Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 542
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Eeee smatche много мило, че не ни забравяте....  Hug Hug Hug Hug
Чета ви редовно, ако мога споделям, но и времето ми е ограничено... Сега прочитам и бързичко сядам да ви пиша, докато спят моите дяволчета Mr. Green При нас - много весело... Вече сме на 1.8м и белите са ни Големи Crazy Crazy Мама откача, чака с нетърпение Тати и така... Здрави сме, ... и много щастливи  Grinning Grinning ...нещото, което пожелавам на всички очакващи Чудото А времетооо... направо отлита като миг
Късмет момичета и дано да успея да съм ви в помощ тук. Моля се за вас и вярвам, че на всеки му стои и чака късмета някъде там...

# 271

Момичета , извинявам се че нахлувам така  ( и за спама също... ) . Колко струва едно раждане в Селена в момента ???  newsm78
  Благодаря предварително !!!   bouquet
сигурно вече си родила....ама секционо е 1290 лева и си заслужава всяка стотинка

Привет на всички момичета и пожелавам успех.
Сега трябва да бягам,че малкото "зверче" е на 6 месеца и току що се събуди

# 272

Момичета , извинявам се че нахлувам така  ( и за спама също... ) . Колко струва едно раждане в Селена в момента ???  newsm78
  Благодаря предварително !!!   bouquet
сигурно вече си родила....ама секционо е 1290 лева и си заслужава всяка стотинка

Привет на всички момичета и пожелавам успех.
Сега трябва да бягам,че малкото "зверче" е на 6 месеца и току що се събуди

Благодаря !!!  Hug  bouquet

# 273
Здравейте момичета, как сте, малко ни е позамряла темичката, но това е от хубавия отпускарски сезон предполагам. Искам да попитам някоя дали знае как ще почива д-р Минев септември месец, въобще имате ли някаква информация.Предстоят ми процедури и искам да си планирам отпуската.
Благодаря на ви предварително. Hug

# 274
Здравейте момичета, как сте, малко ни е позамряла темичката, но това е от хубавия отпускарски сезон предполагам. Искам да попитам някоя дали знае как ще почива д-р Минев септември месец, въобще имате ли някаква информация.Предстоят ми процедури и искам да си планирам отпуската.
Благодаря на ви предварително. Hug

Най-добре звъни попитай в клиниката Simple Smile

# 275
Здравейте,
може ли някой да ми каже каква е цената на трансфер на замръзени ембриони в селена?

# 276
Здравейте,
може ли някой да ми каже каква е цената на трансфер на замръзени ембриони в селена?

Здравей,  Simple Smile
Февруари беше 1500 лв доколкото си спомням......

# 277
Здравейте,

Здравей,  Simple Smile
Благодаря ти за инфото. дано всичко  мине наред

# 278
Здравейте,

Здравей,  Simple Smile

Hug Успех!

# 279
Здравейте,

Здравей,  Simple Smile
Дано да има успех първият опит приключи с изтекли  води в 25 седмица и предизвикано раждане дано вторият имам късмет а и сумата си я бива 1500лв. Успех на всички мамиии
ю

Hug Успех!

# 280
Здравейте момичета, как сте Simple Smile
Ние започнахме подготовката за замразения трансфер, но доктора не харесва лигавицата нещо и може да отложим трансфера. Изпих един тон с хапчета, а тя се инати. Имали ли сте такива проблеми и колко би трябвало да е лигавицата за да е успешен трансфера.
Успех на всички на които предстоят процедури и на всички много положителни тестове  Praynig

# 281
Здравейте момичета, как сте Simple Smile
Ние започнахме подготовката за замразения трансфер, но доктора не харесва лигавицата нещо и може да отложим трансфера. Изпих един тон с хапчета, а тя се инати. Имали ли сте такива проблеми и колко би трябвало да е лигавицата за да е успешен трансфера.
Успех на всички на които предстоят процедури и на всички много положителни тестове  Praynig

При кой лекар си? Доколокото знам държът да е над 8

# 282
При д-р Минев, лигавицата до 13 ден е 8,5.

# 283
malko e 8.5

# 284
malko e 8.5

И доктора така каза Cry , утре ще имам още един преглед и ако не е нараснала ще се моля всичко да е наред следващия месец.

Общи условия

Активация на акаунт