Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен. Мина първият преглед, избрахме д-р Ставрев. В събота бях отново в клиниката ( 2-ри ден от цукъл) за дам кръв за имунология. Сега на 11- ден от м. съм на цветна снимка. Имам обаче едно голямо притеснение. На първият преглед при микробиологията ми излезнаха - Enterobacter бактерии. Сега трябва да направя ново изследване и ако е чисто, ще направим цветната снимка, но ако не е? Лошото е, че не съм от Пловдив, ще пътувам 3 часа и като отида там има опасност и да ме върнат?
Не можеш ли да си направих микробиологията в града, от който си? Така ще знаеш резултата и няма да се разкарваш до Пловдив, ако не е чиста.

Зареди почивните дни не знам дали ще успеем Sad Утре имам записан час и да видим. Не ми искаше да отлагаме с още един месец, но не зависи от нас Simple Smile

# 586
Здравейте и от мен. Мина първият преглед, избрахме д-р Ставрев. В събота бях отново в клиниката ( 2-ри ден от цукъл) за дам кръв за имунология. Сега на 11- ден от м. съм на цветна снимка. Имам обаче едно голямо притеснение. На първият преглед при микробиологията ми излезнаха - Enterobacter бактерии. Сега трябва да направя ново изследване и ако е чисто, ще направим цветната снимка, но ако не е? Лошото е, че не съм от Пловдив, ще пътувам 3 часа и като отида там има опасност и да ме върнат?
Не можеш ли да си направих микробиологията в града, от който си? Така ще знаеш резултата и няма да се разкарваш до Пловдив, ако не е чиста.

Зареди почивните дни не знам дали ще успеем Sad Утре имам записан час и да видим. Не ми искаше да отлагаме с още един месец, но не зависи от нас Simple Smile
Здравей те,аз правя подготовка за инвитро при д-р Минев.
По предписание на доки пих Оргаметрил -15 дни по 3 хапчета на ден.Сега чакам да ми дойде и ще правя цветна снимка на тръбите.Някой знае ли след колко време ти идва МЦ след Оргаметрила и правил ли е ЦС с упойка.Благодаря предварително.Чувствам се малко притеснена ooooh!

# 587
За Оргаметрила незная никога не съм пила но ЦС правих с упока само че при др Матев те се заместват с Минев, спокойно не се притеснявай нищо няма да усетиш сутринта ти вземт кръв за ПКК и ти слагат абокат след това анестезиолога(на мен той ми сложи абоката страхотен е) ти слага упойката и докато си приказвате си заспала и се събуждаш в стаята. Ще лежиш 2 часа през това време ще ти донесът диск и резултати от снимката и те пускат да си ходиш минаваш през док да ти каже каво следва и така. Успех! 

# 588
Момичета, вземете си фактури от Селена. Община Пловдив дава по хиляда лева на семейство, само ако имате фактури.

# 589
Момичета, вземете си фактури от Селена. Община Пловдив дава по хиляда лева на семейство, само ако имате фактури.
за какво дава по 1000 лв. община Пловдив

# 590
Общината дава помощ от 1000 лв. срещу представени фактури. Обърнете се към отдел Здравеопазване те ще Ви кажат какви точно документи да приготвите.

# 591
Ако някой има повече инфо за тези 1000лв. и за фактурите нека сподели аз това за първи път го чувам.

# 592
Ако някой има повече инфо за тези 1000лв. и за фактурите нека сподели аз това за първи път го чувам.

http://www.plovdiv.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA … 0%B8%D1%86%D0%B8/

# 593
За Оргаметрила незная никога не съм пила но ЦС правих с упока само че при др Матев те се заместват с Минев, спокойно не се притеснявай нищо няма да усетиш сутринта ти вземт кръв за ПКК и ти слагат абокат след това анестезиолога(на мен той ми сложи абоката страхотен е) ти слага упойката и докато си приказвате си заспала и се събуждаш в стаята. Ще лежиш 2 часа през това време ще ти донесът диск и резултати от снимката и те пускат да си ходиш минаваш през док да ти каже каво следва и така. Успех! 
Благодаря ти за отговора. Simple Smile

# 594
Може ли да ми разчетете тези изследвания: АNA/анти-нуклеарни антитела: резултат-1.190 рефер.гр.<1.0 отриц. 1-1.2 сива зона >1.2положителен. ACL IgMрезул,-4.541 реф.ст <10отриц >10полож. ACL IgG рез-10.113 реф.ст-<10отриц >10полож. Ab2GP igM рез-1.273<10отриц.>10полож. Ab2GP IgG рез-1.242 реф.ст-<10отриц.>10полож. aPT ab IgMрезул.-2.282 реф.ст-<10. aPT ab IgGрезулт.-5.815 реф.ст-<10.благодаря предварително

# 595
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,бихте ли ми казали колко струва ЗЕТ,предстои ми такъв колко пари да си приготвя горе долу

# 596
Момичета,бихте ли ми казали колко струва ЗЕТ,предстои ми такъв колко пари да си приготвя горе долу

В Щерев ноември месец ми излезе 535лв(размразяване на ембриони и трансфер)+около 60лв лекарства.Успех!

# 597
  • Plovdiv, Bulgaria
А дали може да си прехвърля  замразените емриони в друга клиника и там да ми направят трансфера? newsm78

# 598
ЗЕТ е 1500 лв+ подготовката приблизително 2 хил.лв. По принцип не се прехвърлят ембриони, как ще им осигуриш същата среда и показатели по време на пътуването?

# 599
  • Plovdiv, Bulgaria
Нямам представа затова и питам дали може да се направи?Благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт