"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 059
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Вени  Hug Моето предложение за анкета е ще се награбят ли Абито и Суде  Joy

Добавих анкетата  Hug Hug Joy Joy Joy Joy  Обаче не дали, а кога??????????  hahaha hahaha hahaha

Ама моя отговор го няма  Shocked Crossing Arms Crossing Arms
Те вече се награбиха - в 32-и, Whistling  в 33-и само ще се облекат. Mr. Green Mr. Green
И как да гласувам сега, яяяяяя?
Crossing Arms

# 226

Добавих анкетата  Hug Hug Joy Joy Joy Joy  Обаче не дали, а кога??????????  hahaha hahaha hahaha

Те вече се награбиха - в 32-и, Whistling  в 33-и само ще се облекат. Mr. Green Mr. Green
Crossing Arms

newsm78 newsm78 newsm78 няма да са се награбили в 32-ра  Naughty Судето ще избяга  Joy Joy Joy но ще добавя все пак такъв отговор.  Peace

# 227

Crossing Arms

newsm78 newsm78 newsm78 няма да са се награбили в 32-ра  Naughty Судето ще избяга  Joy Joy Joy но ще добавя все пак такъв отговор.  Peace

Добави го и чакай петък.  Whistling Whistling

# 228
Вени  Hug Моето предложение за анкета е ще се награбят ли Абито и Суде  Joy

Добавих анкетата  Hug Hug Joy Joy Joy Joy  Обаче не дали, а кога??????????  hahaha hahaha hahaha

Ама моя отговор го няма  Shocked Crossing Arms Crossing Arms
Те вече се награбиха - в 32-и, Whistling  в 33-и само ще се облекат. Mr. Green Mr. Green
Crossing Arms

smile3521

# 229
Добър вечер или лека нощ, прекрасни Hug Hug Hug

Ани - благодаря ти за преводите, за темата и за всичко, което правиш за нас!  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На всички   bouquet  bouquet  bouquet Страхотна компания сте! Heart Eyes

Много се забавлявах със серията, отдавна не съм се смяла толкова. Най-много се изкефих на сънищата на Суде. Толкова лесно й завъртя главата Кенан аби, че не е истина. Яман ще го призная, когато Мира вместо да си представя, че й изневерява с макаронената фабрика (рускините са големи фенки, това си го взех от тях  Mr. Green ), сънува ей такива еротични сънища Peace като майка си Joy Joy Joy Суде вече разбира какво й е липсвало - страст! Ще забрави набързо и за пари, и за власт. Един мъж без нищо и никого зад гърба си, само с 2 приказки я накара да се освести и да го пожелае силно. Че ще изпреварят ЯМира, то е ясно, но предполагам, че нищо няма да ни покажат  Mr. Green Много, много ме кефи как играе Али, талантът си е талант. В съня, когато на стълбите я хвана нежно за рамото и после й зашепна с дрезгав глас, имах чувството, че на мен говори hahaha hahaha hahaha

Мерт не ме дразни, просто това е виждането на Едже за героя - тази инфантилност е неговата броня. За близките си и за тези, които гледат и виждат със сърцето си, той е умен, интелигентен и отговорен, с разнородни интереси и с една голяма любов - Ейлюл. В моментите, когато е било нужно, той е бил сериозен и се е държал зряло. Има много такива - спомнете си разговорът с Ейлюл преди раздаването на модните награди, както и последния със Селим на катамарана. На мен ми лиспва по-скоро развитие на връзката му с Ейлюл. Повече моменти заедно ли, повече страст ли, знам ли и аз... Но са като братче и сестриче, даже не и като близки приятели Joy Joy Joy

Ада... Аз я харесвам, даже много Peace И според мен не се е надула. Мира за малко да я блъсне, имаше право момичето да се сърди. Освен това, Мира не е ама никак любезна с нея още от запознаването им. Да, вярно, Ада се се хвърли да целува Яман, но след това не е направила нищо нередно Peace Даже искаше от Крачи да изтире записа с Яман. Това не значи, че след надъхването на Хале, няма да й щукнат нездрави мисли да сваля Яман, но поне до момента, който се е отнасял добре с нея, е получавал същото отношение в замяна.  Peace

