Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!Може ли да ми кажете на тези дето са си самофинансирали процедурите колко им излезна горе долу опита?

# 571
На мен Минев ми каза, да приготвим 6 300 лв.  Rolling Eyes

# 572
Най- добре говори с лекуващия доктор, а иначе на мен Минев ми каза около 5000 - 5800лв.

# 573
Здравейте , да попитам кога се носи и на кой се дава заповедта от фонда?Че това нещо не ми е много ясно

# 574
Благодаря момичета.

# 575
Аз моята я дадох при започване на стимулацията на акушерките в манипулационната на 3 ет.
Иначе естествено бях уведомила доктора предварително, че сме по фонда.

# 576
Заповедта се носи при започване на стимулацията, на мен ми я преснимаха, оригинала си е в мен. При мен опита излезе 4600 лв. И доктора ми каза преди започване, че ще ми трябват още около 1000лв (за изследвания и терапия преди  и след транфера). Всичко зависи от това как ще се реагира на стимулацията и най - вече дали е точната и правилната за теб. Simple Smile

# 577
Заповедта се носи при започване на стимулацията, на мен ми я преснимаха, оригинала си е в мен. При мен опита излезе 4600 лв. И доктора ми каза преди започване, че ще ми трябват още около 1000лв (за изследвания и терапия преди  и след транфера). Всичко зависи от това как ще се реагира на стимулацията и най - вече дали е точната и правилната за теб. Simple Smile
А как разбират коя е правилната стимулация  за теб? На принципа проба- грешка ли Crazy

# 578
Здравейте и от мен. Мина първият преглед, избрахме д-р Ставрев. В събота бях отново в клиниката ( 2-ри ден от цукъл) за дам кръв за имунология. Сега на 11- ден от м. съм на цветна снимка. Имам обаче едно голямо притеснение. На първият преглед при микробиологията ми излезнаха - Enterobacter бактерии. Сега трябва да направя ново изследване и ако е чисто, ще направим цветната снимка, но ако не е? Лошото е, че не съм от Пловдив, ще пътувам 3 часа и като отида там има опасност и да ме върнат?

# 579
Здравейте и от мен. Мина първият преглед, избрахме д-р Ставрев. В събота бях отново в клиниката ( 2-ри ден от цукъл) за дам кръв за имунология.
Има ли значение имунологията в кой ден от цикъла се прави ? На мен Минев нищо такова не ми каза,а ми предстои следващата седмица и аз да я правя Blush Rolling Eyes

# 580
  • Пловдив
За имунологичните няма значение деня на цикъла. Само провери ако ще правиш хормони на щитовидната жлеза, особено за TSH трябва да си гладна и жадна и без да си пила кафе.

# 581
Да,да,за хормоните знам.Изненадах се за имунологичните,че HrisAni е посочила деня от цикъла,та за това попитах  Blush
razel_dazel , благодаря  Hug

# 582
А как разбират коя е правилната стимулация  за теб? На принципа проба- грешка ли Crazy
По принцип не трябва да е проба- грешка,но в повечето случай е така.
 В пълния пакет имунологични изследвания влизат и хормоните на щитовидната жлеза, пусках ги ноември 14-та . Струваха 350 лева. Wink

# 583
Не знам със сигурност, колко струва само - финансиран опит. Аз съм по фонда и до момента сме доплатили поне 5000лв. отделно от това. От друг град съм, но имах къде да остана докато трае стимулацията, т.е. не съм давала пари за нощувки.

# 584
Здравейте и от мен. Мина първият преглед, избрахме д-р Ставрев. В събота бях отново в клиниката ( 2-ри ден от цукъл) за дам кръв за имунология. Сега на 11- ден от м. съм на цветна снимка. Имам обаче едно голямо притеснение. На първият преглед при микробиологията ми излезнаха - Enterobacter бактерии. Сега трябва да направя ново изследване и ако е чисто, ще направим цветната снимка, но ако не е? Лошото е, че не съм от Пловдив, ще пътувам 3 часа и като отида там има опасност и да ме върнат?
Не можеш ли да си направих микробиологията в града, от който си? Така ще знаеш резултата и няма да се разкарваш до Пловдив, ако не е чиста.

Общи условия

Активация на акаунт