"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 987
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Ей Ивчо,така като напишеш и ми разбиваш детските мечти  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  love001

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544-тия дни не мога да влизам често и да ви чета,но вие си знаете че абла епси е до кардото-само той ме интерисува Peace.С кого е,какво прави-си е лично негов дерт.Аз  гледам филма заради него и така ще е и занапред-ще продължавам да следя неговите изяви.Просто ме кефи отвсякъде-ашкъмче си ми е и тва е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug

Кефи те пък си го скрила  ooooh! ooooh! ooooh! Naughty

# 466
  • Яко в Матрицата...
И каква стана тя? Сапунката от сериала се премеси в реала hahaha hahaha hahaha Кого, защо и как обичала/не обичала Серка мамина сладка...  Mr. Green
Скрит текст:
Сериозно - нека да правят каквото искат в/с живота си, много пъти съм казвала, че не искам да знам дали са заедно. Времето само ще покаже колко истински са им чувствата, само за секс ли става въпрос, какви са им отношенията. За Серенай това е добър урок, че щом е във фокуса на общественото внимание трябва да си мери думите. Всеки може да ги интерпретира през своята призма. Отношението ни към даден човек и неговите действия са отражение на нас самите. Ето защо - хора много, мнения много. Нормално е на едни да не им е харесало, други да я подкреят безрезервно, трети да оглеждат нещата от всички страни, за да са в мир със собственото си чувство за справедливост. И никой на никого не може да е сърди, за което Peace Серенай ще се научи по трудния начин, че не всички хора са доброжелателни.

Като зрител, искам да се забавлявам с героите и историята на сериала, т.е. те да си вършат добре работата. Най-добре ще я вършат, ако се съсредоточат в нея и са спокойни в личния си живот. Как ще го постигнат, си е техен личен избор. Peace

Hug Hug Hug

Рениииии,   Hug Hug Hug Hug

Та да влиза ли Ани в клуба?  Mr. Green Mr. Green

Хахаха Hug Hug Hug Иве, Ани си каза, че иска снимков материал с конкретни и точни детайли Peace Ако се появят такива, милата, ще не ще минава по червения килим Peace

Рени, не я слушай кво искала.  Naughty  Те като се гушнат на снимките, ще вземе да иска и да се целуват, после да се натискат....  Mr. Green Mr. Green и те ще се оставят дотогава Whistling Whistling Joy Joy Joy Време й е вече, съгласи се.  Crossing Arms Crossing Arms

Достатъчно е да са се хванали за ръка нейде по сокаците Mr. Green Извън сета. Важното е ти да се подготвиш с килима и шампанското hahaha hahaha hahaha Килима за Ани, шампанското за теб Mr. Green

# 467
Сега здравейте  Hug,как сте?
Много хубава и лъчезарна Серенай  Flutter Heart Eyes,на фотосесията е много сладка,изглежда нежна и мила  Flutter
Ами то се очакваше да няма вагонче  Crossing Arms,той си го пуска вече във вторник  Blush
А забравих
Скрит текст:
шефчето ми купил подарък от Лондон  Blush
Скрит текст:
чаша за КАФЕ
  Mr. Green
Дани, тематичен подарък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иве,смей се ти,вече мисля да стана рекламно лице на някое кафе  Mr. Green
Ани
Скрит текст:
гледал само 1001 нощ  Crazy,а аз веднага му разказах за ПО,не че ще го гледа,ама кво да прави-изслуша ме  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти пък що не му каза да го гледа, че ще го изпитваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 468
Здравейтееее....  Hug Hug Hug

И кво стана сега? Имало някаква журналистка, която публикувала без корекции интервюто, заявила го твърдо и открито в Т или Инстаграм, а после и тя си изтрила туита  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Видяха, че Ча прави така и айдееее.... да не останат по-назад Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ваййййй беееее  Crazy Crazy Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Дългата/и явно пълна  Wink Wink Wink/ ръка на Керем Аби е стигнала и до шефо на журналистката  hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Този Керем аби дали няма профил в Т. Да вземем да му пишем, може и към нас да обърне поглед.  Flutter Flutter Flutter

# 469
Иве,смей се ти,вече мисля да стана рекламно лице на някое кафе  Mr. Green
Ани
Скрит текст:
гледал само 1001 нощ  Crazy,а аз веднага му разказах за ПО,не че ще го гледа,ама кво да прави-изслуша ме  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Ади де Hug Hug

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 470
Ей Ивчо,така като напишеш и ми разбиваш детските мечти  ooooh! Mr. Green Mr. Green
Да сервираш кафе в леглото на Ча, това ли наричаш датски мечти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не мислиш да си играете на "Не се сърди човече" Whistling Whistling Whistling  Peace Peace Peace

# 471
Скрит текст:
Ей Ивчо,така като напишеш и ми разбиваш детските мечти  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  love001

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544-тия дни не мога да влизам често и да ви чета,но вие си знаете че абла епси е до кардото-само той ме интерисува Peace.С кого е,какво прави-си е лично негов дерт.Аз  гледам филма заради него и така ще е и занапред-ще продължавам да следя неговите изяви.Просто ме кефи отвсякъде-ашкъмче си ми е и тва е Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Зваем, че аблата е винаги до ашкъмчето  Laughing Laughing Laughing

# 472
Ей Ивчо,така като напишеш и ми разбиваш детските мечти  ooooh! Mr. Green Mr. Green
Да сервираш кафе в леглото на Ча, това ли наричаш датски мечти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не мислиш да си играете на "Не се сърди човече" Whistling Whistling Whistling  Peace Peace Peace

Mr. Green Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 473
# 474
И каква стана тя? Сапунката от сериала се премеси в реала hahaha hahaha hahaha Кого, защо и как обичала/не обичала Серка мамина сладка...  Mr. Green
Скрит текст:
Сериозно - нека да правят каквото искат в/с живота си, много пъти съм казвала, че не искам да знам дали са заедно. Времето само ще покаже колко истински са им чувствата, само за секс ли става въпрос, какви са им отношенията. За Серенай това е добър урок, че щом е във фокуса на общественото внимание трябва да си мери думите. Всеки може да ги интерпретира през своята призма. Отношението ни към даден човек и неговите действия са отражение на нас самите. Ето защо - хора много, мнения много. Нормално е на едни да не им е харесало, други да я подкреят безрезервно, трети да оглеждат нещата от всички страни, за да са в мир със собственото си чувство за справедливост. И никой на никого не може да е сърди, за което Peace Серенай ще се научи по трудния начин, че не всички хора са доброжелателни.

Като зрител, искам да се забавлявам с героите и историята на сериала, т.е. те да си вършат добре работата. Най-добре ще я вършат, ако се съсредоточат в нея и са спокойни в личния си живот. Как ще го постигнат, си е техен личен избор. Peace

Hug Hug Hug

Рениииии,   Hug Hug Hug Hug

Та да влиза ли Ани в клуба?  Mr. Green Mr. Green

Хахаха Hug Hug Hug Иве, Ани си каза, че иска снимков материал с конкретни и точни детайли Peace Ако се появят такива, милата, ще не ще минава по червения килим Peace

Рени, не я слушай кво искала.  Naughty  Те като се гушнат на снимките, ще вземе да иска и да се целуват, после да се натискат....  Mr. Green Mr. Green и те ще се оставят дотогава Whistling Whistling Joy Joy Joy Време й е вече, съгласи се.  Crossing Arms Crossing Arms

Достатъчно е да са се хванали за ръка нейде по сокаците Mr. Green Извън сета. Важното е ти да се подготвиш с килима и шампанското hahaha hahaha hahaha Килима за Ани, шампанското за теб Mr. Green
И ягоди за аблата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 475
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Уаааауууу тук щеше да я изяде Яманко  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 476
# 477
# 478
Лека нощ на всички, сладки сънища  Hug Hug Hug

# 479
Лека нощ, Наде  Hug Hug Hug

Пак ще се яде  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт