Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
днес отново бях в манипулационната,инжекция само в корема.Взеха ми кръв, за което заплатих 36 лв.(мисля,че за пълна кръвна картина,защото ме искаха гладна и жадна). Утре ще ходя на консултация с анестезиолог - 30 лв. Сряда в 7 и 30 да съм там за пункция.Предната вечер да се храня до 18 часа,да пия течности до 00 часа и гладна,жадна да отивам в сряда сутрин.Да нямам лак на ноктите,грим ,парфюм,крем, нищо да нямам по себе си.Всичко толкова страшно взе да ми изглежа.За лапароскопията ми нямаше такава суетня.Както и да е, то да е успешно всичко...
Ааа, забравих ,тази вечер точно в 21:30 да си сложа 2 инжекции в корема и после много да се пазя от натоварване.
Мога да обобщя, че от началото на стимулацията до пункцията 12 дни, само 3 дни не съм ходила до Селена(или 12-3=9  Laughing, 9 дни съм ходила всяка сутрин).Много трудно ми беше да го съчетавам с работата, но поне от утре съм отпуска.
Късмет на всички!Пишете какво се случва с вас,моля.Така сякаш си говоря сама  Joy

# 136
  • Пловдив
За парфюмите и миризмите е много важно. Вечерта тоалета с бебешки сапун а сутринта само с вода. Всякакви миризми влияят отрицателно на яйцеклетките, а после това и на трансфера се спазва заради ембрионите. Успех, няма нищо страшно. Приеми го, че отиваш на хотел да си поспиш малко Simple Smile  нищо няма да усетиш, а и важни са положителните резултати Simple Smile

# 137
# 138
  • Пловдив
Уф, по - добре вече, но днес направо неможех да си намеря място на моменти, много ме болеше  Hug

# 139
mir4o86 , защо ходеше почти всеки ден до клиниката, за да ти бият инжекциите или за прегледи. Аз не съм от Пловдив и ми е интересно дали няма да се налага да съм и аз всеки ден там.
Успех на пункцията!

# 140
krassi14, само първите 3 дни не се налага да се ходи в болницата. След това почти всеки ден ти взимат кръв и всеки ден те преглеждат.

# 141
krassi14, само първите 3 дни не се налага да се ходи в болницата. След това почти всеки ден ти взимат кръв и всеки ден те преглеждат.
Щом се налага ще ходя , ако трябва и всеки ден  Wink, важното е да се получат нещата и на финал всички ние да имаме положителни резултати и едни хубави и здрави бебета!

# 142
Леле , Мирчо , браво на теб и благодаря за подробното описание на цялата процедура.Така наистина човек добива по=ясна представа Simple Smile Успех!

# 143
mir4o86 , защо ходеше почти всеки ден до клиниката, за да ти бият инжекциите или за прегледи. Аз не съм от Пловдив и ми е интересно дали няма да се налага да съм и аз всеки ден там.
Успех на пункцията!
Аз също не съм от Пловдив и предварително казах,че искам да си взема инжекциите.Те ми даваха точно толкова,до следващото ми ходене.Две от пътуванията бяха за преглед при Минев,2 за взимане на кръв,едно (днес)за анестезиолог и другите вече не помня.Можеше да са по-малко пътуванията ако им бях казала,че не съм от града и примерно ако ме искат да ходя гладна и жадна да ме предупредят от предния път.Предупреди ги предварително да си направите план за посещенията,защото стават някакви дребни разминавания.Ето вчера отидох в 8,казаха ми че до пункцията трябва да мина анестезиолог,който работи между 11 и 13.Не можех да остана,не бях предупредила на работата и днес хайде пак. Simple Smile
Успех и на теб!

# 144
Леле , Мирчо , браво на теб и благодаря за подробното описание на цялата процедура.Така наистина човек добива по=ясна представа Simple Smile Успех!

Embarassed Изчервих се Simple Smile
Ами реших да пиша това,което самата аз търсех из форумите и имах нужда от информация за всичко.Благодаря за похвалата.
Поздрав!

# 145
И така днес минах анестезиолог, анкета за това какви заболявания имаш и си имал,опериран ли си ,имаш ли алергии и такива работи.(30лв)
Утре, ясно, ще ходя natural за пункцията, но пък ще си измия зъбите  Joy .
Притеснявам се не за себе си, а за това какво се крие в моите 4 фоликула. Ух, това напрежение е така мъчително.
Имам въпросче. Всичко е наред и имам N на брой яйцеклетки и се оплождат и се делят и всичко...по мед и масло.Кога ще е трансфера ? След 2 или 5 дни след пункцията?
Дано на всички ни да мине по мед и масло.
Чао за сега

# 146
 :pray:kasmet utre i spoko

# 147
  • Пловдив
mir4o успех утре  Hug

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт