Отговори
# 585
Аз продължавам да не мърдам е само 0.100кг,но това не го броя пак съм 59.3
трябва да направя нещо по въпроса но какво незнам вече.Дай съвет.
И сега какво да правя вече не се сещам

# 586
оооооооо не знам мила  newsm78  ти имаш малко за сваляне и изхода е или пълен глад Sick но таикато ти хапваш ограничено което е добре само тренировки и наи вече такива със засилено потоотделяне

# 587
Мерси Манили  не искам да гладувам защото после си връщам всичко с лихвите а упражненията ги бях поспряла малко но май трябва пак да ги започна.

# 588
Е днес поиграх упражнения да видим утре дали ще ми остане време.

# 589
Е и дали са ми мръднали килцата де нали това е целта .

# 590
 Sad уффффф-аз почнах , скачах и незнам си какво още 25 минути и като нямаше никакви признаци на потене се отчаях,съответно ме домързя и край....сега кога ли пак ще реша да правя  newsm78

# 591

Е не се отчаиваи толкова бързо де то потенето не е задължително важното е мускулите да поработят.

# 592
Ей Манили, как ги ядеш тия грейпфрути  Sick
Направо ми се вгорчи живота  Mr. Green
Аз от вчера съм на японско чудо, но понеже съм огладняла в момента реших да изям един грейпфрут,че нали са най-диетични и съдържали някаква съставка която помагала при отслабнането и се реших ама това е ужасно  Shocked
Сега ще ми горчи до утре сигурно

# 593
Аз много ги обичам но им беля ципите.Иначе са много горчиви наистина.

# 594
Имаш предвид,че ядеш само месото им ли или това бялото по плода, защото аз него си го обелих ама  Sick и ми  #Crazy
Това определено не е моят плод Laughing Joy                                                                   

# 595
Да това имах предвид.Вземай си червен грейпфрут той определено е по хубав от белия.

# 596
Здравейте момичета Hug,аз не съм се разписвала скоро,ама имах доста работа тези дни.Като гледам вие бая сте пописали.Аз да се  Embarassed,че наруших диетата,но като ме нямаше по цял ден вкъщи и тичах насам-натам running,всички режими и гимнастики отидоха.Добрата новина е,че въпреки безразборното ми хранене килограмите не са се увеличили,но не са и намаляли smile3518.Чудя се от понеделник какво да започна newsm78 Японско чудо,точковата диета или тази на Яна(2в1),до тогава все ще реша newsm12
П.П Браво Манили smile3501,чусесни резултати.С тази упоритост съм сигурна,че ще видиш сметката на всички излишни килограми smile3521.

# 597
beb4e05, и аз белех ципата на грейпфрута,дори и на червиния,че наистина  #Crazy.но някъде четох/извинявай но не се сещам точно къде smihesorry/,че точно в тази ципа е веществото спомагашо отслабването Rolling Eyes.Започнах да ги ям с ципата и в началото Sick,ама после свикваш,то ти горчи през целия ден  и като ядеш следващия вече не усещаш така горчивината Mr. Green

# 598
Ради значи ще продължавам да ги ям, въпреки че  #Crazy
Аз по принцип съм на японско чудо, но само от вчера  Wink, затова не мога да дам резултати, след обяд много ми пригладнява /затова го ядох този грейпфрут/ Flutter
На няколко места четох, че може да се ядат плодове, на други , че не може, но мисля че грейпфрута е компромисен вариянт Joy
А и а комбинирам и лимонената диета / първи ден 1 лимон, втори 2 и т.н / а ще видим какво ще стане дано да имам успех baby_neutral
Ще се отчитам  Simple Smile

# 599
silver81,за лимоните не се бях сетила,страхотна идея newsm10,може и аз да ги включа в диетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт