Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 3

• 367 085
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 615
50% намаление и за тенджери WMF - първа, втора
Имам този тиган. Как мога да го почистя по-добре?

# 616
Изглеждат ми добре офертите, но сайтът надежден ли е? Обмислям сериозно иначе Simple Smile

# 617
estela,
Ако мислиш да поръчваш още съдове със Силарган, по-изгодно излиза направо да си вземеш от комплектите на промоция, а не да купуваш съдоветв един по един. Peace Simple Smile
Има комплекти от 3 части за по около 300 лв общо.
Аз съм за силаргана. От три години ползвам такава тенджера под налягане, а само тенджерата си я ползвам и като тиган. Никога нищо не е залепвало, лесно се мие. В същото време доста скъпи видове тигани станаха на петна, залепваха  и се наложи да ги изкарам от употреба. Мие се в съдомиялната и никак не се драска.

# 618
Изглеждат ми добре офертите, но сайтът надежден ли е? Обмислям сериозно иначе Simple Smile
Аз не съм поръчвала от сайта, но виждам че доставят със Спиди. Може да се избере наложен платеж и да се върне артикула до 7 дни. Бих поръчала ако сега трябваше да си купувам тенджери.

# 619
Момичета,може ли мнение за Silex?
Описанието е:
•Материал: ранфорсиран алуминий с твърди устойчиви минерали, с керамично незалепващо покритие, бакелитени дръжки
или
•Материал: екокерамика, устойчива на топлина, лесна за почистване, изработена от твърди минерали, бакелитена дръжка

Намерих ги на добра цена в един сайт и днес трябва да реша   bouquet

# 620
  • Пловдив
Аз не съм поръчвала от сайта, но виждам че доставят със Спиди. Може да се избере наложен платеж и да се върне артикула до 7 дни. Бих поръчала ако сега трябваше да си купувам тенджери.

Миналата година поръчах сета от първия линк през този сайт и всичко беше коректно.
Пред спиди доставчика отворих кашона, за да се уверя, че стъклените капаци са здрави.
За тенджерите съм писала няколко пъти досега, доволна съм.

# 621
  • Berlin
А незалепващи ли са? Това се очертава да ми е много важно. Laughing

# 622
  • Пловдив
А незалепващи ли са? Това се очертава да ми е много важно. Laughing

Въпроса ти към мен ли е?
Ако да- не, тенджерите не са незалепващи, от Cromargan® неръждаема стомана 18/10 са и няма как да не залепват.

# 623
  • Berlin
Да, благодаря.

# 624
А как ги почистване тиганите с покритие да попитам пак. Върти ми се в главата да съм чела за сода, но дали така да бешеее  Rolling Eyes

# 625
Миналата година поръчах сета от първия линк през този сайт и всичко беше коректно.
Пред спиди доставчика отворих кашона, за да се уверя, че стъклените капаци са здрави.
За тенджерите съм писала няколко пъти досега, доволна съм.
Поръчах за подарък на майка ми първия комплект от 4-те части. Бяха много бързи, платих доставка 7,70 лв., отворих пред куриера, но на практика вътре са много добре защитени и подредени и няма как да се счупят капаците, но все пак пратката се води и чуплива, така че не се притеснявайте, всичко е наред. Peace Надявам се да остане доволна.

# 626
Значи ли, че редовно правят такива промоции? Аз в момента няма да купувам тенджери, но след известно време.

# 627
карамелена, нямам представа, може би portokalche трябва да каже дали миналата година ги е взела пак на половин цена, мисля, че и нейните са същите.  Определено си заслужават! Peace

# 628
  • Пловдив
И аз ги взех на същата цена. Не съм следила обаче дали редовно правят тази промоция.

# 629
  • София
Вчера покрай Черния петък се сдобих с тиган на WMF Cromargan с керамично покритие на добра цена.

Голямо чудене беше дали да е този или един още по-намален, пак Cromargan но без покритие. Другият без покритието беше по-дебел и тежък и вдъхваше повече доверие, но взех този, защото съобразих, че ще го ползвам за всичко, включително за палачинки.

Сега обаче пак се размислих и реших да питам със закъснение компетентните форумки доколко е добър изборът ми от гледна точка на безвредност.

Общи условия

Активация на акаунт