Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Новините покрай мен са:
Отидох в Селена,директно в манипулационната, взеха ми кръв за ЛХ и естрадиол( мисля така се казваха двата хормона).Сложиха ми стимулацията.Даде ми една инжекця и каза,че в зависимост от резултата от хормоните тази инжекция ще я включим в стимулацията.По-късно се обади и каза да не я слагам.Утре пак ме викат,най-вероятно за стимулацията,защото не ми даде Гонала и Менопур.Аз всеки ден съм там,не знам как се оправят девойките от далеч.Днес платих 2 лв.
Новото което научих е че вход юг на Селена(до паркинга) е касата и там можеш да плащаш в брой,а пък от другия вход - север,може да плащаш само с карта и пос-терминал. Днес за двата лева спестих малко обикаляне.Simple Smile
Това е мен.
Поздрави!

# 121
момичета привет не пиша но редовно ви чета желая ви късмет на всички днес беше имоят трансфер на 3 замразени ембриомчетание сме при др,ставрев  имайте вяра в селена всички са страхотни

# 122
Здравейте, днес 7 ден стимулация ми включиха и допълнителната инжекция в корема.Тя била за да не позволи на фоликулите да се разпукат.В неделя съм при доктора.Също на седми ден спирам на пия Тромбо Асс,продължавам с ДХЕА,Трибестан и Прегнакеър.

Стискам палци 54347!Много късмет !

# 123
благодаря mir4o86напредваш още малко стиснати палци и от мен

# 124
благодаря mir4o86напредваш още малко стиснати палци и от мен

Би ли ми казала нещо повече,как минава трансфера,защото и на мен ми предстои?

# 125
ако е замразен започват подготовка на лигавицата от 2 ден на цикълапри мен имаше лекарства лепинки климара и 3 прегледа и така до 16ден това е много лека процедура самият трансфер е за 5 минути без нищо да усетиш слагат ти бебоците и си отиваш с тях в къщи бъди спокойна всичко ще е наред успех

# 126
момичета споделете втори ден след трансфера много ме боли кръста а пия ношпа 3,2

# 127
Здравейте,момичета,
днес отново бях на преглед при д-р Минев. Фоликули - 4, има и още 2 много малки и според доктора няма да станат.Днес съм 9 ден от стимулацията.Утре 10 ден - последен.Трябва пак да ходя до Селена за изследвания,но не разбрах какви(трябва да съм гладна и жадна). И в сряда пункция Simple Smile , дано поне 3 яйцеклетки да има.Ще пиша пак след пункцията.
Поздрави!

# 128
успех в сряда имаш стиснати палци от мен Peace

# 129
  • Пловдив
Момичета здравейте  Hug
Включвам се и аз при вас с опита си в клиниката и по - специално при нашата д-р Топалова. Първият ни опит беше февруари на 2010, успешен и сега си имаме три годишно момченце Simple Smile Дай Боже всекиму тази радост  Praynig
Почувствахме се готови за второ детенце, а и малкия иска братче и ето ни отново на опашката. В началото на март правихме фреш опит. Беше успешен, но за кратко. Сега сме 6 ден след ЗЕТ и както беше казал един от биолозите в Селена на мъжа ми, когато правихме първия опит - " Кажи на жена ти да стиска краката Simple Smile сега това и е работата "  Joy

Момичета, успех на всички и много положителни тестчета  Hug

# 130
kleo здравей да си пожелаем успех на всички ни нетрябва да си лежим през цялото време нали какво трябва то ще стане

# 131
Колко време след лечение с антибиотик и вагинални глобули може да се направи повторна микробиология?Ако се пусне веднагана дргият ден ,това проблем ли ще е и какъв?

# 132
Колко време след лечение с антибиотик и вагинални глобули може да се направи повторна микробиология?Ако се пусне веднагана дргият ден ,това проблем ли ще е и какъв?
1 седмица е срока за изчистване от АБ! Успех   bouquet

# 133
След като свършиш антибиотика на 5 ден може да пуснеш ново изследване за вагинален секрет .
 Naughty

# 134
Благодаря ви Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт