Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
ти при кой си

# 166

Simple Smile и аз съм при него

# 167
за първи път ли тие

# 168

Да,за първи път Simple Smile в подготовка за зет съм Simple Smile

# 169
Здравейте, мами!
Аз се позабавих с писането, но гледам да лежа повече.А сега и преживяното:
Отидох в 10 часа за трансфер,настаниха ме в стая и до 13:30 нищо не се случваше.После дойде една от сестрите аз тъкмо излизах от ОО и тя ми се скара,че пишкам, не трябвало.Аз пък откъде да знам.За наказание трябваше веднага да изпия 2л. вода.Речено-сторено. Обаче към 14часа вече много ми се ходеше и отидох при сестрата да и се моля малко поне да пишкам.Тя ме заведе на видеозон и каза,че може само половин чаша.Попитах дали скоро ще започнем и ми каза, че поне още 10 минути ще минат.Върнах се в стаята, но много скоро пак ми се пишкаше,бях се свила клекнала до леглото,не можех да съм в друга позиция.Вярвайте от болка плаках,ама много.Аз плача,сестрите ми разрешат няколко капки и пак така,около 3-4 пъти до към 14:30.Накрая започнахме, имах 2 много хубави и 1 не чак толкова хубав ембрион,с Минев решихме да ги върнем и трите.Четвърто е започнало да се дели,но в понеделник ще се обадят да кажат как е и трябва да решим дали да го замразим или не.Върнаха ми  трите сладурковци и без да ставам ме върнаха  в леглото,2 часа казаха да лежа неподвижно.От вчера обичам подлогите,не бях ползвала, но ... така помагат.Лежах си вече изпишкана и бременна в леглото до към 17 часа и после ме изписаха.Казаха ми да си почивам много 2-3 дена,после нормален живот без вдигане на тежко.Посъветваха ме да не пия алкохол,заради многото лекарства.Кафе- може , но не повече от 2.След пункцията ми бяха дали рецепта,сега я допълниха с още няколко неща и похарчих още 80 лв в аптеката на Селена.Вече не издържам финансово,уж сме по фонд,а всеки лев там отива.Казаха ми на 18 юни да правя кръвен тест,не е задължително да е при тях,но е задължително да се обадя на доктора с резултата.Аз някъде бях прочела, че след трансфер си бременна до доказване на противното. Поне аз вече се броя за бременна,нали бебетата са в мен и си избират място къде да се закотвят.С лежането ми е много трудно,става ми се , разхожда ми се , но реших да послушам сестрите и първите дни да съм повече на легло.
Поздрави от нас! smile3525  

# 170

Един глупав въпрос:
Какво е зет? Embarassed

# 171
mir4o86, много хубави новини  Hug Сега наистина слушай сестрите и си почивай максимално.Дано и другото ембрионче се развие и да го замразите, а теста да е положителен на датата.

# 172

Един глупав въпрос:
Какво е зет? Embarassed

ЗЕТ е трансфер на замразени ембриони Simple Smile

# 173
# 174
мир4о86ела в темата дьлгото 4акане след трансфер  29

# 175
Здравейте,бихте ли ми казали при подготовка за замразен трансфер(зет) какви лекарства приемахте за подготовка на лигавицата и от кой ден на цикъла?

# 176
аз от 2 ден пиех екстрафем витамини фолиева кисилина лепинки климара после от 9 кортико антибиотик мовалис утрогестан дуфастон но при всеки е различно няма страшно успех

# 177
аз от 2 ден пиех екстрафем витамини фолиева кисилина лепинки климара после от 9 кортико антибиотик мовалис утрогестан дуфастон но при всеки е различно няма страшно успех

Благодаря Simple Smile))

# 178
Здравейте, момичета! Останаха ми някои лекарствени продукти, и бих се радвала да бъдат полезни на някой Simple Smile Подарявам ги!
- Прегнил 5000 2 оп. (срок на годност 03.2015)
- Гинипрал 0.5 мг 13 таблетки (06.2017)
- Утрогестан 100 мг 14 капсули (03.2015)
- Естрофем 2 мг 11 таблетки (01.2016)
- Климара 3 пластира (11.2014)
- Магнерот 500 мг 37 таблетки (01.2018) и 50 таблетки (10.2017)

# 179
Привет момичета може ли да ми кажете как протича първичния преглед и прави ли се нещо тогава при др. Матев съм.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт