Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичето от регистратурата ми каза като са готови и другите изследвания но ако има някой от хормоните който е завишен и има нужда от коригиране?

# 556
Ами отиваш при доктора и той казва какво ще  се прави. Simple Smile Предполагам,че има имаш съмнения за някой от тях.Обади се и помоли момичетата да ти пуснат готовите изследвания по емайл, за да си ги разгледаш Simple Smile

# 557
Добре много благодаря

# 558
  • Пловдив
Защо не си искате талонче за онлайн проверка.  Rolling Eyes Много по-лесно е. През сайта на болницата и дори през сайта на д-р Минев има такава опция.  Peace

# 559
Защо не си искате талонче за онлайн проверка.  Rolling Eyes Много по-лесно е. През сайта на болницата и дори през сайта на д-р Минев има такава опция.  Peace
Как направо през сайта? Не трябва ли преди това да са ти дали потр. име и парола?

# 560
  • Пловдив
 Имено. Като ти дадат талонче за онлайн проверка на него са написани потребителското име и парлата. Без талон не става. Не знам защо не дават на всеки ами чакат пациентът да си поиска такъв талон.

# 561
Даа, днес вече като поисках, ми дадоха Simple Smile Благодаря.

# 562
  • Plovdiv, Bulgaria
Здр-те,момичета,имам няколко въпроса.Някоя от вас правила ли е надраскване на матката ,тоест изстъргване на клетки наречени леи и въобще правят ли такава процедура в Селена?Слагат ли лепило за да ни залепят ембрионите при трансфера?правят ли трансфера и на непълен мехур,защото ми е болезнено и съм по чувствителна?фонда колко ембрио траснфера поема ,само един ли и ако трябва да се плаща колко струва има ли значение цената 1 или 2 ембриона да се слагат?Някой получавал ли е запек от медикаментите или инджекцииите Фраксипарин? newsm78 ooooh!Моля дайте мнението си ако обичате,благодаря предварително и успех на всички  момичета

# 563
Здравейте момичета,
моля за малко инфо. Ще подаваме документи във фонда за втори път, след като вече веднъж ни одобриха, но не използвах заповедтта тъй като правихме ЗЕТ и сега съм щастлива мама на момченце. Въпросът ми е дали наново да правим всички изследвания/с женски фактор сме/ или само декларацияче няма промяна в обстоятелствата. Благодаря предварително!
П.С.Преди време бях ходила в Селената и ми казаха,че искат Спермограма и FSH.

# 564
Здравейте и успех на всички .Сега, имаме  лекарства които са останали и ,ако имате познати нуждаещи се може да им кажете -това са лекарства от преди забременяването ,но понеже не знам в коя тема да ги пусна та за това тук
клостилбегит -6 таблетки
мовалис -14 таблетки
преднизолон кортико -36 таблетки
доксициклин- 6 таблетки
дуфастон -24
климара -3 пластир
утрогестан 17
фемара 14
не се продават,подаряват се .На когото са нужни да се свърже на лични

# 565
Тези вече са обещани:дуфастона, климарата и утрогестана

# 566
доксициклина и мовалиса и тези са обещани

# 567
и тези заминават ,фемарата, преднизолон

# 568
Здравейте момичета,
моля за малко инфо. Ще подаваме документи във фонда за втори път, след като вече веднъж ни одобриха, но не използвах заповедтта тъй като правихме ЗЕТ и сега съм щастлива мама на момченце. Въпросът ми е дали наново да правим всички изследвания/с женски фактор сме/ или само декларацияче няма промяна в обстоятелствата. Благодаря предварително!
П.С.Преди време бях ходила в Селената и ми казаха,че искат Спермограма и FSH.

Не ти ли пазят заповедта? До колкото знам, ако не я използваш, както в твоя случай, фонда ти пази заповедта, за когато решиш да направиш опита си.

# 569
останаха за подаряване
клостилбегит 6 тяблетки
Ясмин   6 таблетки

Общи условия

Активация на акаунт