"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 29 010
  • 728
  •   1
Отговори
# 435

Joy Joy Joy

Всичко зависи от това как се извинявала снощи  Joy Joy но поне даде повод за още клюки и коментари  Joy Joy не само в Т, ами и тук  hahaha hahaha hahaha и не само в нашата тема  hahaha hahaha
Ма то това е целта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всичко е само за реклама  Naughty Naughty Naughty каква любов,каква връзка,какви пет лева  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чачи бил употребен и изоставен ....айде бе  hahaha hahaha hahaha
Ето защо е бил в болница близо 2 часа-явно е бил зле след като разбрал каква е горчивата истина  Thinking Thinking Thinking  сигурно е бил на системи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И Сери-не можа ли по-тактично да му каже,а тя-праз чрез интервю  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy всичко е реклама и дори и тези, дето хич, ама хич не ги интересува ни Чачо ни Серенай два дни само с това се знаимават.  Joy Joy Joy

Joy Joy най-интересното е, че кой разбрал, недоразбрал и се пишат неща, които тя наистина не е казала в това интервю.  Joy Joy Joy Казва, че .. как беше? Може да изпитваш обич, страст, да не искаш да изгубиш някой човек, но тя не знае дали това е любов.  Peace Не е казвала, че човека до нея я обича, а тя не знае какво е любов.  Joy Joy Joyкакто им се иска на някои хора.  Joy Joy Joy

наистина различни тълкувания има на думите и и някои граничат с безумие.  hahaha hahaha hahaha няма лошо - нали все за нещо трябва си говорим?  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Бил на системи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Пак ще питам, може да не ми отговаряте  Mr. Green  - ама вярно има такива който не се интересуват? Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ами няма да ти отговаряме.  Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy

# 436
Данииии  Hug Hug давай ти си  Hug Hug Hug

Айййййй Аниткаааааааааа,искаш да умирам ли бре  Mr. Green
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Скрит текст:
Днес търсихме мъж за ателието,че ни трябва за една машина и дойдоха няколко кандидата,на това момче което избрах,момичетата му казали,ако те пита-кажи и че обичаш да гледаш турски сериали   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy и той каза ли, че обича турски сериали?  Joy Joy

# 437
Айййййй Аниткаааааааааа,искаш да умирам ли бре  Mr. Green
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Скрит текст:
Днес търсихме мъж за ателието,че ни трябва за една машина и дойдоха няколко кандидата,на това момче което избрах,момичетата му казали,ако те пита-кажи и че обичаш да гледаш турски сериали   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy
 Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 438
Иве,смей се ти,вече мисля да стана рекламно лице на някое кафе  Mr. Green
Ани
Скрит текст:
гледал само 1001 нощ  Crazy,а аз веднага му разказах за ПО,не че ще го гледа,ама кво да прави-изслуша ме  Mr. Green

# 439
Ани
Скрит текст:
гледал само 1001 нощ  Crazy,а аз веднага му разказах за ПО,не че ще го гледа,ама кво да прави-изслуша ме  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Ади де Hug Hug

Crazy Crazy Crazy

# 440
  • Яко в Матрицата...
Ха добър ви вечер, прекрасни! Hug Hug Hug

И каква стана тя? Сапунката от сериала се премеси в реала hahaha hahaha hahaha Кого, защо и как обичала/не обичала Серка мамина сладка...  Mr. Green

Сериозно - нека да правят каквото искат в/с живота си, много пъти съм казвала, че не искам да знам дали са заедно. Времето само ще покаже колко истински са им чувствата, само за секс ли става въпрос, какви са им отношенията. За Серенай това е добър урок, че щом е във фокуса на общественото внимание трябва да си мери думите. Всеки може да ги интерпретира през своята призма. Отношението ни към даден човек и неговите действия са отражение на нас самите. Ето защо - хора много, мнения много. Нормално е на едни да не им е харесало, други да я подкреят безрезервно, трети да оглеждат нещата от всички страни, за да са в мир със собственото си чувство за справедливост. И никой на никого не може да е сърди, за което Peace Серенай ще се научи по трудния начин, че не всички хора са доброжелателни.

Като зрител, искам да се забавлявам с героите и историята на сериала, т.е. те да си вършат добре работата. Най-добре ще я вършат, ако се съсредоточат в нея и са спокойни в личния си живот. Как ще го постигнат, си е техен личен избор. Peace

Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 20:21 от Reni - BG

# 441
# 442
# 443
  • Яко в Матрицата...
Ани
Скрит текст:

Дани,  Hug Hug Hug можеш да заместиш Джордж Клуни в рекламата на Неспресо Joy Joy Joy

# 444
Ани
Скрит текст:

Дани,  Hug Hug Hug можеш да заместиш Джордж Клуни в рекламата на Неспресо Joy Joy Joy
Много застаря,иначе направо партньорката щях да му стана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 445
  • Яко в Матрицата...
Ани
Скрит текст:

Много застаря,иначе направо партньорката щях да му стана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ти предлагам да го заместиш, а пък за твой партньор може да си поканиш Ча hahaha hahaha hahaha hahaha

# 446
 Hug Hug Hug HugЗдравейте милички Hug Hug Hug Hug.Минавам на бързо,за да ви поздравя,защото ще тръгвам след малко.  animal037  animal037  animal037  car003  car003  car003От сега почнахте да ми липсвате.Чао за сега от мен.Вече ще ви пиша като се върна,защото от тел няма да имам време.Чао до утре вечер или в сряда.  love001  love001  love001  love001 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 447
А и да не забравя за финал  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 448
# 449
Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ти ще липсваш,намини утре вечер ,че може да има фрагман  Flutter
здравей  Heart Eyes  Hug
Ани
Скрит текст:

Аз ти предлагам да го заместиш, а пък за твой партньор може да си поканиш Ча hahaha hahaha hahaha hahaha
да и рекламата,ще е как му сервирам кафе в леглото  hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт