тук.  Joy Joy Joy

# 87
Ани  Hug Hug Hug,някога имах много време и много четях,незнам дали и е извинение едно дете и малко по отговорна работа,но...
та...се сетих че имаше такъв стих и само се порових да го открия  Hug
радвам се ,че ти хареса  Heart Eyes

# 88

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Кардешимчетата-ашкъмчета на Мими  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugОХ,джанъм беним-ако знаят кво ги чака милите,но те са кахрамани и ще се справят-белиорум Peace Hug Hug Hug Hug Hug
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Страхотни са братята Копер  Crazy

Невероятни са направо и батко Кенан изглежда наистина се промени и стана нов човек.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Майския брой  Peace Лелеле това момиче няма спирка  Crazy Crazy Crazy

Пак се е уредила с връзки  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт