Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой от вас пил ли е Микомакс 150? Доктор Минев ми го изписа но забравих кога ми каза да го изпия!?  Знам, че е тъпо но се притесних и не запомних дали е от първия ден на МЦ... Embarassed Embarassed
[/quote
След цикъла се пие микомакса.

# 541
  • Пловдив
 Д-р Минев обикновено изписва Микомакс когато предписва антибиотик. Микомакса е противогъбичен препарат. В този случай се пие когато изпиеш първото хапче антибиотик. Самостоятелно ако го е изписал,не знам.

# 542
Д-р Минев обикновено изписва Микомакс когато предписва антибиотик. Микомакса е противогъбичен препарат. В този случай се пие когато изпиеш първото хапче антибиотик. Самостоятелно ако го е изписал,не знам.
Да изписа ми Ciprofloxacin 500, Macmiror vag. gl.  и Mycomax 150
Едното е антибиотик да! Значи се пие от първия ден на лечението. Понеже аз не мога да се сетя дали ми каза да изпия Mycomax от първия ден на лечението или на цикъла! Хапчето е едно, за еднократен прием. Благодаря за отговора!!!  Hug

# 543
Ако пиеш за пръв път Микомакс го изпиваш през  първия ден на антибиотика.Ако скоро си пила , гледаш между двата приема да има 20 дни,но от въпросът ти разбирам , че не си.

# 544
Да за пръв път ще го пия. Другия месец започваме ин винро процедура. Изписа ми ги за да е чисто влагалището и да няма инфекции. Благодаря за отговора  Hug

# 545
Надявам се и ние да започнем другия месец. Simple Smile И ние сме при д-р Минев

# 546
Здравейте отново  Hug Аз да си задам малко тъпия въпрос за някои от вас,но не съм много наясно - обадиха ми се от Селена и ми дадоха входящият номер...казаха ми да чакам обаждане от София,за да отидем и да си вземем заповедта.Какво следва сега ?  Blush

# 547
Здравейте отново  Hug Аз да си задам малко тъпия въпрос за някои от в
ас,но не съм много наясно - обадиха ми се от Селена и ми дадоха входящият номер...казаха ми да чакам обаждане от
София,за да отидем и да си вземем
заповедта.Какво следва сега ?  Blush
Сегa остaвa чaкaнето.

# 548
Ахааа...благодаря ти за бързия отговор  Hug

# 549
Ахааа...благодаря ти за бързия отговор  Hug
Минaлa съм по този път. Може дa се срещнеш с лекувaщия си доктор и дa обсъдите кaкво може лекувaте през товa време,зaщото чaкaнето е към 8- 9 месецa.

# 550
Да,точно така ми каза и Минев - да подадем документите и след това докато чакаме да започваме с подготовката.Просто не разбрах кога трябва да ми се обадят от София,явно няма да е скоро  Laughing
Благодаря отново  Hug

# 551
Жана, ще ти се обадят от фонда минимум след 6 месеца. Тук има тема, където се обсъжда работата на центъра за асистирана репродукция и до кой номер са стигнали с раздаването на заповеди. Давам линк към темата, ако желаеш включи се.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819319.0;topicrefid=14

# 552
zezeto , отивам  Hug Laughing

# 553
Здравейте момичета започвам подготовка за инвитро при др.Ставрев пуснах изследвания хормони и имунологични.Въпроса ми е следния: Хормоните са готови но имунологичните още не са когато са готови и те тогава ли да отида пак при док.

# 554
Здравейте момичета започвам подготовка за инвитро при др.Ставрев пуснах изследвания хормони и имунологични.Въпроса ми е следния: Хормоните са готови но имунологичните още не са когато са готови и те тогава ли да отида пак при док.

Той не ти ли каза кога да отидеш?
Другият вариянт е да му се обадиш по телефона да го попиташ.

Общи условия

Активация на акаунт