Отговори
# 195

Л- карнитина го пия сутрин на гладно и преди тренировка, той помага за по-бързото изгаряне на мазнинките и затова малко повече се потиш от него Rolling Eyes На фитнес ходя през ден, което прави 3-4 пъти седмично ( но започнах от скоро де, надявам се до лятото да има резултати Laughing ) Л- карнитина е добър за това, 4е ако не ти помогне особено, поне няма да ти навреди  Peace

А по колко имам предвид като количество се пие.

# 196
На мен ми се струва,че мириша от него,все едно тая киселина ми се набива в кожата Confused
И аз сега пия и имам чувството, че потта ми започва да мирише по-специфично. Аз го пия от скоро 2 таблетки по 500мг 30-40 минути преди тренировка. В нетренировъчни дни не го пия,, макар да ума различни мнения по въпроса, но по принцип той има ефект, само като е съчетан с кардио.

# 197
момичета да уточним че л-карнетина се пие само ако се тренира интензивно по голямо количество  повече трениривки иначе в някои случаи е обратно  newsm03

# 198
кажете програма за тренировки които ходи на такива у дома не е съштото но ще опитам newsm17

# 199
кажете програма за тренировки които ходи на такива у дома не е съштото но ще опитам newsm17

Аз в къщи играя упражненията на С. Крауфорд има голям ефект от тях на фитнес немога да ходя няма кои да гледа бебчо.Ако искаш ще напиша от къде да си ги свалиш.

# 200
да  smile3525 благодаря

# 201
Ето от тук http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
аз имам видео касета сигурно от10 ина години но тези мисля че са същите.УСПЕХ.

# 202

Л- карнитина го пия сутрин на гладно и преди тренировка, той помага за по-бързото изгаряне на мазнинките и затова малко повече се потиш от него Rolling Eyes На фитнес ходя през ден, което прави 3-4 пъти седмично ( но започнах от скоро де, надявам се до лятото да има резултати Laughing ) Л- карнитина е добър за това, 4е ако не ти помогне особено, поне няма да ти навреди  Peace

А по колко имам предвид като количество се пие.

Пия по 500 мг- 2 пъти дневно, в дните които не тренирам само сутрин на гладно. Принципно до 4000 мг няма проблем да се взима, единственото което може да ти причини предозирането е стомашно растройство. Аз не съм усетила да ми се е променил "аромата" на потта, пък и след тренировка следва душ Wink Малко е спорен въпроса за това кокво точно е карнитина, не е съвсем аминокиселина, нито пък е точно хранителна добавка. По принцип си го има в организма, но е в много оскъдно количество. Съдържанание на л-карнититин има в дивеча,преживните животни, заешко, ракообразни, млечни продукти, гъби и във някои ядки- бадемите например. Той трябва да се приема по продължитело, 3 месеца за да има осезаем ефект.Така че след тях ще пиша за ефект Wink

# 203
Momicheta i az se prisaediniavam kam vas.
Otg dve sedmici pravia upragnenia vseki den i hodia na fitnes vednag sedmichno.
A za hraneneto ne iam meso.I nai kasno v 18h.
Kato celta mi ne e da svalia 2 kg. i da stegna dupeto malko:)

# 204
aventura и аз не успях с лентичките Thinking.Ако ти си ги уплашила с твоите 15кг/поне така се спомням,ако съм объркала извинявай  bouquet/,то тогава какво да кажа аз с мойте 27 smile3511.

# 205
manili,наистина тренирането вкъщи не е като в зала,ама аз съм си свалила тае-бо и скачам  261uu докато малката спи следобед,а вечерта съм я отделила за коремни преси.Ще я караме така докато не се появи отмяна в гледането на детето/току-виж до тогава съм свалила килограмите Laughing/

# 206
в старанието си да ви помогна и аз останах без лентичка саита им нешто не е наред момичета търсих и по други места но безуспешно newsm78

# 207
  • Бургас
относно линийките аз ви предлагам нещо далеч по- дискретно  Wink (показва само дните които сте на диета, без килограмите)

това е сайта http://metric.rodim.ru/other/humor.html, за съжаление обаче не можеш да си напишеш свой текст, а си длъжен да избереш руски израз.

# 208
и аз мисля така да го съчетая цялото терзание друг начин няма, имам и въженце за   animal085 ама място няма ще трябва да изхвърля някоя мебел  newsm28

# 209
хехехехех и аз така цял ден ги разглеждам наи накрая си направих такава по цял ден чета руски саитове но за сега само тук има

Общи условия

Активация на акаунт