Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, искам да ви попитам според вас колко време е хубаво да се почива след неуспешен инвитро опит? Моя първи опит беше в друга клиника и сега се насочих към Селена.

# 301
  • UK
Здравейте момичета, искам да ви попитам според вас колко време е хубаво да се почива след неуспешен инвитро опит? Моя първи опит беше в друга клиника и сега се насочих към Селена.
Индивидуално е и най-добре е лекаря, който те поема в клиниката, да ти отговори на въпроса Peace

# 302
Зравеите и от мен.Много време не съм писала в темата но редовно  ви следя.Бременна съм в 31 седмица с близнаци.При д р Ставрев съм в клиника селена.Ще раждам секцио в клиника Селена.Ако има мами които са ражда ли в тая клиника със секцио ако може да ми пишат имам доста въпроси покраи самото раждане.Мн ви благодаря предварително.

# 303
  • Пловдив
Прочети темата за болницата в Здравния справочник. Там почти само това се обсъжда, раждането: нормално, секцио, упойки.....всичко.  Hug

Темата.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 15:35 от razel_dazel

# 304
Здравейте, момичета. Имам нужда от вашата помощ. Имам 5 неуспешни бременности, от които на две се е налагало кюретиране, а другите три съм се изчиствала сама. просто изкървявам и нещата приключват (в ранните седмици е това). Поради тази причина станах пациентка на репродуктивна клиника , където направихме всички изследвания, които ми назначиха (разширена спермограма, ЦС, хистероскопия, биопсия, генетични, имунологични, тромбофилия, крос мач тест..........). Всички са наред и са в границите. Но поредната ми бременност отново приключи. Започвам да се отчайвам, а най-много ме мъчи това, че д-ра не обяснява нищо. Искам да направя една консултация в клиника "Селена". За това ми е нужна вашата помощ - към кой лекар да се насоча и колко време се чака за първичен преглед?

# 305
kriss_and, здравей. За първичен преглед не се чака много - 1-2 седмици. Аз лично съм при д-р Ставрев и съм доволна. Много от момичетата са при д-р Минев и д-р Матев и те са доволни. Д-р Ставрев не говори много, което мен на моменти ме изнервя, но пък знае какво прави и съм се оставила в ръцете му.

# 306
kriss_and, здравей. За първичен преглед не се чака много - 1-2 седмици. Аз лично съм при д-р Ставрев и съм доволна. Много от момичетата са при д-р Минев и д-р Матев и те са доволни. Д-р Ставрев не говори много, което мен на моменти ме изнервя, но пък знае какво прави и съм се оставила в ръцете му.

Благодаря много. Като се обадя за час трябва ли да конкретизирам лекаря, при когото желая да запазя час?

# 307
kriss_and, конкретизираш, да. Обаждаш се и казваш за кой лекар искаш час. Ако искаш изчакай и за други мнения или прочети теми на зад, за да решиш при кой лекар да отидеш. Успех!

# 308
kriss_and, конкретизираш, да. Обаждаш се и казваш за кой лекар искаш час. Ако искаш изчакай и за други мнения или прочети теми на зад, за да решиш при кой лекар да отидеш. Успех!

А дали ще ни признаят изследванията, които сме правили в другата клиника? Всички са правени в периода 2013-2014 год.

# 309
За изследванията не знам. Сигурно зависи къде си ги правила. На всички въпроси ще си отговориш, след като отидеш при лекаря.

# 310
  • Пловдив
kriss_and, при условие, че спонтанно забременяваш и изследванията са наред, може би има някаква друга причина. Огледали ли са внимателно маточната кухина. Четох последно във форума на д-р Минев, че субсептум на матката може да бъде една от причините ембрионите да спират развитието. По принцип признават изследванията, ако за нещо се съмняват, назначават нови. Д-р Матев и д-р Минев си водят досиета, като описват всеки преглед. Това е облекчение, защото преди все трябваше да обяснявам какво е било предния път. Определено д-р Минев обяснява много и подробно за всичко което питаш, но и това е относително. Ако го хванеш в много натоварен момент и той си спестява приказките, но пък с лична уговорка преглежда и в събота и в неделя, когато е относително по-спокойно. Но той пък често отсъства в чужбина, за конгреси, семинари, обучения.......Късмет.  Hug

# 311
kriss_and, при условие, че спонтанно забременяваш и изследванията са наред, може би има някаква друга причина. Огледали ли са внимателно маточната кухина. Четох последно във форума на д-р Минев, че субсептум на матката може да бъде една от причините ембрионите да спират развитието. По принцип признават изследванията, ако за нещо се съмняват, назначават нови. Д-р Матев и д-р Минев си водят досиета, като описват всеки преглед. Това е облекчение, защото преди все трябваше да обяснявам какво е било предния път. Определено д-р Минев обяснява много и подробно за всичко което питаш, но и това е относително. Ако го хванеш в много натоварен момент и той си спестява приказките, но пък с лична уговорка преглежда и в събота и в неделя, когато е относително по-спокойно. Но той пък често отсъства в чужбина, за конгреси, семинари, обучения.......Късмет.  Hug

Запазих си час за Минев за следващата сряда. Някаква специална манипулация ли е огледа на маточната кухина?

# 312
  • Пловдив
Не, не е нищо специално. Прегледът е с вагинален ехограф, но той често вижда неща, които колегите му пропускат или просто не им отдават значение. Полипът на зълва ми, все софийски светила, от различни болници, не го видяха.Така, че кой какво вижда с ехографа за мен все още си остава загадка.  Thinking

# 313
Не, не е нищо специално. Прегледът е с вагинален ехограф, но той често вижда неща, които колегите му пропускат или просто не им отдават значение. Полипът на зълва ми, все софийски светила, от различни болници, не го видяха.Така, че кой какво вижда с ехографа за мен все още си остава загадка.  Thinking

На мен ми махаха полип с хистероскопия

# 314
  • Пловдив
Запис. Подадохме документи за фонда от Селена. Избрах си Д-р Ставрев. При нас е мн тежък мъжки фактор. Успех момичета

Общи условия

Активация на акаунт