Яман и Мира... Ми вие май всичко сте казали  Hug Hug Hug Много беше сладка сцената на плажа. Мира типично по женски заразпитва как са се харесали с Лейля, какво й е харесал и логично стигна до въпроса, който я мъчи отдавна - спал ли е с Лейля. Мъжете не обичат такива въпроси, ама жените все си ровят Joy Joy Joy Но Мира се усети и му каза сладко, сладко, че иска с него за пръв път да разбере що е любов  Mr. Green И след тази целувка, ако някой каже, че Яманчи има креватофобия, значи е в голяма заблуда  hahaha hahaha hahaha Сега май Мира пое щафетата Joy Joy Joy Преди ме дразнеше тази нейна ревност, но щом Еджето набляга на нея, може би ни води в някаква посока... Не съм убедена, че е точно скарване между влюбените, но ревността ще има важна роля в събитията около главната двойка Peace

ВАЙ БЕ,  #Crazy аз ли го изписах това?! Отнемам си думата, ако някой ме е изчел - благодаря за вниманието Heart Eyes

Рени изчетох те на един дъх.  love001  love001  love001 smile3534 smile3534 smile3534

# 230
Лека нощ на всички.  sleepuu  sleepuu smile3524 smile3524 smile3524 newsm46 newsm46 newsm46 1countingsheep 1countingsheep.До утре.Да то вече е днес. smile3521

# 231
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugДобро утро на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 232
Добрутру в неделя! Grinning
Успях да ви изчета горе-долу и да се запиша в новата тема Laughing,благодаря за която,Ани!   bouquet

Рени Hug,много ми хареса анализа. Peace Само мнението ми за Ада е различно. Laughing

Хубавия момент на Яман и Мира на плажа... Smile  Crazy Crazy

# 233

Скоро ще си имат колекция с такива снимки.  Grinning

newsm10
 Laughing Ами щом те не застават така ,за да ги фотнат Crossing Arms и да им се радват ,феновете сами ще си ги събират на снимките. Joy Joy Joy Самодейността е хубаво нещо... Wink

# 234
Добро утро и слънчев неделен ден на всички!  Hug Hug Hug

Не бях забелязала Яман каква поза е заел да гаси свещите по стълбите .  hahaha  Joy Joy Joy

# 235
Добро утрооо  Hug Hug Hug Hug

Интервю със Серенай, мисля, че е ново  Peace Ще видя после какво пише.  Peace

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/24667194.asp

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82002/2368/1/se … a-sibel-arna-2014

И снимчица със Сибел Арна,с бележка.

П.П.Ани,мисля,че интервюто е от преди старта на сериала... Peace

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 10:54 от vikktory

# 237
Това, което съм сложила аз е старо. От септември.  Peace

Вики  Hug Hug Hug сега ще видя твоя линк.

# 238
  • близо до брега на морето
Охо,Ани-честити да са ти новите премяни  Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 239
Това, което съм сложила аз е старо. От септември.  Peace

Вики  Hug Hug Hug сега ще видя твоя линк.

Интервюто наистина е старичко,но Серенай разказва интересни неща за себе си и живота си в него... Peace
Анита Hug,след серията в петък питах за репликата на Мерт по повод афиша на Теоман пред заведението на Фарук... newsm78 И като казах Мерт,се сетих че имам сериозна критика към образа на героя и към начина,по който го обличат стилистките.Абсурдно е момчето,в което е влюбена Ейлюл да изглежда като ходеща карикатура понякога...Ейлюл-момичето с вкус,фешън-мацката,която се стреми винаги да е в крак с модата и не спира да обрисква магазините,за да си попълва гардероба с хубави дрешки да си хареса момче,което се облича нелепо.Няма никаква логика. Peace

Общи условия

Активация на акаунт