Отговори
# 450
Ето от тук можеш да си свалиш и много други упражнения.
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

# 451
Manili аз бих ти препоръчала всеки път да се мериш на един и същи кантар, по едно и също време - приемрно сутрин на гладно, защото аз така се ошашках за 2 кила които се оказаха грешка Sick

# 452
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН AVENTURA!!!!!  love001 smile3525
          пожелавам ти ЗДРАВЕ, УПОРИТОСТ и КЪСМЕТ за да постигнеш всичко онова което искаш 
знам че трябва на един кантар ама искам да видя колко не мога да издържа до 23 март Confused

Последна редакция: пн, 06 мар 2006, 13:51 от manili

# 453
мерси beb4e05  bouquet
трябва да се прави нещо,че не искам на 28 г. да ми увиснат месцата Sick....а и 2 пъти съм рязана през целия корем по дължина и много трудно се събира това Sad...преди стана с мноооого работа-беше ми доста натоварено,ама сега в къщи.... Rolling Eyes
почвам да ходя полугола и да се поглеждам в огледалото през половин час... hahaha hahaha.....няма начин да не се мотивирам Joy

# 454
  • New Zealand
благодаря ви, моми4ета за пожеланията!  bouquetнавити ли сте да се пробваме за пореден път и на лунната диета? Rolling Eyes

# 455
оооо-задължително....аз съм ЗА твърдо...и дано този път не прегреша било и с 5 солетки... Praynig
успех Peace

# 456
Aventura,честит рожден ден и от мен  bouquet
евридика,beb4e05 се е включила преди мен ама нали бебка трябва да яде та се позабавих с отговора.Аз си свалих Basic Training Bootcamp-2-те части по 27мин..В началото правех по 15мин. и то с по-малко повторения,сега вече издържам цялата тренировка newsm44,но пак при някои от упражненията не правя всички повторения Embarassed
П.П и аз се включвам в лунатирането Joy

# 457
Не съм мръднала с килата smile3514Вече почнах да губя надежда,подмятам си ги с месеци едни и същи smile3511Но продължавам да се боря,няма как newsm17

# 458
  • New Zealand
Не съм мръднала с килата smile3514Вече почнах да губя надежда,подмятам си ги с месеци едни и същи smile3511Но продължавам да се боря,няма как newsm17
ти мина ли на плодове? защото аз от 2 дни съм само на плодове и съм отслабнала малко пове4е от 1 кило... Thinking

# 459
Защо се мъчите с тези плодове и зверски лунен глад newsm78. Аз за 6 дни нвд и 1 ден ввд свалих 2кг. Не съм спряла да ям и слабея. Ако искате примерно меню, само кажете Wink

# 460
Защо се мъчите с тези плодове и зверски лунен глад newsm78. Аз за 6 дни нвд и 1 ден ввд свалих 2кг. Не съм спряла да ям и слабея. Ако искате примерно меню, само кажете Wink

ми няма да е излишно да видим нещо...но с тия наште 15-18 кг за сваляне.... newsm78...е то е ясно,че няма да стане като с магическа пръчица,но все пак...

# 461
Никой не е казал, че ще бъде лесно Hug Аз ям много еднообразна храна, дано не ви омръзне, но има ефект.
Закуска:
1 грейпфрут
1ч. кафе без захар, но с малко мляко Embarassed
100гр. извара, с малко сирене, зехтин и подправки, за да не ви е много гадна, може и с накълцани домати
или
2 суп. л. овесени ядки заляти с прясно мляко, нискомаслено, разбира се
Обяд:
пържола със салата винаги, само ако са свършили пържолите си позволявам едно татарско кюфте
в 10 и в 16ч:
моркови, ябълка, кисело мляко, 2 сварени яйца. Не всички неща  Naughty само едно от тях
Вечеря:
задължително прясна салата, в повечето случаи зелева, или марули, може и шопска
печена риба
печено или варено месо
шунка /пак само един вид от изброените/
вечер обичам да си похапвам сирене и маслини.
Ами това е. Не се мъча с ленено семе, сусам и т.н. Но всичко си е до организъм.
Салатите ги подправям със зехтин и лимон.
Пожелавам на всички ви успех  bouquet

# 462
ти мина ли на плодове? защото аз от 2 дни съм само на плодове и съм отслабнала малко пове4е от 1 кило... Thinking
минах,но вече ме съмнява,че с тоя глад съвсем прецаквам нещата.Не искам да го мисля Cry

# 463
минах,но вече ме съмнява,че с тоя глад съвсем прецаквам нещата.Не искам да го мисля Cry
и аз мисля че е от глад организма свиква с това количество храна и се наглася към него.ПОвече движение му е майката май-аеробика,фитнес или каквото и да е.

# 464
  • New Zealand
добро утро, моми4ета! Simple Smileбързам да се от4ета тази сутрин Winkкакто знаете, в4ера бях рождени4ка/ако това е оправдание де/ и снощи малко понаруших плодовия режим и изядох 2 сарми Embarassedно въпреки това съм си запазила килограмите Laughingа в момента съм и на лунната диета, от която о4аквам минус 2 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт