Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета, как сте Simple Smile
Ние започнахме подготовката за замразения трансфер, но доктора не харесва лигавицата нещо и може да отложим трансфера. Изпих един тон с хапчета, а тя се инати. Имали ли сте такива проблеми и колко би трябвало да е лигавицата за да е успешен трансфера.
Успех на всички на които предстоят процедури и на всички много положителни тестове  Praynig

Здравей,  Simple Smile
Аз бях с проблемна лигавица. Стигаше до 7,8-8 и това е....При д-р Ставрев съм. 2-3 пъти сме спирали преди трансфера - започвам хапчетата, лоша лигавица, няма трансфер....Дори си мисля, че първият ми опит точно заради лигавицата не ми се получи... Thinking
Слушай доктора, той знае... Peace
Колкото и да е разочароващо, по-добре да спреш един месец да изчакаш  - отколкото да имаш надежда 12 дни и нищо.....УСПЕХ!!! Heart Eyes

# 286
Rummmy , вие при каква дебелина на лигавицата  направихте трансфера и на кой ден от цикъла? Ако ти е удобно да споделиш де.

# 287
При д-р Минев, лигавицата до 13 ден е 8,5.
malko e 8.5

И доктора така каза Cry , утре ще имам още един преглед и ако не е нараснала ще се моля всичко да е наред следващия месец.
Дано нарасне стискам палци Praynig

# 288
  • Пловдив
Освен дебелината на лигавицата има значение и самата структура. Питайте подробно какво вижда доктора. Иначе аз имам приятелка, която милата се мъчи вече повече от половин година и не става и не става. Какво ли не опитват.......Много е сложно. Търпение, колкото и да е трудно. И късмет.  Hug

# 289
Зареждам се с огромно търпение и вярвам, че като не е този месец ще е следващия, ще си ги прибера на топло ембриончетата и ще имам прекрасни деца  Praynig.

# 290
Здравейте момичета, как сте Simple Smile
Ние започнахме подготовката за замразения трансфер, но доктора не харесва лигавицата нещо и може да отложим трансфера. Изпих един тон с хапчета, а тя се инати. Имали ли сте такива проблеми и колко би трябвало да е лигавицата за да е успешен трансфера.
Успех на всички на които предстоят процедури и на всички много положителни тестове  Praynig
Аз също съм отложена за следващия месец, дано стане. Предния път пак отлагахме и накрая имаше трансфер при тънка лигавица, но явно доктора е преценил успеха Simple Smile

# 291
Rummmy , вие при каква дебелина на лигавицата  направихте трансфера и на кой ден от цикъла? Ако ти е удобно да споделиш де.

Няма проблем да ти кажа, но паметта ми не е от най-добрите... Mr. Green
До колкото си спомням лигавицата винаги ми е била около 8....8,5 да е била най-много....но д-р Ставрев не е от най-разговорливите и не ми каза колко е. Само сутринта на прегледа каза "Действаме" и аз бях супер щастлива и не го питах колко е....А трансфера ми беше на 17 ден, ембрионите ми бяха замразени на трети ден....върнаха ми три и едно бонбонче се захвана  Grinning Heart Eyes
Ако има нещо питай, ако мога ще помагам.....Стискам палци и не се притеснявай - Господ знае кога!
 Hug

# 292
Здравейте момичета,
бях на преглед, лигавицата е пораснала малко, но доктора каза, че е на границата.Така че няма да има трансфер този цикъл Cry. Другия месец съм пак на стартова позиция и дано ми е на късмет Praynig
Успех на всички Hug

# 293
Здравейте!Искам да ви попитам,колко време ви държат в клиниката в деня на трансфера?Предстой ми замразен трансфер, и искам да знам.Благодаря ви предварително Hug

# 294
Здравейте!Искам да ви попитам,колко време ви държат в клиниката в деня на трансфера?Предстой ми замразен трансфер, и искам да знам.Благодаря ви предварително Hug

Здравей   Grinning
Мен за трансфера ме извикаха сутринта в 8. Но трансферът ми беше около 10 часа. И трябва да НЕ си чишкала. Simple Smile После лежах около 3-4 часа и си ме пуснаха  Simple Smile
Успех!

# 295

Здравей   Grinning
Мен за трансфера ме извикаха сутринта в 8. Но трансферът ми беше около 10 часа. И трябва да НЕ си чишкала. Simple Smile После лежах около 3-4 часа и си ме пуснаха  Simple Smile
Успех!

Благодаря за бързият отговор Simple SmileПонеже пред каинета на Ставрев онзи ден двве жени разговаряха,и едната каза че е стояла от 8.00 ч. сутринта до 16.30 ч. следобяд.Ии ми стана малко странно,че са я държали цял ден там.

# 296
  • UK

Здравей   Grinning
Успех!

Благодаря за бързият отговор Simple SmileПонеже пред каинета на Ставрев онзи ден двве жени разговаряха,и едната каза че е стояла от 8.00 ч. сутринта до 16.30 ч. следобяд.Ии ми стана малко странно,че са я държали цял ден там.

Горе-долу и аз бях за толкова време, отидох сутринта, а доста по-късно ми бе ЗЕТ-а Crazy Времето е без значение, по-важен е крайният резултат Peace Успех на всички! Hug

# 297
  • Plovdiv, Bulgaria
здр-те дами,искам да ви попитам,направиха ми лапароскопия и док каза че можем да започнем с процедурите за инвитро като ми дойде,моля споделете вие след колко време започнахте,от лапароскопията,чудя се дали да исчакам един месец или не,моля за съвет иначе се чувствам добре само коремчето ми е малко надуто

# 298
Мариана, мисля, че само доктора ти може да прецени кога си готова да започнеш... До колкото си спомням, периода беше около 2 цикъла след лапарото, но всичко е много индивидуално.... Късмет и търпение в борбата..

# 299
Има сайт доктор Здравко Минев
http://www.drminev.com/
и форум ,където да се задават въпроси към него
http://www.drminev.com/forum/

Общи условия

Активация на акаунт